تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 50 از 50

نام تاپيک: e90

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

ولي هر چي ميگين بگين اين يكي از قشنگترين گوشي هاي دنياست اگه قشنگترين نباشه

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من هم این اعتقادو دارم این یکی از با کلاس ترین و خوشگل ترین گوشی نوکیا هستش

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض بالاخره..........

بالاخره گوشی E90 وارد ایران شد اونم با قیمت 1650000
    امیدوارم به زودی زود قیمت این گوشی بیاد پایین چون من فقط دارم پولامو جمع میکنم که این گوشی رو بخرم

پروفشنال netlcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

یکی از بچه ها گفت قیمتش تو دبی 3600 درهم به عبارتی 910 هزار تومن میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin_007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Dubaiِ

پيش فرض

گوشیه خوبیه ولی خیلی بزرگ و به قیمتش نمی ارزه در ضمن نوکیاس

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض فیمت....

یکی از بچه ها گفت قیمتش تو دبی 3600 درهم به عبارتی 910 هزار تومن میشه
    عزیزم اینجا یعنی ایران همیشه همچین اختلاف قیمتی وجود داره در ضمن این گوشی 1 روزه وارد ایران شده مطمئنآ اگه 1 ماهی ازش بگذره قیمتش میاد پایین من که بی صبرانه منتظر ارزون شدن این گوشیم

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض ............

گوشیه خوبیه ولی خیلی بزرگ و به قیمتش نمی ارزه در ضمن نوکیاس

من نظرم درست برعکس تو هستش این گوشی اینقدر قابلیت داره که این قیمت برازندشه اگه خواستی می تونی تو صفحه های پیش یه نگاه بندازی برخی از خصوصیات این گوشی رو گفتم و اگه هم خواستی دوباره به طور مفصل میگم.
    گفتی در ضمن نوکیاست نوکیا بده؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض E90

هرچی گشتم مفصل تر از این نتونستم اطلاعات درباره این گوشی پیدا کنم و این اطلاعات هم در نوع خودش خیلی خوب هستش نگا کنید:

گوشي نوکيا مدل E90 210 گرم وزن دارد. عرض اين گوشي نيز همانند مدل 9500 57 ميلي متر است. طول و ارتفاع آن نيز مانند مدل هاي 9300/9300i به ترتيب برابر است با 132 و 20 ميلي متر. به علت بزرگي گوشي، تبعا اندازه صفحه نمايش و صفحه کليد آن نيز بزرگ مي باشد. به طور خلاصه، گوشي نوکيا مدل E90 يک PDA است نه يک اسباب بازي.
    صفحه نمايش خارجي اين گوشي با داشتن ابعادي برابر با 40×30 ميلي متر، رزولوشني برابر با QVGA (320×240 پيکسل، 16ميليون رنگ) دارد. صفحه نمايش اين گوشي صرفا يک رابط کاربري ساده که کارکردهاي ساده و ابتدايي را ارائه مي کند نيست. اين صفحه نمايش بسيار کاربردي است و دسترسي به تمام کارکردها و برنامه هاي E90 را امکان پذير مي سازد. اين بدان معناست که صفحه نمايش خارجي اين گوشي نه تنها کاربر را با تمام اطلاعات مرتبط مي سازد و تمام برنامه هاي سيستم را اجرا مي کند (مانند تقويم، مرورگر وب، سرويس پيام)، بلکه تمام نرم افزارهاي نسخه سوم نصب شده بر روي گوشي را نيز اجرا مي کند. به طور خلاصه، صفحه نمايش خارجي هيچ محدوديتي را براي کاربر نخواهد داشت و تمام آنچه بر روي صفحه نمايش بزرگ داخلي گوشي در دسترس کاربر قرار مي گيرد نيز بر روي اين صفحه نمايش در دسترس خواهد بود. تغيير وضعيت دادن بين اين دو صفحه نمايش ساده تر از اين نخواهد بود: فقط کافي است گوشي را باز کنيد، حالا برنامه اي را که بر روي صفحه نمايش کوچک E90 اجرا مي شد بر روي اين صفحه نمايش نيز اجرا مي شود. عکس اين حالت نيز صادق است. روياهاي شما به حقيقت پيوسته است. اين صفحه نمايش بسيار شفاف است و کيفيت تصاوير به نمايش درآمده آن نيز عالي است.
    توجه داشته باشيد صفحه نمايش داخلي اين گوشي لمسي نيست. اما تنظيمات وايداسکرين آن از مدل 9500 بهتر است. به همين دليل فيلم هاي آن با کيفيت بهتري نمايش داده مي شوند. سوکت miniUSB socket يکي ديگر از ويژگي هاي اين گوشي است. هدست استريو و يک کيف هم در نظر گرفته شده است. گوشي مدل E90 داراي شيار مخصوص کارت حافظه microSD مي باشد. به اين ترتيب به راحتي مي توانيد ظرفيت حافظه گوشي خود را افزايش دهيد. اين ميزان حافظه حداکثر تا 2 گيگابايت قابل افزايش است.
    باتري اين گوشي نيز يک باتري mAh1500 است که قدرت آن از باتري به کار رفته در مدل 9500 بيشتر مي باشد. به کمک اين باتري مي توانيد گوشي خود را براي مدت يک روز کامل و در حالت استفاده از صفحه نمايش داخلي گوشي فعال نگه داريد. اگر از صفحه نمايش داخلي استفاده نکنيد شارژ باتري براي 2 تا 3 روز طول مي کشد.
    همان طور که در E90 ديده مي شود، تنظيمات اين گوشي نسبت به مدل هاي قبلي آن تغيير کرده است. کليدهاي صفحه کليد نيز از چيدمان خوبي برخوردار مي باشند. گوشي مدل 9500 تنها در حالت زاويه راست باز مي شد، اما مدل E90 در حالت هاي مختلفي مانند بسته، زاويه 90 درجه و 180 درجه باز و بسته مي شود. عملکرد مکانيسم باز و بسته شدن گوشي بسيار راحت و روان مي باشد. طراحي اين گوشي نيز بسيار جذاب است.
    از ديگر امکانات اين گوشي مي توان به فرستنده FM اشاره کرد. يک دوربين 3.2 مگاپيکسلي مجهز به فوکوس اتوماتيک و دوربين ديگري براي انجام مکالمه هاي تصويري به همراه GPS قابليت هاي ديگري هستند که مدل E90 دارا مي باشد.
    اين گوشي با GSM، WCDMA، HSDPA و WLAN سازگار است. به طور خلاصه بايد گفت گوشي نوکيا مدل E90 گوشي هوشمندي است که بر اساس نسخه سوم سيستم عالم سيمبيان سري 60 کار مي کند. اين قابليت که کارکردهاي در حال اجرا بر روي صفحه نمايش خارجي بر روي صفحه نمايش داخلي نيز در دسترس مي باشند بسيار جالب و عالي مي باشد. مدل E90 به عنوان جايگزين مناسبي براي مدل 9500 در نظر گرفته شده است که به قابليت ها و ويژگي هاي بسيار خوبي نيز مجهز است؛ قابليت هايي که اين گوشي را از ديگر مدل هاي هم کلاس خود متمايز ساخته است.

مشخصه هاي اصلي:

• GSM/GPRS/EGPRS (MHz 850، 900، 1800، 1900) و WCDMA/HSDPA (MHz 2100)
    • صفحه نمایش داخلی رنگی (ابعاد 352×800 پیکسل) با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
    • صفحه نمایش خارجی رنگی (ابعاد 320×240 پیکسل) با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
    • دوربین 3.2 مگاپیکسلی QCIF
    • GPS
    • رادیو FM
    • Wi-Fi (802.11g) و بلوتوث 2
    • حافظه داخلی 128 مگابایتی و قابلیت ارتقا با استفاده از کارت حافظه microSD
    • سیستم عامل Symbian OS 9.2، نسخه سوم سری 60
    • Java MIDP 2.0
    • باتری mAh 1500
    • ابعاد: 20×57×132 میلی متر
    • وزن گوشی: 210 گرم

منبع : digikala

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin_007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Dubaiِ

پيش فرض

من نظرم درست برعکس تو هستش این گوشی اینقدر قابلیت داره که این قیمت برازندشه اگه خواستی می تونی تو صفحه های پیش یه نگاه بندازی برخی از خصوصیات این گوشی رو گفتم و اگه هم خواستی دوباره به طور مفصل میگم.
    گفتی در ضمن نوکیاست نوکیا بده؟
    نمیگم نوکیا بده ولی سونی اریکسون خیلی بهتره چون هر دو شو داشتم در ضمن خیلی از دوستام و همین طور خانوادم که طرفداره نوکیا بودن الان سونی اریکسون دارن.
    قابلیتش خوبه ولی سونی اریکسون p1 و iphone خیلی سرتره قیمت iphone که کمتره p1 هم نزدیک به همین e90 ولی کوچیکتر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه The_Last_Samurai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به احتمال خیلی زیاد تا 1 ماه دیگه قیمتش به 1 میلیون یا کمتر هم میرسه مثل N95

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •