بله من این گوشی رو توی علائدین دیدم البته 2 3 ماه پیش . حالا ویندوز ویستا داره ؟؟؟ چون توی عکسهای روی صفحش نوشته ویندوز ویستا !
بله من این گوشی رو توی علائدین دیدم البته 2 3 ماه پیش . حالا ویندوز ویستا داره ؟؟؟ چون توی عکسهای روی صفحش نوشته ویندوز ویستا !
این گوشی با دوربین 2 مگا پیکسل وباطری قابل شارز زیر افتاب ودو دوربین و7 اسپیکر وتست تراول هم اکنون در یکی از فروشگاها در حال فروش است
قیمتشم 220000 که تو هیچ جای تهران با این قیمت نیست تازه این قیمت بدون تخفیفش بود
خواستید شمارش بدم
ویندوز ویستا نداره ولی یه شبه ویندوز xpداره ودوربینش هم در حد 2 نیست ولی در کل گوشی خوبیه
البته چینیه و نرم افزار هم نمی خوره .نرم افزارهای لازم خودش داره
ولی صدای خیلی بلندی داره
Last edited by avril3; 03-10-2007 at 20:06.
بابا شماها داريد چي ميگيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صداي 7.1 كانله احتياج به 7 بلندگوي مجزا داره كه هركدوم بايد در يكجاي به خصوص اتاق نصب بشن و يك cpu خيلي قوي بايد صداها رو پردازش كنه و به صورت مناسب بين بلندگوهاي داخل اتاق پخش كنه . در ضمن عدد يك دهم هم مربوط به ساب ووفر ميشه كه صداهي بم رو پخش مي كنه . نكنه حالا مي خواد بگيد كه اين گوشي همه اين امكاناتو داره.
بابا تا 7 تا دونه اسپيكر ديدي ، نگيد 7.1 كاناله است ....
واقعا از حرفاتون دارم شاخ در مي ارم ... انگار هيچي از استاندارهاي صوتي نمي دونيد...
حالا یه چیزی گفته . ولی این گوشی مثل اینکه 6 تا اسپیکر داره و یک ساب
صداي 7.1 كانله احتياج به 7 بلندگوي مجزا داره
کاملا درسته 7 تا بلنگو میخواد اون هم تو جهات مختلف![]()
شاید صداش خیلی بلند و با کیفیت باشه ولی صدای 7.1 کاناله باید اسپیکراش نیبت به هم زاویه خاصی
داشته باشه تا اون صدای 3d احساس بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)