سلام
ما که تو مشهدیم و دارم حالشو می برم
ایرانسل بهترین آنتن دهی رو داره اینجا
کیفیت صدا 20
آنتن 20
اس ام اس 20
جاهایی که دولتی 1 دونه آنتن داره ماله من پره![]()
خداوکیلی دقیقه ای 100 تومان هم بود می ارزید
دمش گرم![]()
![]()
سلام
ما که تو مشهدیم و دارم حالشو می برم
ایرانسل بهترین آنتن دهی رو داره اینجا
کیفیت صدا 20
آنتن 20
اس ام اس 20
جاهایی که دولتی 1 دونه آنتن داره ماله من پره![]()
خداوکیلی دقیقه ای 100 تومان هم بود می ارزید
دمش گرم![]()
![]()
ای ول تبریز هم همینطوری که میگی هستش
20
20
20
100تومن میرزه ولی 100 تومن نکنه بیچاره ایم![]()
منم میخوام!
تعرفه ایرانسل نسبته خدماتی که ارائه کرده (البته در مشهد ) کاملا قابل قبوله و به نظر من هنوزم بهترین اپراتوره !!!
هرچند دلش واسه مردم نسوخته ولی لااقل مثل ارتباطات سیار دزد نیست و با صداقت رفتار میکنه !!!
کی تو ایران مرکز کال سنتر بوده که با اولین شماره گرفته بشه و اپراتورهاش با ادب صحبت کنن و با حوصله جواب بدن؟
[IMG][/IMG]
ببینید دوستای گلم ... الان 13 سال از عمر اپراتور دولتی میگذره ولی هنوز نه تنها مشکل آنتن دهی حل نشده بلکه SMS و کیفیت صداش هم هیچ چیز قابل قبولی نیست !
حالا MMS و GPRS هم بماند...اما ایرانسل عمره کاربردیش هنوز به یک سال قد نمیده ..چه انتظاری دارین تو کشوری به این پهناوری با دولتی به این سنگ اندازی ؟؟؟
در حال حاضر تا الان که خوب پیش رفته (تو مشهد).. و ما هم راضی هستیم .. و اگه به 100 تومن در دقیقه هم برسه با جان و دل می پردازیم...
یا علی
دوست عزیز حرف شما قبول من و شما قبول داریم که 100 تومنم بشه ارزش داره چون تفاوت ایرانسل با سایر اپراتورهای ایرانی رو میدونیم
ولی ایرانسل واسه رقابت با MCI باید تعرفه شو پایین بیاره که مردم بیشتر استقبال کنند.
دقیقا !!!
ولی انگار اینا برای رقابت نیومدن
بابا تعرفه اش به درک. درست حسابی خدمات بده، همه چیزش پیش کش.
امروز دیگه اعصابم واقعاً داغون شد. یه اس ام اس رو بیش از 10 بار فرستادم تا بره.
تا رسیدم خونه، رفتم سایت مخابرات و یه اعتباری دولتی ثبت نام کردم.
کاملا موافقم...!!! منم تعجب کردم که چرا ایرانسل تعرفشو زیاد کرد !!! هرچند حقشه ولی اینطوری ضربه به خودش میزنه ...!!! با تعرفه قبلی میگفتن گرونه گرونه...حالا دیگه عمرن کسی نمیره سراغش!!!
چند هفته قبل نمایندگی ایرانسل جا نبود بری توش!!! اینقدر آدم ریخته بود واسه خرید سیمکارت ایرانسل!!! همیشه 2 تا پلیس وایستاده بودن که جلو ملت رو بگیرن شلوغ نشه ...اما حالا هیشکی نیست (به جز چند نفری که اومدن بفروشن ) و اینقدر مشتری از دست داده داره مرتب تو روزنامه آگهی میده که بیاین بخرین ما 300 تا شماره داریم که ازشون انتخاب کنید و فلان و فلان !!
جا داره ایرانسل یه حالی بده وگرنه بعید میدونم ظرف 10 ماه آینده تعداد مشترکینش به 2 میلیون برسه ...!!!
دوستان گلم
اين كجاش خوبه؟
ايرانسلهمه ايران رو به گند كشيده از طرفي شما تا حالا يك اپراتو واقعي نديديد
بهتره با اين چيزا خودتونو خوش نكنيد
ايرانسل و اونيكيها(دولتي- مجازي -زير زميني-تاليا
و هرچي آشغاله
)
گندشو در آوردن
هركي يكروز با اون تعرفه بسيار كم و عالي در اينگليس و يا آلمان با تلفن همراه حرف بزنه
با اين ايرانسل و دولتي و هر كوفت و زهرمار ديه اي هست بالا مياره
هر ماه اينترنت در آلمان5 فرانك هست بدون مهدوديت و هرچيز ديگه
اينجا عين ترازو كيلوبايت وزن ميكنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
آبرو ريزيه
از اون طرف آنتها وسط خيابونن!!!!!!!!!
يك اس ام اس 16 تومن زنهار كه گمراهي بيش از اين نتوان كرد![]()
اس ام اس توي اينگليس و آلمان با خطي عالي اونها رايگانه
چي بگم
من كه ...... به اين ايرانسل و هر شركته مسخره اي كه هست
اول كه ايران مثل بقيه زمينه ها در دنيا استثناست و قابل مقايسه با هيچ جا نيست.بعدشم از كي تا حالا واحد پول المان فرانك شده من خبر ندارم.البته شوخي ميكنم دلخور نشي.
يك نكته جالب بد نيست بگم در ادامه صحبتهاي قبلا كه گفته بودم و اون اينكه نزديك به 12 نمايندگي فروش ايرانسل در شيراز در طي اعتراض مشتركان و خريداران اين اپراتور به فروش اين سيمكارت پايان دادند.احتمالا طي روزهاي اينده بقيه نمايندگيها نيز اقداماتي خواهند كرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)