تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 46 از 46

نام تاپيک: ميشه من رو راهنمايي كنيد ؟ (درخواست نرم افزار)

داره خودمونی میشه samira_twix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط tohave
    سلام

شايد فكر كنين پست بيهوده ايه ولي مجبورم بنويسم كه:

سميرا خانم يه مشكلي داشتن كه حل شد و يه مشكل ديگه مطرح كردن كه تاپيك يه كم از مسير خارج شد
    دوستاني هم بدون منظور و فقط براي خالي نماند عريضه يه چيزهايي نوشتن كه بي منظور بودند
    بعضي ار دوستان هم حس رياست بهشون غلبه كرد و همه پستها رو بيربط شناسايي كردند و بهشون جوابهاي بيربط دادند
    بعد هم نوبت شوخي و تهديد به هك شد كه در اين موقع من خواستم ياد آوري كنم توي اينتر نت نميشه دختر و پسر رو از هم تشخيص داد ! چون يكي از دوستا راجع به خاطر خواهي نوشته بود :shock: گفتم من هم ميتونم با يه آي دي دخترانه ثبت نام كنم و كسي هم نفهمه من دخترم يا پسر !!
    بعد هم كه سر از اينجا در آوريم. شايد بهتر باشه اينجا قفل بشه كه خوانندگان ديگه ناراحت نشن
    آقاي tohave اين پست شما بيهوده نيست ؟ :?:

به نظر من يكي از اون آدمهايي كه براي خالي نبودن عريضه پست ميده شخص شماس . مثلا كه چي اين حرف دختر و پسره رو نميشه تشخيص داد يا ميشه تشخيص داد اصلا اين چه ربطي به بحث تاپيك داره ؟

اولا من دختر هستم نه هيچ دليلي براي دروغ گفتن دارم و نه هيچ اصراري دارم اين موضوع رو به كسي ثابت كنم ! با اين حال شك داري پرايوت مسيج بده بهت ثابت كنم دخترم ! :!: :idea:

من نميدونم شما چه اصراااااااااري داري فقط يه اظهار نظري بكني كه بگي منم هستم ؟! لاقل يه حرف بزن 4 نفر ازش استفاده كنن نه فقط براي اينكه تعداد پستهات بره بالا ...... :!:

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان آقا اين خانوم تازگيهاست كه عضو انجمن شده شما ها هم اينقدر گير نديد (اونوقت اين اولينو آخرين دخترخانوميه كه عضو انجمن ميشه) بابا حالا شماها كوتاه بياييد نميشه ؟ :roll: :roll:

کاربر فعال انجمن نرم افزار tohave's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام

لطفا مجبور به نوشتن جواب نكنيد
    سميرا خانم !!! به دو تا مشكل شما راه حل بيهوده ارايه كرده ام يا از مورد ديگه اي ناراحتين ؟ يك از اشخاصي كه كوتاه ترين و جامع ترين راه حلها رو ارايه ميدن منم . ادعا نيست ميتونين همه پستها مو چك كني. نيازي هم به بالا بردن پستهام ندارم چون به كسي مدال قهرماني نميدن.

دختر يا پسر بودن برميگرده به موقعي كه گفته شد شما به خاطر دختر بودنت بيشتر در معرض هك شدن قرار ميگيري !! خب هر كي ميتونه با هر آي دي بياد و رجيستر بكنه نيازي هم به پرايوت مسيج نيست چون من نيازي به دانستن جنسيت اشخاص ندارم. شما دختري احترامت بجا اگه هم پسري كه باز هم محترمي من كاري به هيچكدومش ندارم

مهم حل مشكلات فني و افزودن بر آگاهيهاي فرديه ٪٪٪

داره خودمونی میشه samira_twix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط tohave
    سلام

لطفا مجبور به نوشتن جواب نكنيد
    سميرا خانم !!! به دو تا مشكل شما راه حل بيهوده ارايه كرده ام يا از مورد ديگه اي ناراحتين ؟ يك از اشخاصي كه كوتاه ترين و جامع ترين راه حلها رو ارايه ميدن منم . ادعا نيست ميتونين همه پستها مو چك كني. نيازي هم به بالا بردن پستهام ندارم چون به كسي مدال قهرماني نميدن.

دختر يا پسر بودن برميگرده به موقعي كه گفته شد شما به خاطر دختر بودنت بيشتر در معرض هك شدن قرار ميگيري !! خب هر كي ميتونه با هر آي دي بياد و رجيستر بكنه نيازي هم به پرايوت مسيج نيست چون من نيازي به دانستن جنسيت اشخاص ندارم. شما دختري احترامت بجا اگه هم پسري كه باز هم محترمي من كاري به هيچكدومش ندارم

مهم حل مشكلات فني و افزودن بر آگاهيهاي فرديه ٪٪٪
    جناب tohave, ميشه بگين من كجا گفتم به خاطر دختر بودنم بيشتر در معرض هك شدن قرار ميگيرم ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

ميشه كپي كنيدش ؟! :shock: :!: :?:

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من از مدير اين بخش خواهش ميكنم كه لااقل اين تاپيك رو قفل كنند تا اين جروبحثها ديگه ادامه پيدا نكنه
    سميرا خانوم هم فكر ميكنم به جواب رسيده باشن
    واميدوارم كه دوستان هم ناراحت نشن ممنون :mrgreen: :mrgreen:

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزيز
    من در صفحات قبلي تاپيك گفتم كه از بحث هاي و پست هاي بيهوده بپرهيزيد اما گويا اثري نداشت.
    من الان مي بينم كه بحث كاملا منحرف شده. اينطور پيش بره نه به صلاح انجمنه و نه به صلاح دوستان عزيز.
    لطف كنيد با اعضاي جديد طوري برخورد كنيد كه انجمن به جاي جاذبه، دافعه نداشته باشه.
    اگه اينطور با اعضاي جديد برخورد بشه هر كسي كه عضو مي شه با ديدن اين برخوردها عطاي انجمن رو به لقايش مي بخشه.
    اين تاپيك به نظر من قفل بشه بهتره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •