تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر كلي شما در مورد اين بازي (گرافيك، داستان، موسيقي و...

راي دهنده
5. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • فوق‌العاده: عالي است و بي شك يكي از بهترين بازي‌هايي است كه تاكنون بازي كرده‌ام.

1 20.00%
  • خوب: مي‌توان گفت كه در مجموع بازي است كه ارزش وقت گذاشت را دارد.

2 40.00%
  • متوسط: خوب به نظر من اين بازي نياز به كار بيشتري داشت، شايد بتوان با ارفاق از آن به عنوان بازي متوسط نام برد.

0 0%
  • افتضاح: با خريدن اين بازي پولم را دور ريخته‌ام.

2 40.00%
صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 61

نام تاپيک: جهنمي واقعي در (El-Matador)

پروفشنال Yazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Nordic

8

سلام بر و بچز
    ببين آبجي (شايدم داداش) من نمي‌ذارم اين موضوع بسوزه، شده بميرم!!!
    فك كنم هنو كسي اين بازي رو نشناخته، من بايد بشناسونم!!!
    شده به زور

حالا فعلاً محض رضايت خاطر چن تا عسك مي‌ذارم حال كونين (تا اطلاع ثانوي خنسي تعطيل):

پروفشنال Yazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Nordic

پيش فرض

سلام بر و بچز
    عكسارو ديدين، بسه ديگه حالا وقتشه كه انگاري يا در اينجا رو ببنديم يا شما يه چيزي بگين! هان نظر شما چيه؟

پروفشنال Yazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Nordic

پيش فرض

سلام بر و بچز
    حالا رسيديم به نقطه‌اي كه برايتان شرحي از بازي ارائه كنم: ابتدا داستان بازي:
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

" وظيفه ما بررسي و انجام تمهيدات لازم در جهت پيگرد مجرمان و باندهاي مواد مخدر كه مرتكب جنايت در سطح جامعه و ايجاد رعب و وحشت در ميان شهروندان با توسل به زور مي‌باشد، است. (وظايف اوليه DEA)

تمامي مأموران مركز DEA در كلمبيا واقع در آمريكاي جنوبي طي يك حمله وحشيانه به قتل مي‌رسند. يك باند جديد مواد مخدر به نام La Valedora در اهداف اين مركز وقفه ايجاد كرده و تبديل به يكي از قوي‌ترين گروه‌هاي مافيايي منطقه شدند و هر كسي را كه سر راهشان قرار مي‌گرفتند با كمترين رحمي از سر راه برداشته مي‌شدند.
    ويكتور كوربت يك مأمور عمليات ويژه است، كه مأموريتش دستگيري رئيس گروه La Valedora و نابود كردن اين كارتل مواد مخدر مي‌باشد. هم رزمان وي از افراد سازمان مبارزه با مواد مخدر بوگوتا، سروان كارلوس انترادور و ستوان ميا رودريگوئز مي‌باشند.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خوش گذشت! حال كنين تا باقيشو بدم

پروفشنال Yazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Nordic

پيش فرض

سلام بر و بچز
    حالا رسيديم به نقطه‌اي كه برايتان شرحي از بازي ارائه كنم: ابتدا داستان بازي:
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

" وظيفه ما بررسي و انجام تمهيدات لازم در جهت پيگرد مجرمان و باندهاي مواد مخدر كه مرتكب جنايت در سطح جامعه و ايجاد رعب و وحشت در ميان شهروندان با توسل به زور مي‌باشد، است. (وظايف اوليه DEA)

تمامي مأموران مركز DEA در كلمبيا واقع در آمريكاي جنوبي طي يك حمله وحشيانه به قتل مي‌رسند. يك باند جديد مواد مخدر به نام La Valedora در اهداف اين مركز وقفه ايجاد كرده و تبديل به يكي از قوي‌ترين گروه‌هاي مافيايي منطقه شدند و هر كسي را كه سر راهشان قرار مي‌گرفتند با كمترين رحمي از سر راه برداشته مي‌شدند.
    ويكتور كوربت يك مأمور عمليات ويژه است، كه مأموريتش دستگيري رئيس گروه La Valedora و نابود كردن اين كارتل مواد مخدر مي‌باشد. هم رزمان وي از افراد سازمان مبارزه با مواد مخدر بوگوتا، سروان كارلوس انترادور و ستوان ميا رودريگوئز مي‌باشند.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خوش گذشت! حال كنين تا باقيشو بدم

پروفشنال Yazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Nordic

پيش فرض

سلام بر و بچز
    اينم نقشه Locationهاي بازي حال كنين

پروفشنال mx_2dar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    انگلستان - منچستر

پيش فرض

سلام بر و بچز
    اينم نقشه Locationهاي بازي حال كنين

ایول حالا شد یه چیزی اینو خوب اومدی منو اینجا نتونستم پیدا کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اقا یکی سیو بازی از کپیتال 4 ر. بزاره

پروفشنال Yazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Nordic

پيش فرض

سلام بر و بچز
    چه عجب يكي از ما تعريف كرد!! داداش خر كيف شديم!!!
    دمتون گرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نمیخواین جواب مارو بدین راستی من تو ویندوز قبلی بازی کردم نصفه حالا میخوام تو ویندوز جدید ادامه بدم ولی هرچی پروفایل قبلی رو کپی میکنم نمیشه کمک کنین نسخه ی بازی المانی هست

پروفشنال Yazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Nordic

پيش فرض

سلام بر و بچز
    راستشو بخواين من خودم با نسخه آلماني دارم بازي مي‌كنم و هنوز نتونستم نسخه‌اي ديگر پيدا كنم، اگر پست‌هاي قبلي رو نيگا كنين حتماً مي‌بيني كه خيلي‌هاي ديگه هم تو اجراي سيو هاي قبلي به مشكل خوردن. ظاهراً اين هم يكي ديگه از مشكلات اجراي اين بازي است.

تموم شد تا بعد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •