سلام بر و بچز
ببين آبجي (شايدم داداش) من نميذارم اين موضوع بسوزه، شده بميرم!!!![]()
فك كنم هنو كسي اين بازي رو نشناخته، من بايد بشناسونم!!!
شده به زور![]()
حالا فعلاً محض رضايت خاطر چن تا عسك ميذارم حال كونين (تا اطلاع ثانوي خنسي تعطيل):
![]()
فوقالعاده: عالي است و بي شك يكي از بهترين بازيهايي است كه تاكنون بازي كردهام.
خوب: ميتوان گفت كه در مجموع بازي است كه ارزش وقت گذاشت را دارد.
متوسط: خوب به نظر من اين بازي نياز به كار بيشتري داشت، شايد بتوان با ارفاق از آن به عنوان بازي متوسط نام برد.
افتضاح: با خريدن اين بازي پولم را دور ريختهام.
سلام بر و بچز
ببين آبجي (شايدم داداش) من نميذارم اين موضوع بسوزه، شده بميرم!!!![]()
فك كنم هنو كسي اين بازي رو نشناخته، من بايد بشناسونم!!!
شده به زور![]()
حالا فعلاً محض رضايت خاطر چن تا عسك ميذارم حال كونين (تا اطلاع ثانوي خنسي تعطيل):
![]()
سلام بر و بچز
عكسارو ديدين، بسه ديگه حالا وقتشه كه انگاري يا در اينجا رو ببنديم يا شما يه چيزي بگين! هان نظر شما چيه؟
سلام بر و بچز
حالا رسيديم به نقطهاي كه برايتان شرحي از بازي ارائه كنم: ابتدا داستان بازي:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
" وظيفه ما بررسي و انجام تمهيدات لازم در جهت پيگرد مجرمان و باندهاي مواد مخدر كه مرتكب جنايت در سطح جامعه و ايجاد رعب و وحشت در ميان شهروندان با توسل به زور ميباشد، است. (وظايف اوليه DEA)
تمامي مأموران مركز DEA در كلمبيا واقع در آمريكاي جنوبي طي يك حمله وحشيانه به قتل ميرسند. يك باند جديد مواد مخدر به نام La Valedora در اهداف اين مركز وقفه ايجاد كرده و تبديل به يكي از قويترين گروههاي مافيايي منطقه شدند و هر كسي را كه سر راهشان قرار ميگرفتند با كمترين رحمي از سر راه برداشته ميشدند.
ويكتور كوربت يك مأمور عمليات ويژه است، كه مأموريتش دستگيري رئيس گروه La Valedora و نابود كردن اين كارتل مواد مخدر ميباشد. هم رزمان وي از افراد سازمان مبارزه با مواد مخدر بوگوتا، سروان كارلوس انترادور و ستوان ميا رودريگوئز ميباشند.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوش گذشت! حال كنين تا باقيشو بدم
سلام بر و بچز
حالا رسيديم به نقطهاي كه برايتان شرحي از بازي ارائه كنم: ابتدا داستان بازي:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
" وظيفه ما بررسي و انجام تمهيدات لازم در جهت پيگرد مجرمان و باندهاي مواد مخدر كه مرتكب جنايت در سطح جامعه و ايجاد رعب و وحشت در ميان شهروندان با توسل به زور ميباشد، است. (وظايف اوليه DEA)
تمامي مأموران مركز DEA در كلمبيا واقع در آمريكاي جنوبي طي يك حمله وحشيانه به قتل ميرسند. يك باند جديد مواد مخدر به نام La Valedora در اهداف اين مركز وقفه ايجاد كرده و تبديل به يكي از قويترين گروههاي مافيايي منطقه شدند و هر كسي را كه سر راهشان قرار ميگرفتند با كمترين رحمي از سر راه برداشته ميشدند.
ويكتور كوربت يك مأمور عمليات ويژه است، كه مأموريتش دستگيري رئيس گروه La Valedora و نابود كردن اين كارتل مواد مخدر ميباشد. هم رزمان وي از افراد سازمان مبارزه با مواد مخدر بوگوتا، سروان كارلوس انترادور و ستوان ميا رودريگوئز ميباشند.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوش گذشت! حال كنين تا باقيشو بدم
سلام بر و بچز
اينم نقشه Locationهاي بازي حال كنين
![]()
ایول حالا شد یه چیزی اینو خوب اومدی منو اینجا نتونستم پیدا کنم
اقا یکی سیو بازی از کپیتال 4 ر. بزاره
سلام بر و بچز
چه عجب يكي از ما تعريف كرد!! داداش خر كيف شديم!!!
دمتون گرم
نمیخواین جواب مارو بدین راستی من تو ویندوز قبلی بازی کردم نصفه حالا میخوام تو ویندوز جدید ادامه بدم ولی هرچی پروفایل قبلی رو کپی میکنم نمیشه کمک کنین نسخه ی بازی المانی هست
سلام بر و بچز
راستشو بخواين من خودم با نسخه آلماني دارم بازي ميكنم و هنوز نتونستم نسخهاي ديگر پيدا كنم، اگر پستهاي قبلي رو نيگا كنين حتماً ميبيني كه خيليهاي ديگه هم تو اجراي سيو هاي قبلي به مشكل خوردن. ظاهراً اين هم يكي ديگه از مشكلات اجراي اين بازي است.
تموم شد تا بعد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)