با سلام
دوست عزیز با رمت و کارت گرافیکت مشکل داره.
چون که خیلی پایین هستن.
مینیموم سیستم رو نگاه کن می بینی که نوشته یک گیگ رم.
با سلام
دوست عزیز با رمت و کارت گرافیکت مشکل داره.
چون که خیلی پایین هستن.
مینیموم سیستم رو نگاه کن می بینی که نوشته یک گیگ رم.
آخه من رو قاب شرکت تکین رو دیدم نوشته بود با این سیستم اجرا میشه
اما شک کردم
و گفتم اینجا مطرح کنم
با سلام
دوست عزیز به اینهایی که روی قالب می نویسن باور نکن!!!
این ها فقط برای این هست که زودتر بفروشن و جیب خودشون رو پر کنن.برای اینه که روی دستشون نمونه.
وقتی تو میری یه بازی می خری اگر روش یه سیستمی نوشته باشه که به سیستم تو نخوره خوب معلومه که تو اون بازی رو نمی خری ولی اگر یه سیستم پایین روش نوشته باش می خری.
کاملا تایید میشه .با سلام
دوست عزیز به اینهایی که روی قالب می نویسن باور نکن!!!
این ها فقط برای این هست که زودتر بفروشن و جیب خودشون رو پر کنن.برای اینه که روی دستشون نمونه.
وقتی تو میری یه بازی می خری اگر روش یه سیستمی نوشته باشه که به سیستم تو نخوره خوب معلومه که تو اون بازی رو نمی خری ولی اگر یه سیستم پایین روش نوشته باش می خری.
و به شما دوست عزیز توصیه میکنم قبل از خرید هر بازی اول اینجا مشورت کنید . ( به نفعتون هست ) چون تنها جایی که راستش رو به شما میگه ! مطمئن باش اون فروشنده هم به شما راستش رو نمیگه .
و حالا یه مشکل واسه خودم !
من در این قسمت بازی گیر کردم :
کسی اینجا رو رد کرده ؟ اصلا معلوم نیست که باید کجا بری . هیچ راهی هم برای رفتن نیست . ( اگه عکس واضح نیست بگید تا 2 ، 3 تا دیگه هم بزارم )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا کمک کنید چون من واقعا توی کف این بازیم ! خیلی حال میده .
باید بری همون وسط تا حرف بزنن بعد Firstborn میاد روی اون قسمت وسطی و بعد Cutscene.آها قبلش با این شیاطین پرنده هم جنگ داری.
به نظر میاد مراحل اولیه هستش
اگه مرحله ی man down هست
برو روی سکوی جلوی مجسمه وایسا
خوب میرم اونجا . یکمی حرف میزنند ولی هیچ خبری نمیشه .باید بری همون وسط تا حرف بزنن بعد Firstborn میاد روی اون قسمت وسطی و بعد Cutscene.آها قبلش با این شیاطین پرنده هم جنگ داری.
نه CutScene میاد , نه دشمنی و هیچی .
میشه توی عکسی که گذاشتم مشخص کنید دقیقا کجا ؟
راستی یه سئوال :
اگه یکی از اعضای تیم بمیره چی میشه ؟ باید دوباره از CheckPoint شروع کنم یا بازی ادامه داره ؟
جادو می کنی دوباره زنده میشه
اونو میدونم ! منظورم اینه که اگه بهش نرسی یا هیچ کس بهش نرسه و بمیره چی ؟جادو می کنی دوباره زنده میشه
سلام
من توی مرحلهی the path of souls همونجایی که پراز مسلسل هستش گیرکردم همونجاییکه مسلسلادورشون دیوار ه وزد تیرند.اولای بازی بعد از کشته شدن فرمانده .هرچی تیر به مسلسلا میزنم ازبین نمیرند توی این مرحله باید چیکارکنم.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)