Last edited by T@Z; 20-05-2007 at 14:52.
سلام
با اینکه می دونم و خوندم تو پست دوم، فکر کنم، که این گوشی به دلیل عدم اجرای فایل سیس نیازی به آنتی ویروس نداره ولی چون یکی ازم پرسیده دوباره می پرسم، آیا با این وجود ویروس کشی سازگار با این گوشی وجود دارد؟؟ و می شناسید؟؟
آیا می توان ظرفیت اس ام اس این گوشی را افزایش داد و از این دسته کارها؟؟
ممنون می شوم
همه
1.وجود داشتنش كه هست ولي من نميشناسم چون مورد نيازم نبوده به همون دليل كه ميدونين
2. منظورتونو روشنتر بگين از
مگه مشكلي در ظرفيت sms ها هست اگه هست ممنون ميشم بگين ما هم بدونيمآیا می توان ظرفیت اس ام اس این گوشی را افزایش داد و از این دسته کارها؟؟![]()
Last edited by T@Z; 20-05-2007 at 23:47.
سلام
دوست خوبم در مورد این گوشی باید بگم این کد ها اصلا روش کار نمی کنن و تنها راهش فلش کردن هست.
گوشی خوبه ولی چون جاوا هست نرم افزار بسیار کمی داره.
این گوشی به هیچ عنوان ویروس نمی گیره.
موفق باشید.![]()
ولی فلش کردنو بلد نیستم هیچی شو بلد نیستم
گوشي خوبي ولي چند تا ايراد داره
ريلهاش ضعيفه وقتي گوشي رو ويبره هست صداي به هم خوردن قسمت بالا و پايينه گوشي تابلو هستش
كيفيت عكساشو با كا750 مقايسه كردم اصلا حرفي براي گفتن نداره
حافظه داخليش كمه و موقع دريافت فايل از طريقه بلوتوث نميتونه رو مموري كارت بريزه.يعني اگه اندازه فايل بزرگ باشه نميتوني دريافتش كني
برنامه ها و بازي هاي بزرگتر از 500 كيلوبايت رو نميتونه اجرا كنه.بطور كلي در اين زمينه خيلي ضعيفه
رنگ نقره اي دورشم زود از بين ميره.و....
من گوشي 6270 دارم ديروز از دستم افتاد زمين و الان وقتي مي خوام خاموش كنم بايد كشوي گوشي رو به سمت خودش فشار بدم تا منوي اون باز بشه يا موقع شارژ هي قطع و وصل ميشه
به نظر شما بايد چيكار كنم نمايندگي ببرم يا مغازه هاي تعميراتي نشونش بدم
اصلا درست مي شه يا نه؟!!
درست شدنش كه درست ميشه من فكر ميكنم نياز به يك سرويس داره كه صد البته نمايندگي بهتره تعمير كار مجرب منصف همانتخاب خوبيه(اميدوارم با كمترين هزينه ممكن درست بشه)
تم هاي قشنگي بود اگه داري بازم بزار mer30
يك نرمافزار توپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپ و قوي براي 6270 كه با هاش ميتوان فايلها وپوشه هارو مخفي كرد.
توجه: لطفا قبل از اجرای برنامه حتما تنظیم زیر را برای اولین بار انجام دهید تا برنامه به درستی اجرا شود.
برنامه را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید و روی گوشی نصب کنید. روی برنامه بروید و دکمه ی Options را فشار دهید سپس
را انتخاب کنید. حالا می توانید برنامه را اجرا کنید. در هنگام اجرای برنامه از شما برای اعمال تغییرات تائید گرفته می شود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما بدردتون ميخورهموفق باشيد
![]()
![]()
.............................
.....................
..........
.....
....
![]()
Last edited by T@Z; 27-05-2007 at 01:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)