تو جعبه خود ای پاذ ! و ظاهرا اینا رو هم داره!! یعنی پشتش نوشته made in usa ?
تو جعبه خود ای پاذ ! و ظاهرا اینا رو هم داره!! یعنی پشتش نوشته made in usa ?
zen v plus usb host هم داره .در ضمن پشت ایپاد نوشته طراحی کالیفرنیا ساخت چین.
من که پشت ای پاد فقط علامت سیب شرکت apple رو دیدم .alfred88 میشه بگی کجاش اینو نوشته که ساخت چین.اگه بگی مممنون
آره منم همینو دیدم نوشته طراحی کالیفرنیا ساخت چین. و در ضمن نوشته که ضبط هم میکنه و رادیو هم داره !!
البته علامت سیب رو هم داره !! حالا یعنی چی؟ استفاده کردین از این؟( راستی بالاش هم نوشته on , off )
ولی بعضی نوشته hold !!!
میگم در zen v plus برای فیلم دیدن اذیت نمیشی؟ در مورد صفحاش که کوچیکه؟
سلام...من zen v plus 4 gig دارم.در مورد سوال آخرت : آره یه خورده اذیت می شی اونم به خاطر حجم سنگینه که فیلم های کانورت شده (avi فشرده نشده) می گیره مثلا 7 دقیقه حدود 144 مگ!
دیگه مشکلش که توی نقد سی نت اشاره شده و من هم همین مشکلو دارم اینکه جوی استیکش خیلی کوچیک و ظریفه و اگر زیادی زور بیاری میشکنه.اتفاقی که برای خودم افتاد و با دوم که دیدم می خواد بشکنه یک کمی چسب قطره ای زدم و الان بدون هیچ مشکلی کار می کنه.غیر از اون همه چیزش فوق العادس میشه گفت یک کدل کوچک شده ی zen vision m هستش. طراحیش واقعا فوق العادس و آدم هز می کنه.در ضمن بهت پیشنهاد میکنم حتما موقع خرید یه پوسته ی سیلیکونی که مال خود کریتیو هست رو براش بخری که ذره ای خش نیفته.
می تونی مشخصات بیشترو از سایت کریتیو ببینی و حتی با بقیه ی مدل ها مقایسش کنی.
در مورد نانو هم هیچ ضبطی نداره و رادیو هم نداره.نازکه یه خورده خوشگل تره و البته iPod اپل هستش که خیلی ها فقط به خاطر این مورد آخر می رن می خرن برعکس آمریکا که همه iPod دارن و مرم میان مارک دیگه می خرن.
راستی بهت بطور جدی توصیه می کنم مدل Clix از IRIVER رو هم در نظر داشته باشی که اونم در مایه های همینه ولی خیلی امکاناتش بهتره.
iriver clix توی جیب جا نمیشه.آیا قیمتش دور و بر 150 هست؟
m659 درمورد صفحاش که کوچیکه تو مشکلی نداری اذیت نمیشی راستی 4 gig را چند خریدی لطفا به همش جواب بده
مرسی
نه..iriver clix دور بر 150 تومن نیست اون موقعی که من می خواستم بخرم 210 تومن بود ولی +zen v هم 175 بود که من خریدم.ولی حواست باشه خیلی با هم فرق می کنن یعنی اگه بتونی کلیکس رو بگیری خیلی بهتره اولا چون ام پی 4 پخش می کنه ...بازی های فلش می خوره یا lcd 2.2 اینچ هستش و همچنین قابل لمس(بسیار محدود).خیلی شیکه خیلی ظریف و زیبا.واقعا در این رنج عالیه.الان هم اصولا باید اومده باشه پایین قیمتش.منم همون طور که گفتم 4 گیگمو 175 خریدم و اون موقع کلیکس 210 بود.یه امکان خیلی بهتره کلیکس اینکه یه Docking Station داره به نام Cradle اگه اشتباه ننوشته باشم.کلیکس رو می زاری توش و راحت usb و line in و حتی line out ازش می گیری.کنترل از راه دور هم داره و قیمتش واقعا ناچیزه اون موقع 20 تومن بود!در مقابل کریتیو که باید حداقل برای یه همیچنی امکاناتی 100 یا بالاتر هم خرج کنی . تازه در دست رس هم نیست!
![]()
Last edited by M659; 13-05-2007 at 01:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)