تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: قابلیت والکمن سونی اریکسون را چگونه ارزیابی می کنید؟

راي دهنده
97. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • صد در صد مفید است.

53 54.64%
  • تا حدود زیادی مفید است.

30 30.93%
  • بود و نبودش زیاد فرقی نداره.

6 6.19%
  • زیاد مفید نیست . اگر نبود باز هم کارمون راه میفتاد

3 3.09%
  • کاملا اضافی و مسخره است.

5 5.15%
صفحه 5 از 9 اولاول 123456789 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 84

نام تاپيک: واکمن سونی اریکسون

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سری w گوشی های بیمعنی هستن
    اکه میخوای اینهمه خرج کنی خوب برو نوکیا با سیستم عامل سیمبین 9 بخر
    شایدم پول اضافه داری
    چون گوشی های بدرد بخوری نیست انتن دهیشم کمه یا بهتره بگم افتضاح
    باید بگم بدونی . برای خودت خوبه . جای دیگه بگی ضایع میشی .

810 w سونی اریکسون بعد از 1100 نوکیا بهترین آنتن دهی رو داره .

جواب بقیه حرفات رو هم نمیدم . چون مصطفی خان بهترین حرف ممکن رو زد .

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

میذارم تو اتاقم بعد ولوم را تا آخر بالا میبرم تا دوستم که تو اتاق بغلیه با تعجب بیاد بگه این صدای گوشیته؟؟!!! عجب کیفیتی.(شوخیه به دل نگیر)
    من گوشیم بدون تغییر سخت افزاری پوز W810 رو زده.اگه بخوام کپسولیشو عوض کنم چی میشه
    من خودم تجربه استفاده از W810 رو داشتم. ولی باز هم به K750 برگشتم چون یک سری از برنامه ها روی W810 اجرا نمیشن و به خاطر صداش.از اونجایی هم که W800 و K750 به غیر از قاب هیچ فرقی باهم ندارند ترجیح میدم یک K750 داشته باشم و مابه التفاوت رو بدم هندزفری واکمن و مموری و متعلقات دیگه بگیرم.
    ببین رفیق من اگه w810 والکمن هم نداشت به خاطر کیفیت توپ lcd یش عمرا گوشی جوات دستم نمیگرفتم

حالا ناراحت نشی ولی واقعیته . ما چند ماه پیش دو تا کارگر افغانی داشتیم جفتشون k750 داشتن .

هی کلید کرده بودن بیا کلیپ ببلوتوسیم .

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

خوب مگه اینکه با شوخی بخواهی کارت رو پیش ببری چون حال عادی کم میاری منطق می گه الان یه دوربین اکسترنال که فرضا واسه دبلیو 950 می خوان بزنن خیلی مسخرست چون حملش سخته و کم کاربرد می شه به این دلیل...همه دنبال اینهستن که با همون قالب کوچیک که توش این همه سیم میم هست!!!همه چی داشته باشن
    راستی اون اسپیکری که می خواهی بخری تا بگذاری رو تاقچه 35 تومن حداقل قیمت داره...وضعت خوبه؟تو دانشگاه که کلاسا تاقچه ندارن می خواهی چه کار کنی؟(اینم شوخی )
    پس تو صدا رو میخوای که سر کلاس باباکرم بزاری و زیادش کنی دوستاتم دست بزنن و برقصند؟راستی رشته شما کلاسهای مختلط هم داره؟
    در مورد اسپیکر هم بگم که من از یکی از آشناها 23 تومن خریدم خیلی هم خوب جواب میده.ولی اگه بخوام مثل شما ببرم سرکلاس باهاش عروسی بگیرم میفروشمش یک کپسولی صدا براش میگیرم با یک قاب W800 که هم صداش بترکونه هم قیافش به قول بعضی ها خز نباشه. اونوقت W810 شما به جز منوهای فلشش دیگه به چیش مینازه؟

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عجیبه..همون طوری که گفتم فهرست مطالب داره...پیدا کردی یا لینک بدم؟؟؟

دقیقا همین طوره که می گی

خوب مگه اینکه با شوخی بخواهی کارت رو پیش ببری چون حال عادی کم میاری منطق می گه الان یه دوربین اکسترنال که فرضا واسه دبلیو 950 می خوان بزنن خیلی مسخرست چون حملش سخته و کم کاربرد می شه به این دلیل...همه دنبال اینهستن که با همون قالب کوچیک که توش این همه سیم میم هست!!!همه چی داشته باشن
    راستی اون اسپیکری که می خواهی بخری تا بگذاری رو تاقچه 35 تومن حداقل قیمت داره...وضعت خوبه؟تو دانشگاه که کلاسا تاقچه ندارن می خواهی چه کار کنی؟(اینم شوخی )

نه دیگه اینجورا هم نیست...سالی یه بار حوصلم سر بره یه نگاهی به کتابها می اندازم ...مهندسی اب می خونم(عمران اب)....نه بابا تبلیغات کجا بود اون موقع ها....مثل الان نیست که...تو بازی های لیگ فرضا اروپا کنار زمین همیشه یه قسمت مال تبلیغ w هست درشت والکمن رو نوشته...نه من که بدون تبلیغهای این چنینی سری دبلیو رو انتخاب کردم

معلومه کلا از سری دبلیو هیچی نمی دونی....این همه ازش حرف زدن تازه شما امدی می گی لیلی زن بود یا مرد؟
    شما تو همون غفلت خودت سر کن و فکر کن سری دبلیو با بقیه سری ها مثل m هیچ فرقی نداره!!!
    ببخشید مصطفی خان عزیز مگه شما تو دانشگاه گوش کردن آهنگ جز واحد هاتونه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پس تو صدا رو میخوای که سر کلاس باباکرم بزاری و زیادش کنی دوستاتم دست بزنن و برقصند؟راستی رشته شما کلاسهای مختلط هم داره؟
    در مورد اسپیکر هم بگم که من از یکی از آشناها 23 تومن خریدم خیلی هم خوب جواب میده.ولی اگه بخوام مثل شما ببرم سرکلاس باهاش عروسی بگیرم میفروشمش یک کپسولی صدا براش میگیرم با یک قاب W800 که هم صداش بترکونه هم قیافش به قول بعضی ها خز نباشه. اونوقت W810 شما به جز منوهای فلشش دیگه به چیش مینازه؟
    شما فقط یک مورد رو میبینید . اگر تمام مزیت های این گوشی رو یکجا ببینی میفهمی که واقعا ارزششش بیشتر از این حرفاس . فقط منو فلش که نیست .......

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سری w گوشی های بیمعنی هستن
    اکه میخوای اینهمه خرج کنی خوب برو نوکیا با سیستم عامل سیمبین 9 بخر
    شایدم پول اضافه داری
    چون گوشی های بدرد بخوری نیست انتن دهیشم کمه یا بهتره بگم افتضاح
    160 درصد در اشتباهی . اینو دیگه همه میدونن و تجربه کردن که سونی اریکسون تو آنتن دهی کم نمیاره.
    هیچ پول اضافه ای هم نمیدیم . تازه کمتر هم میدیم . اگه شما پول اضافه داری چهارصد پونصد بده برو فلان مدل موزیک فون رو بخر ... بعد میبینی که این گوشی 250 تومنیه هم شیک تره هم خوش دست تر و از همه مهمتر با کیفیت تر و با صدایی شفاف تر ... نصف قیمت

باید بگم بدونی . برای خودت خوبه . جای دیگه بگی ضایع میشی .

810 w سونی اریکسون بعد از 1100 نوکیا بهترین آنتن دهی رو داره .
    جواب بقیه حرفات رو هم نمیدم . چون مصطفی خان بهترین حرف ممکن رو زد .
    نه آقا چی میگی ... اول 810 بعد1100

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

3

اره داداش اشکالی داره؟؟؟ادام بعد درس نیاز به استراحت و تفریحم داره نه داداش عروسی نمی گیریم...این کارا فقط مقدمه چینی واسه عروسیه خوب...دیگه جاییش نمونده عوض کنی؟؟؟حالا یه سوال فنی از بچه ها(خودت نگی ها)گوشیه اولیه این اقا چی بوده؟!!!
    ببخشید مصطفی خان عزیز مگه شما تو دانشگاه گوش کردن آهنگ جز واحد هاتونه؟
    اق مهدی...با ما به از این باش که با خلق جهانی
    نه بابا اینها که همه شوخیه...بعدشم...یه گوشی با بالاترین صدا رو هم که داشته باشی...توی یه جای شلوغی مثل کلاس...اونم تو ان تراک که همه داد می زنن با بقلیشون گوشیت خیلی توپ باشه...صداش تا 1 متر اطرافش شنیده شه

بعدشم چیه اقا؟مگه ما از رشته های هنر چی کم داریم؟؟؟
    Last edited by mostafa_khan; 23-04-2007 at 08:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه PlayStation3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Tokyo,Japan

پيش فرض

Tooooooooooooooooooooop

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\SYSTEM32

پيش فرض

عجیبه..همون طوری که گفتم فهرست مطالب داره...پیدا کردی یا لینک بدم؟؟؟

نه عزیزم گیر نیاوردم برام لطفا لینکش رو بگذار

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\SYSTEM32

پيش فرض

راستش رو بخای من که خوشم از موبایل نمیومد رفتم ام پي تري پلير بخرم یارو گفت یه موبایل هم روش داره به عنوان شیرینی من که قصد خرید گوشی نداشتم یارو گفت این ام پي تري پلير هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •