وقتی برنامه رو نصب کردید در قسمت تسکبار کنار ساعت آیکونش میاد روش کلیک راست کنید open widgets رو برنید بعد مسیر این فایل sms رو بهش بدید این قلبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم که رجیستر شید
وقتی برنامه رو نصب کردید در قسمت تسکبار کنار ساعت آیکونش میاد روش کلیک راست کنید open widgets رو برنید بعد مسیر این فایل sms رو بهش بدید این قلبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم که رجیستر شید
منظورت کدوم برنامست؟
باز هم سلام و باز هم سوال![]()
فایل رو دانلود کردم و کاری رو که باید انجام میدادم هم انجام دادم ولی بدون هیچ پیغامی به برنامه بر میگرده! آیا تا اینجای کار درسته؟!
2- اما برای رجیستر شدن جایی رو پیدا نکردم!!
پیروز و سربلند باشید
این مراحلشه بعد از اینکه برانامه رو نصب کردیددر قسمت تسکبار روی YAHOO WIDGET کلیک راست کنید: OPEN WIDGET رو کلیک کنید
بعد مسیر فایل SMS رو بدید اگه ندارید تو قلبست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صفحه که اومد REGISTER NEW
اینجا مشخصات رو وارد کنید یه پین هم انتخاب کنید
یه کد به موبایلتون میاد اینجا وارد کنید
دیگه بقیش با خودتون
در ضمن وقتی SUBMIT میکنید ممکنه پین فعال سازی دیر برسه چند بار سعی کنید شاید هم همون لحطه برسه
اینها آموزشش بود من همینطوری 5 تا موبایل رو رجیستر کردم حالا اگه کار کنه نکنه من نمیدونم تو صفحه قبل هم گفتم![]()
Last edited by behz@d; 07-06-2007 at 16:37.
منظورتون کدوم لینکه ؟ لینک من که مشکلی نداره الان تست کردم
از بابت این همه زحمت ممنونم
ولی 1 سوال
آیا باید شماره موبایل 1 کشور دیگه رو بدیم که پین بگیریم؟!
یعنی اگه نداشته باشیم نمیشه؟!!
و اینطوری که بدرد نمیخوره!!
حالا شما جایی رو سراغ ندارید که بدون این دردسر ها بشه از ایران به کشورهای دیگه Sms زد؟
نمیخوام به ایران Sms بزنم ولی جایی رئ سراغ ندارم
ممنون و متشکر
یکی لینک سالم بزاره این کار نمی کنه.
نه شماره موبایل خودتو بده
از سایتها میتونید مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که موقع ثبت نام 20 تا کردیت میده از ساعت 18 تا 19 هم کردیت کم نمیشه در غیر اینصورت 8 تا کردیت میره سایت جالبیه قابلیتهای جالبی هم داره فقط باید کردیت جمع کنید از طریق دعوت دیگران به ثبت نام که فکر کنم 50 تا کردیت میاد از هر دعوت منجر به ثبت نام. البته این اگه رو این لینکی که معرفی کردم کلیک کنی و از اون طریق ثبت نام کنی برا منم 50 تا کردیت میاد اگه دوست هم نداشتی مستقیما ثبت نام کن چون برا تبلیغات اینها رو نگفتم
این هم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته برا فرستادن sms به ایران بهتره چون 1 کردیت کم میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)