Ha Ha!
You just endured the internet's
most annoying webpage!
just i push the enter and hold it)
)
a
b
Ha Ha!
You just endured the internet's
most annoying webpage!
just i push the enter and hold it)
)
سلام
من اطلاعات کاملی در مورد کلمه would یعنی نحوه استفاده و موارد استفاده و معانی آن می خواهم اگر این اطلاعات رو داشتید به میلم بفرستید یا همین جا توضیح بدید یا یه لینک به سایت آموزشی بدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخواست : یک مقاله ی زبان همراه به ترجمه در مورد کامپیوتر یا It می خواستم
ممنون میشم![]()
سلام
از دوستان دود چراغ خورده میخوام چند تا کتاب با موضوعات زیر به من معرفی کنند تا از کتاب فروشی ها تهیه کنم لطفا اسم انتشارات کتاب های معرفی شده را هم مرقوم بفرمایید
درباره این دو موضوع کتاب می خوام
اصطلاحات رایج انگلیسی همراه با ترجمه آن به فارسی
گرامر از مقدمات شروع کرده باشه تا پیشرفته
با تشکر
دوستان از بس که در آزار من کوشیده اند
در حضور سایه بی شمشیر نتوانم نشست
سلام. من داشتم واسه یکی از دوستام جمله های ساده و پیچیده رو جدا میکردم از تو متن کتابش. اما به یه سری چیزا برخوردم ک گیج شدم.
این جمله های زیر از چه نوع هستند و چرا؟ ممنون میشم.
Before 1985, Haemophilus influenzae type b (Hib) was the most common cause of bacterial meningitis in children under 5 years of age (approximately 12,000 cases per year, most in children younger than 18 months).
در جمله بالا MOST IN CHILDREN YOUNGER... تاثیری میزاره رو اینکه ساده نباشه جمله؟
Approximately 5% of affected children died, and neurologic sequelae developed in 15% to 30% of the surviving children.
در جمله بالایی، ایا وقتی یه جمله ساده از طریق کاما به جمله ساده دیگه وصل میشه، پیچیده میشه؟
یا نه؟
فكر كنم تاپيك زير براي شروع بدك نباشه .حداقلش اينه كه جمله هاي فارسي اش از بقيه تاپيك ها بيشتره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدت زمانش که بستگی به خود آدم داره یعنی اگه بخواهید میتونید کمتر از یکسال(البته باید تلاش کنید) به هدفتون برسید.
در مورد تافل و آی التس هم تا اونجایی که من میدونم فرقی با هم ندارن فقط تافل آمریکاییه و آی التس انگلیسی.
البته توضیحات دقیقتر رو بهتره اساتید بگن![]()
همونطور که دوستمون گفتن هيچ فرقي نداره فقط تافل American و آيلتس British هست. بستگي به خودتون داره که کدوم رو انتخاب بکنين ( و البته مهارتتون توي اون زمينه )
ممنون
اینو تقریبا همه میدونند.همونطور که دوستمون گفتن هيچ فرقي نداره فقط تافل American و آيلتس British هست
منظور من نحوه امتحان. سخت و آسون بودنشون و سطح نمره قبولی هست
کلا شرایط مدرک گرفتنشونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)