مي خواستم بگم دانلود نكنيد بدرد نمي خوره بعد از نصب نمي شه آن اينستال كرد كه .........
مي خواستم بگم دانلود نكنيد بدرد نمي خوره بعد از نصب نمي شه آن اينستال كرد كه .........
مرسي ببينم چه كار مي تونم بكنم.اینم عکس
اگه بدرد بخور باشه كه نيازي به Uninstall نداره اگه بدرد نخور باشه Uninstall هم داشته باشه بازم Uninistall ميشه. موفق باشي.مي خواستم بگم دانلود نكنيد بدرد نمي خوره بعد از نصب نمي شه آن اينستال كرد كه .........
دستت درد نکنه ببین چی کار میتونی بکنی
با سلام. يكي دوروز مسافرت بودم، اما قبلش رو با كد ها ور رفتم اما پيدا كردن باگ بدون اتفاق افتادن اون در مكان ديباگر كار بسيار سختيه. تمام حدس هاي ممكن رو بررسي كردم اما واقعا عاجزم از اينكه بتونم تا وقتي خطايي رخ نداده اون رو برطرف كنم. اما يه سري تغييرات تو تعريف متغير ها انجام ميدم. و يه خورده كاراي ديگه يه آپديت برات درست مي كنم به زودي به اميد خدا.
مرسی منتظرم
باسلام دوست عزيز
برنامت خوب بود حالا من مي خوام با اجازه شما يه چندتا ازاشكالاتي كه داره بگيرم
1-گزينه براي تعرف هاي شب،روز،صبح نداره آخه خودت مي دوني تعرفه ها فرق داره
2-خيلي برنامتو بزرگ كردي مي تونستي مثل اينترنت تايمر كوچيكش كني
3-آيكوني كه رو system try ميادش يكم جذاب نيست اگه عوضش كني خيلي باحال ميشه
4- يه گزينه را بهش اضافه كن كه اون تبليغاتي كه اول برنامه حين كار كردن مياد رو برداره آخه شايد كسي اين تبليغات رو نخواسته باشه
5- اون قسمت تاريخي رو كه براش معيين مي كني كه از چي تاريخي محاسبه كنه يه كاري كن كه علاوه بر اون كه خودت تاريخ تعيين مي كني ،خودش به كلي كل تمام وقت رو محاسبه كنه مثلا: خودم يادم رفته بود كه تاريخ رو براش تعيين كنم فرداش كه مي خواستم ببينم چقدر به اينترنت وصل شدم ، اتصالات ديروز رو نمايش نداد.
اميدوارم برنامت روز به روز بهتر بشه . با تشكر![]()
1-گزينه براي تعرف هاي شب،روز،صبح نداره آخه خودت مي دوني تعرفه ها فرق داره
2-خيلي برنامتو بزرگ كردي مي تونستي مثل اينترنت تايمر كوچيكش كني
3-آيكوني كه رو system try ميادش يكم جذاب نيست اگه عوضش كني خيلي باحال ميشه
4- يه گزينه را بهش اضافه كن كه اون تبليغاتي كه اول برنامه حين كار كردن مياد رو برداره آخه شايد كسي اين تبليغات رو نخواسته باشه
5- اون قسمت تاريخي رو كه براش معيين مي كني كه از چي تاريخي محاسبه كنه يه كاري كن كه علاوه بر اون كه خودت تاريخ تعيين مي كني ،خودش به كلي كل تمام وقت رو محاسبه كنه مثلا: خودم يادم رفته بود كه تاريخ رو براش تعيين كنم فرداش كه مي خواستم ببينم چقدر به اينترنت وصل شدم ، اتصالات ديروز رو نمايش نداد.
پاسخ شما :
1 - شايد دقت نكرديد ولي اين گزينه رو داره و تعرفه رو بين ساعت هاي مختلف محاسبه مي كنه. تو بخش تنظيمات قسمت قيمت ها.
2 - اگه سرم خلوت بشه چشم يه پوسته كوچيكم ميتونم اضافه كنم
3- فكر مي كردم جذابه بيشتر سليقه ايه.
4- قبلا گفتم. نرم افزار رايگانه اون تبليغات كمكيه به ما واسه اين كه نرم افزار رايگان باشه. نرم افزار مشابه خارجي هست (البته بايد كركشو پيدا كني) يه نگاه به قيمت اون نرم افزار ها بنداز.
5 - اين گزينه رو هم داره كه همه رو باهم حساب كنه. حتي مي تونيد تعيين كنيد كه تا چند روز قبل رو هربار در شروع محاسبه كنه. مثلا مي تونيد تعيين كنيد كه هر بار كه برنامه اجرا شد تا يه ماه قبل قيمت ها رو بياره و يا با زدن دكمه All مي تونيد تمام قيمت ها رو بياريد.
مرسي به خاطر نظرات.
بايگاني يوزر نيز به برنامه بنا به درخواست saamz اضافه شد. دوستاني كه استفاده مي كنن اتوماتيك پيامي مبني بر تاييد براي آپديت نرم افزار دريافت خواهند كرد با انتخاب گزينه YES نرم افزارشون آپديت ميشه. دوستان ديگه هم مي تونن ورژن جديد نرم افزار رو از سايت دانلود كنند.
جناب erroring واقعا ممنون ...كه وقت گذاشتيد تا اين قابليت رو فعال كنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)