تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 52

نام تاپيک: نرم افزار رايگان محاسبه قيمت تلفن و اينترنت

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

بالاخره نسخه جديد Turbo Dial Info طبق قولي كه دادم آماده شد اما امكانات جديد :

دو زبانه فارسي و انگليسي.
    اضافه شدن Uninstall
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مي خواستم بگم دانلود نكنيد بدرد نمي خوره بعد از نصب نمي شه آن اينستال كرد كه .........

داره خودمونی میشه erroring's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اینم عکس
    مرسي ببينم چه كار مي تونم بكنم.

مي خواستم بگم دانلود نكنيد بدرد نمي خوره بعد از نصب نمي شه آن اينستال كرد كه .........
    اگه بدرد بخور باشه كه نيازي به Uninstall نداره اگه بدرد نخور باشه Uninstall هم داشته باشه بازم Uninistall ميشه. موفق باشي.

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

مرسي ببينم چه كار مي تونم بكنم.

موفق باشي.
    دستت درد نکنه ببین چی کار میتونی بکنی

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

چی شد نیستی عزیز ؟
    مشکل رو برطرف کردی؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام. يكي دوروز مسافرت بودم، اما قبلش رو با كد ها ور رفتم اما پيدا كردن باگ بدون اتفاق افتادن اون در مكان ديباگر كار بسيار سختيه. تمام حدس هاي ممكن رو بررسي كردم اما واقعا عاجزم از اينكه بتونم تا وقتي خطايي رخ نداده اون رو برطرف كنم. اما يه سري تغييرات تو تعريف متغير ها انجام ميدم. و يه خورده كاراي ديگه يه آپديت برات درست مي كنم به زودي به اميد خدا.

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

با سلام. يكي دوروز مسافرت بودم، اما قبلش رو با كد ها ور رفتم اما پيدا كردن باگ بدون اتفاق افتادن اون در مكان ديباگر كار بسيار سختيه. تمام حدس هاي ممكن رو بررسي كردم اما واقعا عاجزم از اينكه بتونم تا وقتي خطايي رخ نداده اون رو برطرف كنم. اما يه سري تغييرات تو تعريف متغير ها انجام ميدم. و يه خورده كاراي ديگه يه آپديت برات درست مي كنم به زودي به اميد خدا.
    مرسی منتظرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhoda_abbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

11

باسلام دوست عزيز
    برنامت خوب بود حالا من مي خوام با اجازه شما يه چندتا ازاشكالاتي كه داره بگيرم

1-گزينه براي تعرف هاي شب،روز،صبح نداره آخه خودت مي دوني تعرفه ها فرق داره
    2-خيلي برنامتو بزرگ كردي مي تونستي مثل اينترنت تايمر كوچيكش كني
    3-آيكوني كه رو system try ميادش يكم جذاب نيست اگه عوضش كني خيلي باحال ميشه
    4- يه گزينه را بهش اضافه كن كه اون تبليغاتي كه اول برنامه حين كار كردن مياد رو برداره آخه شايد كسي اين تبليغات رو نخواسته باشه
    5- اون قسمت تاريخي رو كه براش معيين مي كني كه از چي تاريخي محاسبه كنه يه كاري كن كه علاوه بر اون كه خودت تاريخ تعيين مي كني ،خودش به كلي كل تمام وقت رو محاسبه كنه مثلا: خودم يادم رفته بود كه تاريخ رو براش تعيين كنم فرداش كه مي خواستم ببينم چقدر به اينترنت وصل شدم ، اتصالات ديروز رو نمايش نداد.
    اميدوارم برنامت روز به روز بهتر بشه . با تشكر

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

1-گزينه براي تعرف هاي شب،روز،صبح نداره آخه خودت مي دوني تعرفه ها فرق داره
    2-خيلي برنامتو بزرگ كردي مي تونستي مثل اينترنت تايمر كوچيكش كني
    3-آيكوني كه رو system try ميادش يكم جذاب نيست اگه عوضش كني خيلي باحال ميشه
    4- يه گزينه را بهش اضافه كن كه اون تبليغاتي كه اول برنامه حين كار كردن مياد رو برداره آخه شايد كسي اين تبليغات رو نخواسته باشه
    5- اون قسمت تاريخي رو كه براش معيين مي كني كه از چي تاريخي محاسبه كنه يه كاري كن كه علاوه بر اون كه خودت تاريخ تعيين مي كني ،خودش به كلي كل تمام وقت رو محاسبه كنه مثلا: خودم يادم رفته بود كه تاريخ رو براش تعيين كنم فرداش كه مي خواستم ببينم چقدر به اينترنت وصل شدم ، اتصالات ديروز رو نمايش نداد.

پاسخ شما :
    1 - شايد دقت نكرديد ولي اين گزينه رو داره و تعرفه رو بين ساعت هاي مختلف محاسبه مي كنه. تو بخش تنظيمات قسمت قيمت ها.
    2 - اگه سرم خلوت بشه چشم يه پوسته كوچيكم ميتونم اضافه كنم
    3- فكر مي كردم جذابه بيشتر سليقه ايه.
    4- قبلا گفتم. نرم افزار رايگانه اون تبليغات كمكيه به ما واسه اين كه نرم افزار رايگان باشه. نرم افزار مشابه خارجي هست (البته بايد كركشو پيدا كني) يه نگاه به قيمت اون نرم افزار ها بنداز.
    5 - اين گزينه رو هم داره كه همه رو باهم حساب كنه. حتي مي تونيد تعيين كنيد كه تا چند روز قبل رو هربار در شروع محاسبه كنه. مثلا مي تونيد تعيين كنيد كه هر بار كه برنامه اجرا شد تا يه ماه قبل قيمت ها رو بياره و يا با زدن دكمه All مي تونيد تمام قيمت ها رو بياريد.

مرسي به خاطر نظرات.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بايگاني يوزر نيز به برنامه بنا به درخواست saamz اضافه شد. دوستاني كه استفاده مي كنن اتوماتيك پيامي مبني بر تاييد براي آپديت نرم افزار دريافت خواهند كرد با انتخاب گزينه YES نرم افزارشون آپديت ميشه. دوستان ديگه هم مي تونن ورژن جديد نرم افزار رو از سايت دانلود كنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saamz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بايگاني يوزر نيز به برنامه بنا به درخواست saamz اضافه شد. دوستاني كه استفاده مي كنن اتوماتيك پيامي مبني بر تاييد براي آپديت نرم افزار دريافت خواهند كرد با انتخاب گزينه YES نرم افزارشون آپديت ميشه. دوستان ديگه هم مي تونن ورژن جديد نرم افزار رو از سايت دانلود كنند.
    جناب erroring واقعا ممنون ...كه وقت گذاشتيد تا اين قابليت رو فعال كنيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •