میگم با این گوشی با سیم کارت ایرانسل می شه به اینترنت وصل شد؟
![]()
میگم با این گوشی با سیم کارت ایرانسل می شه به اینترنت وصل شد؟
![]()
سلام.
قیمت این گوشی بین 115-120 هزار تومان متغیره.سعی کن هنگام خرید usb و ... وسایل جانبی گوشی رو هم داشته باشه. این گوشی رو من همین فروردین با قیمت 135 هزار تومان خریدم و خیلی هم راضی هستم.
بله حتی با گوشی k310 هم میشه به اینترنت وصل شد (دوستم K310 داره) بله میشه با k510i هم وصل شد.!
![]()
Last edited by arash66_2m; 01-10-2007 at 06:30.
سلام.
اولا من خیلی وقته که این گوشی رو خریدم. اگه پست های اولیه یه کم می خوندی.
دوما من از گوشی ام در حد خودش راضی هستم. فقط تازه تازه می خوام منو گوشی خودم رو به کلی تغییر بدم.
یه سری تاپیک در این مورد هست ولی نمی تونم این کار رو انجام بدم. اگه شما می تونی و یا اگه شما کردی یه آموزشی به زبان کاملا ساده بگید ممنون میشم.[/quote]
سلام،دوست عزیز چند صفحه عقب تر یه تاپیک در مورد هک و فلش کردنش هست میتونی اونو ببینی!!!
سلام،دوست عزیز چند صفحه عقب تر یه تاپیک در مورد هک و فلش کردنش هست میتونی اونو ببینی!!![/QUOTE]
سلام.
اگه با منی که می خوای گوشی خودتو فلش کنی می تونی درخوواستتو همین جا بدی من اون تایپک ها رو برات بزارم.
اگه گوشی رو تازه خریدی که مبارکه!!!
در ضمن من خودم هم می خوام گوشی رو فلش کنم ولی به طور جدی دنبالش نرفتم.
اگه مشکلی داشتی من در خدمتم.
آقا این گوشیه چیزه خوبی هست بگیرمش یا نه
بزارم یه دست دوم k750 بگیرم
![]()
راستی کابل k510 داخل جعبش هست
یا جداگانه باید بخرم
![]()
بله کابل گوشی تو داخل هستش.اگه گفت کابلشو باید جداگانه بخری برو از یه جای دیگه بخر.
این بستگی به سلیقه شما داره که برید گوشی دست دوم k750 بخری یا نه !!!
ولی نمیشه 750 رو 510 مقایسه کرد چون که معلومه 750 بهتر از 510 از نظر امکانات هستش. در ضمن اینم تایپک مخصوص گوشی 750 می تونی اونجا هم یه سوال هایی بکنید شاید به نتیجه رسیدید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کسی برنامه zoom برای k510 داره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)