آقا مهدي جون خيلي ممنون رد شد![]()
باسلام لطفا كمكم كنيد(Prince Of persia : Warior Within)
پس از اینکه شاهزاده در مبارزه با دوست دخترش(دختر لباس قرمز) او را شکست میدهد بازی بر مگردد به نقطه ساحل و تو مراحل گم میشود.ايا اين طبيعي يا بازيم اشكال داره؟
باتشکر.
آقا اونجايي كه بعد از كشتن غول پرنده هه ميري (ماسك رو صورتته) يه جاييه هي از در و ديوار ميري بالا ولي آخرش دوباره ميرسي همون جا رو زمين بايد چي كار كرد؟![]()
سلامنوشته شده توسط arash2006
احتمالا مشكل از بازي شماست. قرار نيست شما دوباره به مرحله ساحل برگردين. البته اگه بيشتر توضيح بدين بيشتر مي تونم كمك كنم.
من نفهميدم كجاست. كجاي بازي؟ اگه عكس باشه خيلي خوب ميشه.آقا اونجايي كه بعد از كشتن غول پرنده هه ميري (ماسك رو صورتته) يه جاييه هي از در و ديوار ميري بالا ولي آخرش دوباره ميرسي همون جا رو زمين بايد چي كار كرد؟![]()
سلام ساسان جاننوشته شده توسط sAsAn.K
من نفهميدم كجاي بازي گير كردي عزيز. يه كم راهنمايي بيشتري بكن. من 3 ماهه بازي نكردم اينو. يه عكس كوچولو هم بذاري كه ديگه تمومه.![]()
مهدي جون ببخشيد جواب شما رو نديده بودم ببي مهدي جون همون كه زمان حال هست و داهاكا بلندت مي كنه و پرتت مي كنه كه تو ميفتي تو يه چاهي بعد از اون چاهه يه فضاي پهني هست كه ميرسي بهش اونجاش گير كردم![]()
سلام ساسان جاننوشته شده توسط sAsAn.K
فكر كنم بدونم كجا گير كردي !!!![]()
شما وقتي به بالاي مسير رسيدي نبايد باز هم ادامه بدي چون دوباره ميرسي رووو زمين همونجوري هم كه ادامه بدي عمرت تموم ميشه !!!![]()
وقتي به بالا رسيديد يه جايي يه تخته سنگ به شكل سكو وجود داره بپريد روي اووون .... روي ديوار راه بريد و از سقف خارج بشيد
(تنها يكي دو جا هستش كه شما راحت روي دو پا قرار ميگيري روي يكدوم از اوونها تخته سنگ مذكور وجود داره )
امين جون همون تخت سنگرو ميگي كه لبه ي اون سكو اس ؟
آقا درست نفهميدم كدوم صخره رو ميگيد امين جان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)