كدوم شركت Dvd هاي اين بازي رو منتشر كرده؟
لطفاً راهنمايي كنيد.
كدوم شركت Dvd هاي اين بازي رو منتشر كرده؟
لطفاً راهنمايي كنيد.
سلام اقا این بازی با این سیستم اجا میشه ؟
رم :512
گرافیک :geforce fx 5200
اولا اينجا :سلام اقا این بازی با این سیستم اجا میشه ؟
رم :512
گرافیک :geforce fx 5200
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما گرافيك كم مياره . CPU هم بگو .
مدرن و امپرور منتشر كردند .كدوم شركت Dvd هاي اين بازي رو منتشر كرده؟
لطفاً راهنمايي كنيد.
من از west game گرفتم
من روی صفحه اول سیستم مورد نیازو نوشتم
اقا اون لینکی که دادی از روی صفحه من کپی شده بود کار قشنگی نبود کاش حداقل منبعشو میگفت
Last edited by cao-cao; 05-04-2007 at 23:22.
nod
name mony($) time(s) power
power plant500
5 - برق
refinery2000
20
6 پول
hand of nod500
5
5 سرباز سازي
war factory2000
20
5 تانک سازي
operation center1500
15
10 رادار
air tower1000
10
5 فرودگاه
secreetshrine1500
15
8 براي اپ گريد
tech lapb4000
40
15 تکنولوژي
tiberium chemical plant3000
30
15
crane1500
15
10 مشابه کار خانه مادر
تانک سازي
atack bike600
6
raider buggy400
4
scorpion tank800
8
harvester1000
10
mcv2500
25
flam tank1000
10
stelath tank1000
10
beam cannon1000
10
avatr war mech3000
30
سرباز سازي
militant squad200
2
militant rockt squad400
4
sabotour500
5
fanatics800
8
blak hand900
9
shadow team800
8
commando2000
20
دفايي
shedder turrent600
6
6
laser turrrent1200
12
10
sam turrent800
8
6
tiberium silo500
5
disraption tower1000
10
10
ebelisk ofliight1800
18
15
temoleofnod 500050
20
emissary1500
15
هواپيما
venon700
7
vertigo bomber1800
18
Last edited by cao-cao; 05-04-2007 at 23:26.
یه سوال فنی !
فایل هایی که نصب می کنه همون با فرمت Big هست دیگه ؟ ( اینشالا که همونه ؟)
cao cao جان دستت درد نکنه.
الان داشتم تویه سایت تخصصی بازی تاب میخوردم.
این طور که خود سایت گفته بود این بازی از چند سایت معتبر بازی نمره عالی گرفته از جمله GameSpot و IGN که بهش نمره عالی دادند.
در ضمن بازی تویه همین چند وقته چند بار آپدیت شده که آخرین آپدیت اون آپدیت 1.04 هستش که باید به صورت آنلاین در خود بازی آپدیت بشه ولی الان رویه خود سایت آپدیت 1.03 برای دانلود قرار گرفته که من پیشنهاد میکنم این آپدیتها رو دانلود و نصب کنید آخه باگهای بازی رو برطرف میکنه.
این لیست تغییراتی و باگهایی است که با نصب آپدیت انجام میشن.
این آپدیت با حجم 31mb رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید.Version 1.03 Patch Notes - March 30, 2007
=========================================
BUG FIXES
--Fixed an error that caused players to experience unexpected disconnections and freezes while in online lobbies and Automatch search.
--Fixed an error that prevented players in online lobbies from chatting globally after sending private messages to other players. =========================================
Version 1.02 Patch Notes - March 29, 2007
This patch for Command & Conquer 3 Tiberium Wars addresses two issues:
BUG FIXED
--Fixed an error that caused the list of available matches in the Custom Match Lobby to constantly refresh to the top of the list.
OTHER CHANGES
--Improved the patching process to ensure all players are prompted to receive the latest version of the game when attempting to play online or using the "Check for Updates" feature in the Command & Conquer 3 Tiberium Wars Control Center utility.
Version 1.01 Patch Notes - March 27, 2007
This patch for Command & Conquer 3 Tiberium Wars fixes several bugs and exploits:
EXPLOITS
--Scrin Mastermind's Teleport Units ability maximum range reduced.
--GDI Engineers, Nod Saboteurs, and Scrin Assimilators can no longer capture structures when under the effects of the Scrin's Phase Field support power.
OPTIMIZATIONS
--Improved video playback on low-end system configurations.
BALANCE CHANGES
--Scrin Storm Column cost / build time increased to 3,000 credits / 30 seconds.
--Scrin Buzzer health reduced to 75 and weapon damage type changed to SNIPER.
BUG FIXES
--Fixed an error that would occasionally result in a crash in Nod vs. Nod matches on the multiplayer map Deadly Sertao.
--Fixed issues with automated map transfer feature in multiplayer.
--Fixed an error that would sometimes cause a Commentator's telestrator drawings to not erase as intended while viewing BattleCast replays.
--Fixed issues with replay file playback.
--Fixed placeholder text and chat log errors with the Comrade in-game chat window.
OTHER CHANGES
--Fixed an error in README.txt file regarding location of saved game files in Windows Vista; added references to EA Link version of the game; added disclosure about in-game advertising
(Note: the EA Link version of the game ships with this updated ReadMe file).
--References to Nod's "Avatar Warmech" unit have been changed to "Avatar".
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن این آپدیت رو میتونید با نرم افزارهای دانلود هم دانلود کرده و از مزیت Resume اون بهره ببرید.
راستی یک سوال هم از کسانی که بازی رو نصب کردند داشتم.
معمولا سری بازیهای استراتژی Ea همراه خودشون یک برنامه مخصوص ساخت مپ وجود داره. که تویه بازیهای قبلی مثل Generelas و Lord of the Ring وجود داشته.
اما تویه این نسخه ای که من خریدم و نصب کردم این برنامه وجود نداره. آیا تویه مال شما هم این برنامه وجود نداره ؟؟
اگر کسی اون رو داره، حجمش چه اندازست؟ آیا میتونه آپلودش کنه یا نه ؟
در ضمن بازی من آخر اسمش نوشته نسخه کین که نفهمیدم منظورش چیه !!
این هم عکسی از برنامه ای که منظورمه.
![]()
از Big بودن که خودشه ولی دیگه از فرمت W3d برای یونیتها و ساختمونها استفاده نمیکنه.
به خاطر این که موتور گرافیکی رو ارتقا دادن و نیاز به یک فرمت بهتر داشتن از یک سری فرمت جدیدی استفاده کردند که من نمیدونم چیه.
خودشون هم گفتند که فعلا حتی SDK بازی رو هم آماده نکردند و در آینده هم SDK بازی رو مینویسند و هم این که برنامه های مورد نیاز برای استفاده از فرمتهای جدید رو میدن.![]()
الان هم در مورد برنامه WorldBuldier که تویه سایتشون گشتم گفته بودند که تا آپریل این برنامه رو نمیدن و تا آپریل که بازی به طور کامل پخش بشه این برنامه رو خودشون برای دانلود میذارن. ( مگه ما الن تویه آپریل نیستیم ؟؟ پس چرا ندادن ؟)
در مورد SDK این بازی گفته بودند که کلا با SDK های سری بازیهای قبلی فرق میکنه و باید دوباره نوشته بشه.![]()
سلام اقاجون دمت گرم
خیلی با حالی
اقا بالاخره تو مرحله 4 فضاییها به زمین حمله میکنن و این وظیفه gdi هس ت که از زمین دفاعکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)