براي منم اين اتفاق مي افته. يك كمي صبر ميكنم بعد ميبينم اون پايين داره ميرهنوشته شده توسط Iranian_sports
براي منم اين اتفاق مي افته. يك كمي صبر ميكنم بعد ميبينم اون پايين داره ميرهنوشته شده توسط Iranian_sports
كسي برنامه desktop رو نداره كه با اون دسكتاپ رو با انواع تفنگ سوراخ ميكرديم
من كه خودم دز انتظار برنامش هستم ولي اون Desktop Toys كه 2.5 مگا بايت بود 2 تا تفنگ داشت. راستي كسي بارون نداره؟ برفش كه جالب بود. بارونش هم هست؟
اين برنامه ها اگه بسته نشدند مي توانيد از طريق task manager ببندينشون.
اين هم يك چيزه خيلي جالبه.
با اجراي اين فايل روي صفحه دسكتاپ شروع به بارش برف مي كنه و روي آيكون ها و ... برف مي شينه. خيلي خيلي جالبه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم چنتا ديگه كه براتون آپلود كردم
با يكش ميشه دسكتاپو سوزاخ كرد اولش چكشه بايد كليك راست كنيد عوش ميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:lol:
من نديده بودم. اگه تكراري بود ببخشيد.
سلام Iranian_sportsنوشته شده توسط Iranian_sports
اين گوسفند، گوسفنده! يعني اينكه سرش رو ميندازه براي خودش از در و ديوار بالا ميره، علف مي خوره، عطسه ميكنه و ... . بر خلاف گربه ها و پرنده كه به mouse عكس العمل نشون ميدند، كار خودش رو مي كنه!
نوشته شده توسط nimo
سلام آقا مهدي و nimo جاننوشته شده توسط Mehdi_Best
درسته كه گوسفنده و حرف حاليش نيست! اما نيازي به خشونت و متوسل شدن به task manager براي بستن اين برنامه هم نيست :mrgreen: !دوبار كليك چپ (كليك معمولي) روش بكنيد يه صفحه كوچولو باز ميشه كه سمت راستش 4 تا گزينه داره. آخرين گزينه remove هست. از اين طريق برنامه رو ببنديد!
من كه بلدم 8) الان 5 ساله دارم از اين گوسفند ها استفاده ميكنم. من هميشه هر 9 تاسون را ميارم 8)
nimo جان سلام مجدد. كدوم 9 تا؟نوشته شده توسط nimo
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)