ما در پچ ريبورن هم usa airforce داريم و هم usa helicopter . اتفاقا هواپيماهاي supersonic در airfoce تقويت شدند.
در مورد china هم بايد بگويم كه شايد از نظر هوايي كمي ضعيف ياشه و از نظر زميني قويترين نيرو ها را دارد
USA
GLA
CHINA
USA AIRFORCE
USA SUPER WEAPON
USA LASER
USA ASSULT
USA HELICOPTER
USA COOMONDER IN CHIEF
CHINA TANK
CHINA INFANTARY
CHINA NUKE
CHINA NAPALM
CHINA ALITARY
CHINA COMMONDER IN CHIEF
GLA TOXIN
GLA DEMOLATION
GLA STEALH
GLA BENLADDAN
GLA SADDAM
GLA HIJACK
ما در پچ ريبورن هم usa airforce داريم و هم usa helicopter . اتفاقا هواپيماهاي supersonic در airfoce تقويت شدند.
در مورد china هم بايد بگويم كه شايد از نظر هوايي كمي ضعيف ياشه و از نظر زميني قويترين نيرو ها را دارد
کلا قویترین نیروهای زمینی مربوط به ارتش های چین هستند.
چين و gla مخصوصا gla benladan كه ديگه دهن سرويس مي كنه چون همه تانك هاش قبلا upgragr شدند و scorpian هايش دو تا موشك مي فرسته
اقا منم می خواهم کسی لینک این ریبون رو نداره من می خواهم دانلود کنم
پس چرا تو لیست کشور های من USA Airforce نیست...(عکس پایین )ما در پچ ريبورن هم usa airforce داريم و هم usa helicopter . اتفاقا هواپيماهاي supersonic در airfoce تقويت شدند.
![]()
GLA Teror Leader Binladan رو کسی نمیتونه در مسابقات رسمی بر داره چون از پچ های دیگه اضافه شده.
همچنین Dictator Sada Husien هم این وضعیت رو داره.
باید از سه تیم اصلی در Zero Hour انتخاب کنی عزیز دل.
عزيزم usa airfoce را از اون قسمت نمي توني پيدا كني اين جنرال در كنار جنرال هاي usa superweapon و usa laser است . من تعجب مي كنم كه چرا قبلا نديدي
حرف شما درست .اما كي مي خواهد تو بازي هاي رسمي شركت كند.الان هر جا كه بري پچ ريبورن را نصب كردن و اگر بلد نباشي با جنرال هاي جديد كار كني حسابي ضايع ميشي
شما حتما PATCH نصب کردی عزیز دل برادر.
لطفا پتچ را پاک کن تا همون زیرو هار رو بتونی بازی کنی.
هر وقت هم خواستی پتچ نصب کنی سعی کن Contra Patch رو نصب کنی و USA Laser رو نصب کن و تانک هاش رو ببین چین ؟
یک تانک به نام Omega Canon داره که قیمتش هم 5000 است و به تنهایی میتونه 20 تا Overlord ارتش چین رو بزنه.
البته GLA Demol هم کامیون های انتحاری داره که دو برابر یک بمب اتم ارتش چین قدرت داره.
من هم جنرال یک هم جنرال دو (ZeroHour) هم پچ ریبورن هم پچ کنترا رو بازی کردم.عزيزم usa airfoce را از اون قسمت نمي توني پيدا كني اين جنرال در كنار جنرال هاي usa superweapon و usa laser است . من تعجب مي كنم كه چرا قبلا نديدي
توی پچ ریبورن USA Helicopter جایگزین USA Airforce شده... وقتی پچ ریبورن رو نصب کنی توی لیست
کشورهات نیرویی به نام USA Airforce پیدا نمی کنی...نیروی USA Airforce توی Generals Zero Hour هستش که من
قبلا بازی می کردم اسم جنرالشون همGranger که من علاقه ی خاصی بهش دارم.(اواتار خودت)من از پچ کنترا زیاد خوشم نیومد...کشورها خیلی تغییر کردن...اتم USA Airforce خیلی ضعیف شده...GLA هاهر وقت هم خواستی پتچ نصب کنی سعی کن Contra Patch رو نصب کنی و USA Laser رو نصب کن و تانک هاش رو ببین چین ؟
یک تانک به نام Omega Canon داره که قیمتش هم 5000 است و به تنهایی میتونه 20 تا Overlord ارتش چین رو بزنه.
کلی تغییر کردن.اصلا ساختمون بیس ندارن بجاش کامیون گذاشتن...
این تانکی هم که شما می گی قدرتش خیلی زیاده اما هم سرعتش کمه هم خیلی ضعیفه...با سه چهار تا ار پی جی می ترکه...تو نمی تونی باهاش راش کنی...چون اگه بزننش 5000 ضرر کردی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)