در ضمن اون نرم افزاری که گفتم برای نوکیا هست ولی فرمتش sis هستش من دنبال java می گردم
در ضمن اون نرم افزاری که گفتم برای نوکیا هست ولی فرمتش sis هستش من دنبال java می گردم
عزیز دلم،
چرا عصبی میشی؟
می دونم که گشتی و پیدا نکردی ولی به خدا تقصیر ما نیست. من نمی تونم تاپیک هایی که می خوام رو مهم کنم واسه همین این تاپیک پایین افتاده بود.
ایناهاش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی.
ضمناً دوستان اگه کسی بازی جدید داره توی تاپیک مخصوص بازی لینکش رو بزاره تا تاپیک دوباره برگرده بالای انجمن.
مشکل از کم بودن بازیهای گوشی های سامسونگ نیست , مشکل اینه که نسبت به بقیه گوشی ها طرفدار کمتری داره (!) .
تازه با این وضعیت تاپیک نسبتا فعالی داریم , من که اصلا فکر نمیکردم سامسونگ اینجا تاپیک داشته باشه
سلام شهاب عزيز ممنون از زحماتت
من همه اينكارا رو انجان دادم ولي موقع نصب برنامه يا بازي رو گوشي بابام كه دي 900 هست ارور مي ده
به نظرت بايد چي كار كرد راهي داره؟
ضمنا پيامگير گوشي بابام صدا ر وضبط نمي كنه يعني پيامهاي ديگران رو ضبط نمي كنه يه راهي بگيد يه كمكي كنيد![]()
در مورد پیامگیر توی اون جایی که مشکلت رو کامل نوشته بودی، توضیح کامل دادم.
ضمن اینکه شما بگو چیکار می کنی و مشکلت چیه تا بتونم کمک کنم. یعنی بیشتر توضیح بده.
دوست عزيز من برنامه اپلودر و اون يكي و جادميكر رو نصب كردم البته جاد ميكر با بيشتر فايلهاي جار مشكل داره و جاد درست نمي كنه به هر زحمتي از يكي از بازيها جاد هم گرفتم و بعد مطمعن شدم كه موبايل به كامپيوتر وصله و در نهايت اون برنامه رو فعال كردم و با اپلودر هم فايل جاد رو انتخاب كردم تو گوشي كدها رو هم زدم بقيه كارها هم كردم ولي نشد اخه چرا
البته نمي خوام اذيتت كنم و وقتتو بگيرم عزيز بي خيالش![]()
نه بابا.
زحمتی نیست.
راستی، کنار فایل جد که درست کردی، باید فایل جر رو گذاشته باشی ها.
ضمن اینکه از بازی های تست شده استفاده کن که خودشون فایل های جر و جد رو کنار هم دارن.
کلاً اگه ناامید بشی، نمی تونی بازی نصب کنی. ناامید نشو. بیشتر تلاش کن.
سلام آقا شهاب راهی برای بستن بلوتوث گوشی هست
خیر عزیزم.
بهترین راه اینه که رودروایسی رو با طرف کنار بزاری و رک باشی.
سلامسلام شهاب عزيز ممنون از زحماتت
من همه اينكارا رو انجان دادم ولي موقع نصب برنامه يا بازي رو گوشي بابام كه دي 900 هست ارور مي ده
به نظرت بايد چي كار كرد راهي داره؟
ضمنا پيامگير گوشي بابام صدا ر وضبط نمي كنه يعني پيامهاي ديگران رو ضبط نمي كنه يه راهي بگيد يه كمكي كنيد
منم دی900 دارم و اولش هم مثل شما این مشکل رو داشتم
تمام مراحل آموزش رو که دوستمون گذاشته رو دنبال کن فقط توی مرحله 9 کد شماره 1 رو وارد نکن یعنی #*536961# رو وارد نکن مشکلت حل میشه ولی بقیه مراحل رو کامل برو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)