اگه كارل زايس بود حتما كنار لنزش مي نوشتن ديگه!
ولي كارل زايس فعلا با نوكيا كار مي كنه
اگه كارل زايس بود حتما كنار لنزش مي نوشتن ديگه!
ولي كارل زايس فعلا با نوكيا كار مي كنه
فکر نکنم کسی به خودش زحمت بده این رو بخونه. یه ترجمه کوچیک ازش می زاشتی بهتر بود.
چون حرفات درسته و معتبر، دلم نمیاد کسی نخونه.
زئون:
زئون یک نام تجاری(برند)برای سی پی یو های اینتل هست که برای سیستم های سرور طراحی شده.از خصوصیات این پردازنده ها می توان به میزان حافظه نهانی(کش)بیشتر و در معماری جدید آن به مصرف برق بسیار پایین آن اشاره کرد.
زنون:
یک عنصر شیمیایی است که در گروه 18 و دوره 6 قرار دارد و در دسته گاز های نجیب(بی اثر)جا داده می شود.این عنصر شیمیایی با نماد Xe و عدد اتمی 54 نشان داده می شود.زنون یکی از عناصر تشکیل دهنده جو (اتمسفر کره زمین می باشد.
ترجمه مختصر مطالب قبلی-منبع:ویکی پدیا
تا اونجایی که من میدونم carl zeiss اسم یه شرکت تو آلمانه که همه نوع لنز تولید میکنه (حتی برای عینک ) و لنز های اون از کیفیت بسیار بالایی برخورداره در همین راستا (!!!) اگر شرکتی بخواد دوربین موبایلش یا عکاسیش از کیفیت بالایی برخودار باشه و کلاس شرکت هم بالا بره به این کمپانی سفارش می ده و تو تبلیغ هم تاکید می کنه که لنزش کارل زایسه
و همونطور که برو بچ گفتن cyber shot مخصوص سونیه و کل مجموعه یک دوربینو شامل می شه
اما اين جور هم كه شما ميگيد نيست.مثلا همين k800 سايبرشات هست اما لنز كارل زايس نداره.يا مثلا دوربين زير.حتي روي لنزش هم نوشته سوني لنز
![]()
Last edited by choory; 01-04-2007 at 10:06.
اکر دقت کرده باشید من گفتم دوربین نه گوشی.البته حرف شما تا حدودی درسته.شاید بشه یکسری استثنا هم برای این سایبر شات قائل شد.اما چیزی که مسلمه اینه که سایبرشاتاسم یک خط تولید است و نه یک تکنولوژی.
درسته سوني براي هر خط توليد خود يه اسم انحصاري داره و يك برند مخصوص.مثلا براي دوربسن هاي ديجيتالش cyber-shot براي بعضي تلويزيون هايش wega و بعضي ديگر BRAVIA و اسم هايي مثل WALKMAN وPOWER MAX وAZو...
خوب آخر اين بحث چي شد؟نتيجه اينه كه سايبر شات به سري دوربينهاي دجيتالي سوني گفته ميشه يعني شركت سوني اين اسم رو انتخاب كرده .و كارلزايس هم يه شركت مشهور سازنده لنز هستش.كه امكان داره سوني هم از لنزهاي ساخت اين شركت روي دوربينهاي سايبرشاتش استفاده كنه.
دقيقا همين جوره كه شما گفتيد.
کاملا درسته .... سایبرشات یه خط تولید نه لنز یا تکنولوژی و.... میشه گفت ترکیبی از چند تکنولوژیه ...
و اما در مورد k800 : سایبرشات بودن k800 فقط یه حقه تبلیغاتیه که سونی زده وگرنه یکی از مهمترین ویژگی های دوربینهای سایبرشات لنز کارل زایسه که k800 نداره و اینکه چرا نداره برای اینه که نوکیا قرارداد انحصاری با کارل زایس بسته و فعلا بقیه کمپانی های تولید گوشی باید دور این لنز رو خط بکشن.... در ضمن کارل زایس لنز عینک رو بگیر تا لنزه تلسکوپ های بزرگ رو میسازه و کلا کارش درسته ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)