اینم چند تا عکس از Z8
عشق منه این موتو من که توو کف ظاهرشم... شما هم تو کفین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم چند تا عکس از Z8
عشق منه این موتو من که توو کف ظاهرشم... شما هم تو کفین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by JinN777; 27-04-2007 at 13:31.
نه اقا جان...امکان اصلا نداره![]()
موتو بعلاوه ی سامسونگ پارسال جمعشون به نوکیا نرسیده...چه جوری در عرض 3 4 ماه می تونه نوکیا رو بگیره؟؟مگه اول شدن تو این بازار رقابتی شدید دوغه؟؟
تنها مقامی که من باور می کنم اینه که سامسونگ چهارم شدهچون در اینده اگه نجنبه se 3 سوت پشت سرش گذاشته
![]()
یعنی محافظ دوربین نداره؟؟![]()
سلام عزیزان و دوستان عشق موتو ، من فکر کردم فقط من عاشق این مدل شدم نگو کشته مرده زیاد داره موقعی که بیاد تو ایران V3x رو میزنم تو دیوار میرم با کله این یکی رو میخرم.
به نظر من اصلا محافظ احتیاج نداره چون لنز دوربین پایین تر از سطح موبایله و فکر نکنم براش مشکلی پیش بیاد.یعنی محافظ دوربین نداره؟؟
اینم چندتا فیلم ازش که کشتم خودم رو تا پیدا کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن قیمتش رو من یه جایی حدود 600$ دیدم،البته بهمن جان می گفت چون هنوز تولیدش انبوه نیست اینقدره خدا کنه بیاد پایین
600 باشه کی میخره؟واسه اینکه خوشگله؟؟فکر نکنم این قیمت درست باشه...درسته اول که میان بازار گرون هستن و یه کمی قیمت زائد دارن اما این قیمتی که گفتی نصفش زائد و الکیه!!!
بله اینکه دوربین کمی داخل بدنه رفته بهتره...اما نداشتن محافظ یه ضعفه بازم...![]()
عزیز اون قیمتی که شما دیدید... قیمت حدسی بود. وگرنه این گوشی هنوز coming soon .....
مصطفی خان یعنی میخوای بگی که این سایت مشهور دروغ میگه؟ خودت اگه یه لحظه فکر کنی میفهمی که از همه نظر بهترین گوشیه. و مطمئن باش که اگه تو ایران نمایندگی داشت تو ایران هم جزو بهترینها بود...!![]()
شاید....راستی کی میخواد بیاد؟
یه جا نوشته فوریه یه جا آپریل،مردیم از بس منتظر موندیم
عرضم به حضورت من با ذره بین همه جاشو دیدم چیزی من که ندیدم!!!
بعدشم اگه گفته باشه ...نمی دونم نمی شه گفت دورغ...شاید فرضا امار یک ماه خاصی از سال بوده...جور دیگه نمی شه با این حرف کنار امد و باورش کرد!!!![]()
عزیز من برو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پایین پایینش اینو نوشته
Popular Brands: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Copyright 2003-2007 © [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی هست که حرف منو تایید کنه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)