تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما کدوم رو خریدی؟؟؟

راي دهنده
266. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • NOKIA

88 33.08%
  • SONY ERICSSON

169 63.53%
  • SAMSUNG

18 6.77%
  • MOTOROLA

12 4.51%
  • SIEMENS

0 0%
  • PANTECH

0 0%
  • SAGEM

0 0%
  • PANASONIC

0 0%
  • LG

1 0.38%
  • PHILIPS

0 0%
  • I-MATE

1 0.38%
  • HAIER

0 0%
  • Qtek

0 0%
  • I-TEQ

0 0%
  • O2

0 0%
  • Eten

0 0%
  • HP

1 0.38%
  • GIGABYTE

0 0%
  • Palm

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 5 از 17 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 165

نام تاپيک: حتما کسانی که از تاریخ 85/01/01 گوشی نو خریده تو این نظر سنجی شرکت کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه seyed1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    === there ===

پيش فرض

در یک کلام تن به ذلت نمیدهیم و نوکیا نمیخریم
    درسته ؟؟؟
    Last edited by seyed1370; 10-03-2007 at 01:54.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

در یک کلام تن به ذلت نمیدهیم و نوکیا نمیخریم
    درسته ؟؟؟
    من دقيقا برعكس مي گم ...
    كجاي نوكيا زلت داره ...
    اگه به زلت داشتنه اين سوني كه سر تا پاش زلته ...

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

شخصا که از موتورولا خوشم نمی یاد...خوب سلیقه ی شخصیمه دیکه...مثلا این v3x که جز گوشی های خوبشه..اصلا نمیتونم با قیافش کنار بیام بقیش که بماند
    مشکل از سلیقه شماس وگرنه v3x یکی از زیباترین گوشی های دنیاس شخصا خیلی کم دیدم که کسی از ظاهر v3x خوشش نیاد...

یه مدت تحقیق کرده بودم خیلی از امکانات ان 73 شنیده بودم خوشم امده بود اما وقتی دیدمش از زندگی بیزار شدم !!من نمیدونم تو این شرکت نوکیا چی فکر می کنن که همچین صرح های افتضاحی می زنن بعضی وقتها ...ان 80 شرف داره به همه ی گوشیهی نوکیا
    واقعا از طرح n73 هم خوشت نیومد ؟؟؟ بابا تو دیگه خیلی بد سلیقه هستی ... من خودم گوشی های نوکیا رو از نظر ظاهری قبول ندارم ( 7610 ... 6600 ... 6630 ) ولی خداییش تو n73 نوکیا واقعا خوب عمل کرده ... برای یه گوشی که نه تاشوئه و نه کشویی ال سی دی به این بزرگی گذاشته ... این خودش یه هنر طراحیه ... n80 هم گوشیه قشنگیه یکی از دوستام داره ولی n73 شیکتره...

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

من دقيقا برعكس مي گم ...
    كجاي نوكيا ذلت داره ...
    اگه به ذلت داشتنه اين سوني كه سر تا پاش ذلته ...
    خوب اومدی. ولی چی کارشون داری؟ بذار دلشون خوش باشه. (بقیه حرفمو توی پیغام خصوصی بهت میگم)

مشکل از سلیقه شماس وگرنه v3x یکی از زیباترین گوشی های دنیاس شخصا خیلی کم دیدم که کسی از ظاهر v3x خوشش نیاد...

واقعا از طرح n73 هم خوشت نیومد ؟؟؟ بابا تو دیگه خیلی بد سلیقه هستی ... من خودم گوشی های نوکیا رو از نظر ظاهری قبول ندارم ( 7610 ... 6600 ... 6630 ) ولی خداییش تو n73 نوکیا واقعا خوب عمل کرده ... برای یه گوشی که نه تاشوئه و نه کشویی ال سی دی به این بزرگی گذاشته ... این خودش یه هنر طراحیه ... n80 هم گوشیه قشنگیه یکی از دوستام داره ولی n73 شیکتره...
    کاملاً درسته. N73 و V3X رو من تا حالا نشنیده بودم کسی خوشش نیاد. این اولین باره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

عرضم به حضورتون حرفاتون جالب بود برام در نوع خودش....اینکه میگید n73 شیک هستش و...اگه نشنیدید که از قیافه ی این گوشی ناله کنند...راه دوری نیست یه سر به تاپیک خود 73 بزنید...اونهایی هم که خودشون دارن با اکراه و تعصب از قیافش حرف می زنن
    بعدشم کلا شخصا از گوشی هایی که جوی استیک دارن خوشم نمی یاد و علاقه ایی بهشون ندارم
    v3x هم که گفتم این نظر شخصیه منه..نمی دونم قیافش بد نیستا اما باهاش حال نمی کنم...تو دست می گیرم انگاری پاره اجر تو دستمه...
    در مورد بقیه حرفها هم تو پست های قبل فقط بگم که وقتی تعصب جایی وارد شه علم از اون طرف می ره بیرون ...خود من سونی اریکسون دارم اما هیچ وقت روش تعصبی نبودم و نخواهم بود
    در ضمن دوستان اگه خیلی ادعاشون می شه جواب سوال رو بدن نه اینکه تیکه تیکه نقل قول کنن و فقط بزنن تو حاشیه ی بحث

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عرضم به حضورتون حرفاتون جالب بود برام در نوع خودش....اینکه میگید n73 شیک هستش و...اگه نشنیدید که از قیافه ی این گوشی ناله کنند...راه دوری نیست یه سر به تاپیک خود 73 بزنید...اونهایی هم که خودشون دارن با اکراه و تعصب از قیافش حرف می زنن
    بعدشم کلا شخصا از گوشی هایی که جوی استیک دارن خوشم نمی یاد و علاقه ایی بهشون ندارم
    v3x هم که گفتم این نظر شخصیه منه..نمی دونم قیافش بد نیستا اما باهاش حال نمی کنم...تو دست می گیرم انگاری پاره اجر تو دستمه...
    در مورد بقیه حرفها هم تو پست های قبل فقط بگم که وقتی تعصب جایی وارد شه علم از اون طرف می ره بیرون ...خود من سونی اریکسون دارم اما هیچ وقت روش تعصبی نبودم و نخواهم بود
    در ضمن دوستان اگه خیلی ادعاشون می شه جواب سوال رو بدن نه اینکه تیکه تیکه نقل قول کنن و فقط بزنن تو حاشیه ی بحث
    من الان وي 3 ايكس جلومه!!!
    والا هم نازكه و هم كوچولو ولي به پاره اجر نمي زنه هاااا عزيز كم لطفي مي كني در حق اين گوشي!!!
    ولي نوكيا ان 73:خدا وكيلي نوكيا طرح و تركونده بابا قبول نداريد؟؟
    داراي سبك ترين وزن هستش در سري ان(با ان 76 كه باريك ترين گوشيه سري ان هستش)بابا با ال سي ديه بزرگ!
    دوربينه جلو و اين همه دنگ و فنگ!!!
    به نظر من كه نوكيا توي طرحش هيچ چيزي كم نگذاشته!!!

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

خوب اومدی. ولی چی کارشون داری؟ بذار دلشون خوش باشه. (بقیه حرفمو توی پیغام خصوصی بهت میگم)
    Ok !
    بقول مازندرانيا "" ولش هاكن "" .

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

عزیز بهت برنخوره ولی به سلیقت شک کردم تو چه جور میگی ان73 قیافه نداره به نظر من نوکیا اگه یه گوشی ناز زده باشه اون ان73 هستش من خودم اون اوایل که خریده بودم میشستم مثل دیوونه ها نیگاش میکردم واقعا بری تو نخش محو زیباییش میشی

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیز V3X فقط یه ذره از V3I بزرگ تر و کلفت تره.. و این در صورتی که V3I باریک ترین گوشی تاشوی دنیاست...

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

راستی یه سوال دارم...دوست دارم خیلی کامل هر کی می دونه جواب بده:
    میزان صدای دریافتی به چی مربوط می شه؟چرا گوشیه قدیمیه بابام که 3100 هست وقتی گوش می دی صداش گوشتو کر می کنه و خیلی راحت صدای اون طرف خط رو می شنوی..اما یه گوشی مثل 810 من واقعا صدای دریافتیش کمه...جوری که تو خیابونهای شلوغ تقریبا دیگه صدای اون طرف رو نمی شنوم تا جایی که می خوام یه هندزفری بلوتوث بگیرم
    میزان صدای دریافتی به شدت دریافت و ارسال امواج توسط گوشی بستگی داره که با واحده sar سنجیده میشه... اون گوشی قدیمی بابات sar بالایی داره ولی یادت باشه درسته بالا بودن sar قدرت آنتن دهی و صدا رو زیاد میکنه ولی واسه مغز ضرر داره ... یعنی اگه مدت طولانی از گوشی استفاده کنی مغزت داغ میشه ( واقعا گرم میشه ) و ممکنه بپزه

واسه همین سونی اریکسون رعایت حال تورو کرده ... کلا گوشی های جدید نسبت به قدیمی ها sar پایینی دارن چون زیادش واقعا ضرر داره ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •