باسلام
دوست عزيز نياز به بروز رساني نيست نسخه بيسيك رو يكي از دوستان معرفي كرده نصب كني همين ورژنه البته با اين
پچ هايي كه دوستان دادن
در مورد ارور نميدونم چي بگم واسه ما كه نداد
چشم دوست گلم تست ميكنم جواب ميدم
باسلام
دوست عزيز نياز به بروز رساني نيست نسخه بيسيك رو يكي از دوستان معرفي كرده نصب كني همين ورژنه البته با اين
پچ هايي كه دوستان دادن
در مورد ارور نميدونم چي بگم واسه ما كه نداد
چشم دوست گلم تست ميكنم جواب ميدم
سلام
اين لينك مستقيم دانلود نسخه پلاس آخرين ورژن جت اوديو هست:
**********************************************کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باسلام
مهدي جان من اخرين ورژن رو دارم
و تمام اين پلاساي كه شما و دوستان دادن رو نصب ميكنم
اما فرمت rm رو جواب نميده
وقتي real نصب ميكنم جت هم جواب ميده
ميخوام بدونم دليلش چيه؟
سلام
وقتي RealPlayer رو پاك ميكنيد ديگه فايلهاي rm توسط jetAudio شناسايي نميشن. اما اگه اووونها رو با jetAudio باز كنيد خونده ميشن ........
عليك سلام
عزيز من هيچ جوري نميتونم اين فايلا رو بدون وجود real با جت پخش كنم
همه جورشو تست كردم اما نشد
وقتي فايل رو با jetAudio باز ميكنيد چه اتفاقي ميافته ؟؟؟
اول ارور واسه ابديت ميداد ولي حالا تست كردم هيچي
نسخه ي plus VX دوباره با حدود 4.7 مگ بروزرساني به اين نسخه ارتقا پيدا كرد:
6.2.4.7026
آقا اين جت اوديو فرت و فرت Update ميشه!!كجاست Windows Media Player با اون كلكهاي مرغابيش تا ياد بگيره...
![]()
ebilove جان بعد از اینکه خواستی یک فایل با فرمت real ر اباز کنی ازت میخواد که codec مربوط به این فرمت را download کنی
بعد که به اینتر نت وصل میشی شروع به دانلود میکنه چیزی در حدود 5 مگ بعدش میتونی بدون نصب real فایلهایی با این فرمت را ببینی -
اگر میخوای بعد از عوض کردن ویندوز برای دیدن فرمت raeal دوباره ان 5 مگ نگیری کل فولدرjetaudio را اگر تو درایو d هست تو یک درایو دیگه کپی کن و بدون احتیاج به نصب مجدد خود jetaudio یا کدک همه فرمتی قابل پخش است
در ضمن غیر از این روش برای دیدن real روش دیگری هم هست وان نصب real alternative هست که حجمش 6 مگه
نسخه ي پلاس قبلي رو با 6.5 Mb بروزرساني به نسخه ي 6.2.5.8220 تبديل كنيد و از اضافه شدن يك منوي جالب و جديد به رابط كاربريش نهايت استفاده را ببريد...!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)