برای من تنظیماتش اس ام اس اومد!!
برای من تنظیماتش اس ام اس اومد!!
همین الان گوشیمو به کامپیوتر وصل کردم.فقط کافیه یه کانکشن جدید ایجاد کنید،بعد در قسمت پروپرتیز مربوط به همون کانکشن مودم گوشیتون رو به عنوان مودم مورد استفاده انتخاب کنید.در قسمت شماره تلفن هم این رو وارد کنید:*99#
(از راست به چپ بخونید)نمیدونید چقد حال کردم!!
راستی تا یادم نرفته،بلتوس یا کابل فرقی نمیکنه،فقط باید مودم رو درست انتخاب کنید.خوش باشید.
کسی برای سامسونگ میدونه باید چی جوری تنظیم کرد
آقا دقیقا میشه توضیح بدی که چکار کردی؟؟؟ چطوری مودم گوشی را به عنوان مودم مورد استفاده قرار دادی؟؟؟؟همین الان گوشیمو به کامپیوتر وصل کردم.فقط کافیه یه کانکشن جدید ایجاد کنید،بعد در قسمت پروپرتیز مربوط به همون کانکشن مودم گوشیتون رو به عنوان مودم مورد استفاده انتخاب کنید.در قسمت شماره تلفن هم این رو وارد کنید:*99#
(از راست به چپ بخونید)نمیدونید چقد حال کردم!!
راستی تا یادم نرفته،بلتوس یا کابل فرقی نمیکنه،فقط باید مودم رو درست انتخاب کنید.خوش باشید.
بعد منظور از جمله اخر چیه؟؟؟ ینی باید بلوتوس را روشن کنیم؟؟؟ خوب بدش چی؟؟
سونی اریکسون
مسیر زیر را دنبال کنید :
منو > تنظیمات > اتصال > اشتراک های دیتا > اشتراک جدید
سپس یک اسم وارد کنید ، مثلا Irancell ؛ سپس برروی دکمه ادامه کلید کنید ، GPRS رو انتخاب کنید و در صفحه جدید GPRS APN رو با کلمه gprs مقداردهی کنید . دکمه ذخیره (Save) را زده و به صفحه اشتراک های دیتا برگردید ، حالا اسم کانکشنی را که ساختید پیدا کرده و آن را انتخاب کنید (دایره کناری آن توپر شود).
دوباره به تنظیمات > اتصال برگردید و این دفعه تنظیمات اینترنت رو انتخاب کنید ، گزینه تنظیم جدید را انتخاب کرده و سپس وارد صفحه جدید شوید ، نامی برای تنظیم انتخاب کرده ، ok کنید و سپس از قسمت اشتراک ، همان اشتراکی را انتخاب کنید که قبلا ساختید در اینجا Irancell می باشد ، دکمه ذخیره را انتخاب کنید و به صفحه تنظیمات اینترنت برگردید ، سپس همان تنظیمی را انتخاب کنید که در بخش قبل ساختید (دایره کناری تنظیم باید توپر شود).
حالا به منوی اصلی برگشته و گزینه اینترنت (شکل کره زمین) رو انتخاب کنید منتظر بمانید تا اتصال صورت گیرد.
برای وارد کردن آدرس دکمه "بیشتر (More)" را زده و سپس گزینه "وارد کردن آدرس (Enter URL)" را انتخاب کنید !!!!
و سپس مقادیر زیر را وارد کنید :
Connection Name : Irancell
Username & password : خالی
Access Point Name : gprs
Authentication type : Normal
برنامه مرورگر را بازکنید، اکنون از شما سوال میشود که آیا میخواهید که به اینترنت وصل شوید یا نه ؟ شما Yes رو بزنید !
منظور از *----* فشردن دکمه منو هستش
سپس مقادیر زیر رو وارد کنید :
Name : Irancell
Homapage : هر چیزی ، مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
GPRS APN : gprs
بقیه مقادیر رو دستکاری نکنید !!!
سپس دکمه Done زده و به فهرست اتصالات برگردید سپس Irancell رو پیدا کرده و دکمه Launch رو بزنید و منتظر بمانید تا صفحه پیش فرض باز شود.
برای وارد کردن آدرس دکمه منو را فشارداده و گزینه Go to URL را انتخاب کنید و سپس آدرس را وارد کرده و OK کنید.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وصل شدم ولی بعد از نیم ساعت دیگه وصل نشد میگه:
invali data packet access point
Last edited by mrsim; 24-02-2007 at 21:07.
ببینید،شما اول از همه باید یک کانکشن ایجاد کنید،درست مثل وقتی که میخاید توسط خط تلفن به اینترنت متصل بشید.به جای شماره تلفن هم *99# رو وارد میکنید.حالا برای این کانکشن باید یک مودم تعریف کنید.بلوتوس کامپیوتر رو روشن کنید.(همین طور گوشی رو)روی کانکشنی که ایجاد کردید راست کلیک کنید.پروپرتیز رو انتخاب کنید و در بالای پنجره modem -bluetooth DUN رو تیک بزنید.بعد OK کنید.حالا روی دسکتاپ روی کانکشن کلیک کنید و دایل رو بزنید!دیگه کاری نمونده و گوشی خود به خود وصل میشه.مرور گرتون رو باز کنید و لذت ببرید.در مورد کابل هم دقیقا همینطوره.فقط به جای modem blutooth باید modem usb رو تیک بزنید.البته کابل حتما باید وصل باشه.البته قبل از تمامیه این کارها،باید تنظیمات مربوط به گوشی رو انجام داده باشین.البته باید بلوتوس گوشیتون رو شناخته باشه و در مورد کابل هم درایورهای مربوهطه نصب شده باشه.
Last edited by arizona; 24-02-2007 at 21:12.
اونوقت نرم افزاری درایوری چیزی نمی خواد برای شناسوندن تلفن به عنوان مودم برای کامپیوتر؟
اگه پست بالای پست خودتون رو بخونین،کاملتر توضیح دادم.در اینجا گوشی به عنوان مودم عمل میکنه.
من این متن رو با کانشکن کامپیوترم به موبایل نوشتم.
برای نوکیا خیلی راحت میتونید با پی سی سوییت وانتخاب گزینه کانکت به اینترنت رو انتخاب میکنید و تنظیمات رودستی ست می کنید و وصل میشد به اینترنت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)