تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 38 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 377

نام تاپيک: اينترنت ايرانسل راه افتاد

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

برای من تنظیماتش اس ام اس اومد!!

داره خودمونی میشه arizona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

همین الان گوشیمو به کامپیوتر وصل کردم.فقط کافیه یه کانکشن جدید ایجاد کنید،بعد در قسمت پروپرتیز مربوط به همون کانکشن مودم گوشیتون رو به عنوان مودم مورد استفاده انتخاب کنید.در قسمت شماره تلفن هم این رو وارد کنید:*99#
    (از راست به چپ بخونید)نمیدونید چقد حال کردم!!
    راستی تا یادم نرفته،بلتوس یا کابل فرقی نمیکنه،فقط باید مودم رو درست انتخاب کنید.خوش باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کسی برای سامسونگ میدونه باید چی جوری تنظیم کرد

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

همین الان گوشیمو به کامپیوتر وصل کردم.فقط کافیه یه کانکشن جدید ایجاد کنید،بعد در قسمت پروپرتیز مربوط به همون کانکشن مودم گوشیتون رو به عنوان مودم مورد استفاده انتخاب کنید.در قسمت شماره تلفن هم این رو وارد کنید:*99#
    راستی تا یادم نرفته،بلتوس یا کابل فرقی نمیکنه،فقط باید مودم رو درست انتخاب کنید.خوش باشید.
    آقا دقیقا میشه توضیح بدی که چکار کردی؟؟؟ چطوری مودم گوشی را به عنوان مودم مورد استفاده قرار دادی؟؟؟؟

بعد منظور از جمله اخر چیه؟؟؟ ینی باید بلوتوس را روشن کنیم؟؟؟ خوب بدش چی؟؟

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سونی اریکسون
    مسیر زیر را دنبال کنید :
    منو > تنظیمات > اتصال > اشتراک های دیتا > اشتراک جدید
    سپس یک اسم وارد کنید ، مثلا Irancell ؛ سپس برروی دکمه ادامه کلید کنید ، GPRS رو انتخاب کنید و در صفحه جدید GPRS APN رو با کلمه gprs مقداردهی کنید . دکمه ذخیره (Save) را زده و به صفحه اشتراک های دیتا برگردید ، حالا اسم کانکشنی را که ساختید پیدا کرده و آن را انتخاب کنید (دایره کناری آن توپر شود).
    دوباره به تنظیمات > اتصال برگردید و این دفعه تنظیمات اینترنت رو انتخاب کنید ، گزینه تنظیم جدید را انتخاب کرده و سپس وارد صفحه جدید شوید ، نامی برای تنظیم انتخاب کرده ، ok کنید و سپس از قسمت اشتراک ، همان اشتراکی را انتخاب کنید که قبلا ساختید در اینجا Irancell می باشد ، دکمه ذخیره را انتخاب کنید و به صفحه تنظیمات اینترنت برگردید ، سپس همان تنظیمی را انتخاب کنید که در بخش قبل ساختید (دایره کناری تنظیم باید توپر شود).
    حالا به منوی اصلی برگشته و گزینه اینترنت (شکل کره زمین) رو انتخاب کنید منتظر بمانید تا اتصال صورت گیرد.
    برای وارد کردن آدرس دکمه "بیشتر (More)" را زده و سپس گزینه "وارد کردن آدرس (Enter URL)" را انتخاب کنید !!!!

نوکیا سری 60 و بالاتر
    مسیر زیر را دنبال کنید :
    Tools > Setting > Coonections > Access Points > New Access Point
    و سپس مقادیر زیر را وارد کنید :
    Connection Name : Irancell
    Username & password : خالی
    Access Point Name : gprs
    Authentication type : Normal
    برنامه مرورگر را بازکنید، اکنون از شما سوال میشود که آیا میخواهید که به اینترنت وصل شوید یا نه ؟ شما Yes رو بزنید !

Motorola
    مسیر زیر رو دنبال کنید :
    Menu > WebAccess >Web Sessions > *----* >New
    منظور از *----* فشردن دکمه منو هستش
    سپس مقادیر زیر رو وارد کنید :
    Name : Irancell
    Homapage : هر چیزی ، مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    GPRS APN : gprs
    بقیه مقادیر رو دستکاری نکنید !!!
    سپس دکمه Done زده و به فهرست اتصالات برگردید سپس Irancell رو پیدا کرده و دکمه Launch رو بزنید و منتظر بمانید تا صفحه پیش فرض باز شود.
    برای وارد کردن آدرس دکمه منو را فشارداده و گزینه Go to URL را انتخاب کنید و سپس آدرس را وارد کرده و OK کنید.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من وصل شدم ولی بعد از نیم ساعت دیگه وصل نشد میگه:
    invali data packet access point
    Last edited by mrsim; 24-02-2007 at 21:07.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

آقا دقیقا میشه توضیح بدی که چکار کردی؟؟؟ چطوری مودم گوشی را به عنوان مودم مورد استفاده قرار دادی؟؟؟؟

بعد منظور از جمله اخر چیه؟؟؟ ینی باید بلوتوس را روشن کنیم؟؟؟ خوب بدش چی؟؟
    ببینید،شما اول از همه باید یک کانکشن ایجاد کنید،درست مثل وقتی که میخاید توسط خط تلفن به اینترنت متصل بشید.به جای شماره تلفن هم *99# رو وارد میکنید.حالا برای این کانکشن باید یک مودم تعریف کنید.بلوتوس کامپیوتر رو روشن کنید.(همین طور گوشی رو)روی کانکشنی که ایجاد کردید راست کلیک کنید.پروپرتیز رو انتخاب کنید و در بالای پنجره modem -bluetooth DUN رو تیک بزنید.بعد OK کنید.حالا روی دسکتاپ روی کانکشن کلیک کنید و دایل رو بزنید!دیگه کاری نمونده و گوشی خود به خود وصل میشه.مرور گرتون رو باز کنید و لذت ببرید.در مورد کابل هم دقیقا همینطوره.فقط به جای modem blutooth باید modem usb رو تیک بزنید.البته کابل حتما باید وصل باشه.البته قبل از تمامیه این کارها،باید تنظیمات مربوط به گوشی رو انجام داده باشین.البته باید بلوتوس گوشیتون رو شناخته باشه و در مورد کابل هم درایورهای مربوهطه نصب شده باشه.
    Last edited by arizona; 24-02-2007 at 21:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    فعلا این دنیا

پيش فرض

اونوقت نرم افزاری درایوری چیزی نمی خواد برای شناسوندن تلفن به عنوان مودم برای کامپیوتر؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اونوقت نرم افزاری درایوری چیزی نمی خواد برای شناسوندن تلفن به عنوان مودم برای کامپیوتر؟
    اگه پست بالای پست خودتون رو بخونین،کاملتر توضیح دادم.در اینجا گوشی به عنوان مودم عمل میکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من این متن رو با کانشکن کامپیوترم به موبایل نوشتم.
    برای نوکیا خیلی راحت میتونید با پی سی سوییت وانتخاب گزینه کانکت به اینترنت رو انتخاب میکنید و تنظیمات رودستی ست می کنید و وصل میشد به اینترنت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •