ایولللللللللللللللللللللل لللللللل حال کردم با این پستت واقعا به دلم نشست گل گفتی![]()
ایولللللللللللللللللللللل لللللللل حال کردم با این پستت واقعا به دلم نشست گل گفتی![]()
من فکر نمی کردم که یک خبر اینقدر جنجال درست کنه.
دوستان لطفا توجه داشته باشید که در بخش بهترین گوشی نسل سوم K800 انتخاب شده نه در قسمت بهترین گوشی. این انتخاب هم معیارهای خاص خودشو داشته، من و شما هم نمیدونیم که چیه...
تا حالا اینهمه دعوا بود که K800 بهتره یا N73، حالا که یه نهاد معتبر اومد تکلیف این بحثو روشن کرد، باز هم همه حرف خودشونو میزنن. این ایرانیا هم موجودات جالبی هستن! حالا اگه قضیه برعکس بود و N73 انتخاب شده بود، باز هم از این حرفا میزدین؟ میگفتین داور رو خریدن؟ میگفتین معیارهاشون الکی بوده؟ میگفتین...؟ به خدا نه.
پس بیخودی بهانه نیارین. دنبال یه دلیل منطقی باشین. چیزی که عکسش به ضررتون تموم نشه.
هیچ کدوم از این دو گوشی کاملا از اون یکی بهتر نیست. فقط موردی میشه بحث کرد. هرکی هم معیارهای خودشو داره و ظاهرا هم حرف بقیه رو قبول ندارن. جالبه بیشتر طرفدارای N73 تو این تاپیک پست گذاشتن تا طرفدارای K800. به نظر شما این یعنی چی؟ غیرتتون برخورده یا به منطقتون؟ من یه بار تو پست قبلیم نوشتم که N73 از نظر سخت افزاری ضعیفه و به همین دلیل کنده و هنگ میکنه، غیر از این خیلی هم گوشی خوبیه. اگه کسی اعتراضی نسبت به این مسئله داره بگه. سیمبین هم ذاتا مشکل نداره (البته بعد از اون Update ها و اصلاحات) ولی به همون دلیل بالا روی N73 خوب عمل نمیکنه. صفحه 2.4 اینچی، صدای استریو 3 بعدی، امکانات زیادی که سیمبین در اختیار میذاره و... اینا خیلی ویژگیهای خوبین. تازه دوربین قوی رو هم باید اضافه کنم. ولی خوب بالاخره در مقابل K800 یه ضعفهایی هم داره دیگه، نه؟ مثلا باتریش ضعیفتره، طبعا دوربین K800 بهتره و نه خیلی، کیفیت صدای (نه بلندی) K800 بهتره، کیفیت مواد و ساخت K800 بهتره، سرعت عملکرد منوها در K800 بالاتره و... البته طراحی رو کاری ندارم چون سلیقه ایه، ولی اگه تونستین، یه بار K800 برنزی رو از نزدیک ببینین و تو دستتون بگیرین، همین.
شما ها هم که قبلا گوشیاتونو خریدین، منتظر نتیجه این داوری که نبودین! حالا چرا اینقدر چونه میزنید، خدا میدونه.
آخر از همه این بحثا به نفع سه گروه تموم میشه: تولیدکننده ها، موبایل فروشا و ISP ها و مخابرات! پس بیخودی بحث نکنید. یادتون هم باشه تعصب بیجا، بدترین چیزه. موفق باشین.![]()
با metapex موافقم
تا کی تعصب کورکورانه!
خوب اين ويژگي ها درسته صد در صد 2 برابر اين هم ويژگي داره!صفحه 2.4 اینچی، صدای استریو 3 بعدی، امکانات زیادی که سیمبین در اختیار میذاره و... اینا خیلی ویژگیهای خوبین. تازه دوربین قوی رو هم باید اضافه کنم. ولی خوب بالاخره در مقابل K800 یه ضعفهایی هم داره دیگه، نه؟
باتريش ضعيف تره چه قدر سره 1 ساعت چونست.حالا اين 1 ساعت اين قدر برتري حساب ميشه!مثلا باتریش ضعیفتره، طبعا دوربین K800 بهتره و نه خیلی، کیفیت صدای (نه بلندی) K800 بهتره، کیفیت مواد و ساخت K800 بهتره، سرعت عملکرد منوها در K800 بالاتره و... البته طراحی رو کاری ندارم چون سلیقه ایه، ولی اگه تونستین، یه بار K800 برنزی رو از نزدیک ببینین و تو دستتون بگیرین، همین.
شما ها هم که قبلا گوشیاتونو خریدین، منتظر نتیجه این داوری که نبودین! حالا چرا اینقدر چونه میزنید، خدا میدونه.
اما دوربين؟
همچين چيزي نيستش دوربين ك800 عمرن به ان 73 هم نمي رسه چه طور معيار فقط عكي باشه(كه تازه اونم بهتر مي گيره(توي روز اصلا قابل مقايسه نيستن) توي شب هم از اجسام دور تر از 1.5 متر چون فلشش ضعيفه و نمي كشه بد مي گيره همين).اما حالا ما بي يايم فيلم برداري رو معيار در نظر بگيريم ان73 ك 800 رو مثله انگل له مي كنه!
در باره صدا اصلا صحبت نكنين بابا ان73 با كيفيت ترين گوشي هستش صداش حتي در حدي كه اكولايزرشم تا ته ببري بالا بازم احساس نمي كني!كمبود كيفيت رو!(بلندي رو نمي گما كيفيت).
مواد ساخت؟عزيزم مواد لازمش و مي گي؟
نكته:
(قابه پشته ان 73 كه كاور لنز رو داره ضد خش هستش در ضمن مقاومت ان 73 هم ده برابر ك 800 هستش).
منوهاشم اون جوري توفيقي نمي كنه فريم ور ان 73 3 باشه اون جوري هم كم نمي ياره ديگه بالاخره سيمباين هستش.توي گوشي هاي هم رده خودش مثله ان 70 و 72 و 71 سرعتشم خيلي عاليه...و يا حتي در مقايسه با ان 80!
سرعت ك 800 براش مزيت باشه ما سيمباين و مزيتش مي دونيم(اين و ادم ترجيح مي ده يا اون(سرعت يا گرافيك)(سرعت يا كارايي)؟).
حالا انتخاب با خودتون!
اما قيافه اينم بحثه سليقه اي در ميون باشه:(يه پيشنهاد) :يه بار شما ان 73 مشكي رو دستت بگير ببين كدوم و مي پسندي يا همين نقره اي ان 73!!رو!!!
در كل من داخل اين سايته كه مي شم هيچيش و نمي فهمم نه اسمه گوشي پيدا كردم نه چيزي اگر كسي از دوستان تونست من و راهنمايي كنه!تا برم دقيق بخونم!!ببينم چند چنديم!
عزیزم میدونی فرق منو شما چیه؟
من حداقل 7 -8 تا ریویو و بررسی تخصصی از این دو تا گوشی خوندم و با هر دوشونم 2-3 ماه کار کردم. (لازمه بگم برای یک سایت انگلیسی زبان ریویو مینویسم و Editor برتر هستم؟) هر حرفیم که میزنم از روی دلیل و منطق و تجربه هستش.
ولی شما همینجوری یه چیزی میگی، بدون اینکه سبک سنگین کرده باشی یا ببینی سایتهای دیگه راجع به این دو تا چی نوشتن. واقعا فکر میکنی باتری N73 یک ساعت کمتر دوام میاره؟ این آمار 10 برابر مقاوم تر رو از کجا آوردی؟ شما همه گوشیهای سری N رو ببرسی کردی که نظر میدی؟ واقعا نشنیدی K800 همه جا به عنوان بهترین گوشی دوربین دار انتخاب شده؟ فلاش زنون میدونی چیه؟ منظورت از سیمباین، سیمبین هست دیگه، نه؟ اصلا فرق ورژنهای سیمبین رو میدونی؟ راجع به فیلمبرداری هم اینو بدون که دوربین یا عکسش عالیه یا فیلمش خوبه و یا هردوش متوسطه، به این دلیل دوربین N73 کیفیت عکسش پایینتره که لنزش طوری طراحی شده که کیفیت فیلمهاشم قابل قبول باشه. طراحی یا به قول شما قیافه رو هم بحث نمیکنم چون همونطور که گفتم سلیقه ایه. راجع به اون سایت هم معلومه سردر نیاری، چیز عجیبی نیست. جدا چه کسایی طرفدار نوکیا هستن. من تنها ایراد اساسی که به N73 گرفتم، CPU و RAM ضعیفش بود. متوجه میشی یعنی چی؟ به جز این ایراد اساسی نداره. چرا شماها انتقاد پذیر نیستین؟ چرا کیلویی حرف میزنین؟ 3 بار پستتو خوندم، یه حرف منطقی و با دلیل توش ندیدم. راستی کیفیت مواد به زبون شما همون مواد لازمه، یادم نبود توضیح اضافی بدم! چرا اینقدر گیر میدین؟ هر چیزی یه اشکالاتی داره، اینو باید قبول کنین. یه کم منطقی و متمدن فکر کنین...
شما که به قول خودت review می نویسی و آخرشی دیگه این یکی رو باید بدونی که گوشی های موبایل به چند دسته تقسیم میشن . k800 و n73 اصلا تو یه دسته نیستن. این یه چیز دیگس اون یه چیز دیگه ... n73 یه smart phone ... یعنی سیستم عامل داره ... یعنی چی ؟ یعنی رابط سخت افزار و نرم افزار داره ... یعنی چی ؟ یعنی بستر نرم افزاری داره ... یعنی اینکه تو میتونی برنامه نویسی کنی براش. چجوری ؟ بزار ساده تر توضیح بدم. من الان با گوشیم به اینترنت وصلم. یعنی اینترنت کامپیوتر رو با بلوتوث share کردم رو گوشی .yahoo messenger رو گوشیم نصب کردم چت میکنم...... حالا شما برو ببینم میتونی رو گوشی های جاوا یا همون k800 این کارو بکنی . اینجا فرق یه smart phone با یه گوشی معمولی مشخص میشه.... ببین من به اون مقایسه کاری ندارم من میدونم اونجا چه چیزایی رو مد نظر میگیرن. مثلا مطمئنم به جوی استیک n73 گیر دادن که برای نوک انگشتاشون ضرر داره یا اینکه چرا آلارمش repeat نداره .... از این چیزای مزخرف... مقایسه واقعی رو میتونی تو فرومهای خارجی اونجایی که کاربرای حرفه ای نظر میدن ببینی... k800 گوشی عوامه... افرادی که به گوشی به عنوان یه ابزار محدود نگاه میکنن عکس خوب صدای خوب انتن دهی خوب .... همین چیزها که k800 همشونو داره اونم در حد عالی ... اما مشتری های n73 غیز از اینها دنبال چیزهای دیگه هستن که یه نمونه ش رو گفتم براتون. بازم میگم من به مشتری های ایرانی کاری ندارم. اینجا کسی به استفاده فکر نمیکنه اینجا اسم ها هستن که فروش میرن... تبلیغات حرف اول رو میزنه تو ایرن اونم نه تبلیغات رسمی... تبلیغات غیررسمی... چشم و هم چشمی ... کلاس و.......
در مورد ram و cpu هم نظری ندارم. انتظاری هم ندارم. واقعا یه گوشی در این سایز و با این وزن همین چیزهایی هم که داره نمیدونم چجوری توش جاسازی کردن :d ورژنش رو بالا ببری نه مشکل هنگ هست و نه سرعت پایین...
دیگه بحث رو ادامه ندید خواهشا ... مقایسه هم نکنید. اگه میبینید اونجا مقایسه کردن نشون دهنده اینه که سیستم عامل و smart phone این حرفا مد نظرشون نبوده یه چیزای دیگه مد نظرشون بوده که شاید واسه من و شما اصلا مهم هم نباشه .... ما با معیارهای خودمون n73 رو بهتر میدونیم و حرفمون هم منطقیه ...
بس کنید دوستان !!!!!!!!!!!!!!!1
هی دارن خیلی ها ......
لعنت به ک800
لعنت به ن73!!!!!!!!!
مبارکه هر کی که خریده
همین بهخ هر کی هم میخاد بر بخوره
1ماه این سایت نیومدم تا تب جنجال این دوتا اسباب بازی بخوابه
انگار نه انگار .تازه بدتر هم شد
نتیجه من دیگه تو بخش های مربوط به این 2تا گوشی حتی المکان نمیام
بحث ها کمی از حالت بچه گانه هم پایین تر رفته
درود.من حداقل 7 -8 تا ریویو و بررسی تخصصی از این دو تا گوشی خوندم و با هر دوشونم 2-3 ماه کار کردم. (لازمه بگم برای یک سایت انگلیسی زبان ریویو مینویسم و Editor برتر هستم؟) هر حرفیم که میزنم از روی دلیل و منطق و تجربه هستش.
يه چند تا سايتت و مي دي ما هم بخونيم اين نقد هات؟
من 5 ماه با هر 2 تاش كار كردم.اگر شما 2 و 3 ماه باهاش كار كردي!
من هر روز ريختش و مي بينم!
METAPEX يا اديتور برتر من هر نقدي رو قبول ندارم 1-فقط نقدها gsm arena رو مي خونم(نه هر سايته در پيتي رو).
2-تا حالا 2 تا ريويو داده بيرون براي اين گوشي يكي مقايسه با ك 800 و يكي هم مقايسه ك 800 و 73 با ال جي!
من اين 2 تا رو از همه بيش تر قبول دارم!!
من از روي ديوار حرف مي زنم تجربه اي هم ندارم!!(خوبه نه؟.
عزيزم شما از كجا فهميدي كه اختلاف شارژ گوشي ها با هم كلي هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نكنه نقدي كه نوشتيد خودتون كشف كرديد؟؟؟هان؟
والا ما چيزي كه توي جي اس ام ارنا ديديم و خونديم!ان 73 6 ساعت شارژ و ك800 7 ساعت شارژ داره!!!
حالا شما چيزه ديگه اي برداشت كرديد پاي خودتون(نكنه اشتباه چاپي داره؟).
آمار قدرت بدنه ان 73 رو خودم روي گوشيه خودم تست كردم يعني ديدم(داشتم براي ترم 4رم ثبته نام مي كردم توي پله هاي افتاد از دستم زمين و از روي 2 تا پله قل خورد ولي نه خشي برداشت و نه خاموش شد و نه چيزه ديگه اي فقط در باتريش باز كه باتريشم حتي در نيومد)ولي ك 800 بابام توي خونم روي سراميك افتاد زمين هم خاموش شد و هم لبه ماله كاور دوربينش خط افتاد.
بله عزيزم من تمام گوشي هاي سري ان رو به جز ان 93 رو بررسي كردم!
نه نشنيدم ك 800 همه جا(نمي دونم شمايد منظورتون نا كجا اباد بوده)بهترين شناخته شده!(3 تا سايت نام ببريد!)
فلش رو نه نمي دونم ميشه توضيح بديد از همين چيزاس كه نوره سفيد داره؟؟؟؟اصلا نور داره؟نه نمي دونم چيه!؟!(خوبه اين يه فلشxenon رو نداشت و توي شبم يه چيزي روي هوا نمي گرفت بازم حرفي براي گفتن داشت (بايد مديون فلشش باشه كه لا اقل عكسه شبش و خوب ميگيره!)؟) !!!
عزيزم سيمباين من غلط هستش!سيمبين شما درسته سيمباين هم درسته!
سيمبيان هم درسته!
حالا هر كي با يه چي حال مي كنه!توي هر فرومي يه جوري مي نويسن!symbian هم انگليسيش هستش!!حالا هر جور مي خونين!
نه عزيز(فقط شما مي دوني و بس من از پشته كوه اومدم!).اگر يه توضيح روي فرق ورژنهاش بدي ممنون ميشم!!
يعني چي سيمبيان؟؟؟سري 60؟9.1؟8.1 يعني چي؟؟؟؟؟؟نمي دونم!!
مگر اينكه شما از فيلم برداري ك800 تعريف كنين(يعني بگيد راضي كنندس).(يه كمي بهبود بگو توي فيلم برداري اصلا لگن بوده و لگن مونده!!!).
سي پي يو ان 73 220MH هستش و با تمام سري هاي قبليش يكي هستش تنها گوشي برتر نوكيا كه ديدم و يادمه ان 93 هستش با 320بهرتين بود!!حالا ك800 چنده؟؟؟؟؟من تنها ایراد اساسی که به N73 گرفتم، CPU و RAM ضعیفش بود.
رمشم خيلي خوبه اي ايكس بايت يا كينگ استون سرعتشون واقعا توپه!!تست كردي؟؟؟ديدي؟؟؟؟؟
بله عزيز اصلا من اين سايتها رو جزو سايت حساب نمي كنم كه بخوام درست حسابي بخونمشون!راجع به اون سایت هم معلومه سردر نیاری، چیز عجیبی نیست
من حرفام كيلويي خريدار داره براي همين عادت كردم به اين جوري حرف زدن!!!چرا کیلویی حرف میزنین؟ 3 بار پستتو خوندم،
منم پسته شما رو يه بار خوندم ديدم خيلي قشنگ حرف زدين رغبتم شد باقيش و بخونم!
اره من توي حرفاي شما فقط منطق ديدم!!حق با شماست!یه حرف منطقی و با دلیل توش ندیدم
بله عزيزم خوب منظوره منو از مواد لازم فهمديدي درسته هموني كه شما فكر مي كني درسته مواده لازم!!راستی کیفیت مواد به زبون شما همون مواد لازمه، یادم نبود توضیح اضافی بدم!
مگه ما گفتيم اشكال نداره هيچ چيزي كامل نيسشتش حتي ادمي زادش!هر چیزی یه اشکالاتی داره، اینو باید قبول کنین. یه کم منطقی و متمدن فکر کنین...
ما هم منطق داريم و هم منطق سرمون ميشه!
متمدن هم فكر مي كنم قديمي هم فكر مي كنيم هر كدومشون به جاي خودشون مورد استفاده قرار مي گيرن!
راستي اگر منطق اين حرفاحساب ميشه!طبعا دوربین K800 بهتره و نه خیلی، کیفیت صدای (نه بلندی) K800 بهتره، کیفیت مواد و ساخت K800 بهتره
من بي منطق ترين ادم هستم!!!!
دوستون دارم!
بدرود!
خدايي حرفه راست رو بايد از جناب متال شنيد(ما همچنان ارادته خاصي داريم)!بس کنید دوستان !!!!!!!!!!!!!!!1
هی دارن خیلی ها ......
لعنت به ک800
مبارکه هر کی که خریده
همین بهخ هر کی هم میخاد بر بخوره
1ماه این سایت نیومدم تا تب جنجال این دوتا اسباب بازی بخوابه
انگار نه انگار .تازه بدتر هم شد
نتیجه من دیگه تو بخش های مربوط به این 2تا گوشی حتی المکان نمیام
بحث ها کمی از حالت بچه گانه هم پایین تر رفته
ايول!![]()
مباركش باشه هر كي هر چي كه مي خره!![]()
اين عالمه بچگي يه دنيايي براي خودش!!متال جان!![]()
ما همخ ديگه بازنشسته مي كنيم خودمون رو!![]()
از دسته اين همه بحث كردن بي خودي!![]()
Last edited by پوول; 20-02-2007 at 23:53.
متال جان تو که بچه خوبی هستی من تورو میشناسم. قربونت برم ما داریم بحث علمی میکنیم حالا اگه سطح علمیه بحثمون پایینه بزار به حساب سطح فکریه پایینمون.
ولی راست میگه بی خیال شید هرکی هر چی می خواد بخره یا خریده نوش جونش ... فقط تورو خدا n73 کمتر بخرید خز میشه وقتی زنگ بخوره رومون نمیشه از جیبمون در بیاریم![]()
مسئله اینجاست که شما هنوز فکر میکنین من دارم K800 رو با N73 مقایسه میکنم. من فقط یه خبر نوشتم، ببینید این طرفدارای بی جنبه و متعصب N73 بحثو به کجا کشیدن. واقعا برای همتون متاسفم. فکر نمیکنم حرفام اینقدر پیچیده بوده که همچین برداشتی کردین. اگه واقعا N73 اینقدر قویه و بهتر از K800 هستش، چرا با دیدن این خبر اینقدر بهتون برخورد و چهل تا پست نوشتین که... چرا هیچکدوم از طرفدارای K800 نیومدن فخر بفروشن و تو سر N73 بزنن؟ شاید گوشی که مردم انتخاب میکنن با طرز فکر و شخصیتشون رابطه مستقیم داره...
به هر حال من هرچی بنویسم، بعضیاتون اصلا حالیتون نمیشه.
من دیگه توی این تاپیک هیچ پستی نمیذارم، هر کی هرچقدر دلش میخواد کیلو کیلو حرف مفت بزنه، فقط یک کلام: جواب ابلهان خاموشیست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)