تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 641 اولاول 1234567891555105505 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من به سونی اریکسون ایمیل زدم و خودشون گفتن که باتری P990، مدل Bst-33 هست. خیالمون راحت شد.

داره خودمونی میشه FARID KHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    سرزمين عجايب

پيش فرض

سري P900 آخرشه

در آغاز فعالیت siemens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام Metapex عزيز .
    مي خوام بدونم اين درسته كه p990i با Resolation پايين تر از 240*320 ميتونه 30 فريم در ثانيه فيلم برداري كنه ؟
    و يه سؤال ديگه اينكه پروفايل در p990 چطور هستش مثل نوكياست ؟
    خيلي ممنون .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام Metapex عزيز .
    مي خوام بدونم اين درسته كه p990i با Resolation پايين تر از 240*320 ميتونه 30 فريم در ثانيه فيلم برداري كنه ؟
    و يه سؤال ديگه اينكه پروفايل در p990 چطور هستش مثل نوكياست ؟
    خيلي ممنون .
    سلام، شما هنوز گوشی نخریدی؟

سوال اول: تغییر رزلوشن، در افزایش یا کاهش سرعت فیلمبرداری (تعداد فریم در ثانیه) تاثیری نداره.

سوال دوم: خدا رو شکر که سری P از P800 تا P990 اصلا پروفایل نداشته. اصلا یکی از مزیتهای UIQ نسبت به S60 همینه. توی S60 مثلا برای تغییر زنگ یا صداش و یا خیلی چیزای دیگه باید پروفایلی که فعاله رو Customize کنی. به نظر مسخره است ولی توی P990 این مسیر رو میری:
    Menu>Tools>Control Panel>Device>Sound & Alerts و بقیه هم همش همونجا توی Device هستن. کلا فکر میکنم UIQ منطقی تره

در آغاز فعالیت siemens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

METAPEX عزيز ممنونم از راهنمايي مفيد شما .
    من اين مطلب رو در مورد سرعت فيلم برداري درسايت GsmArena خوندم.
    در مورد پروفايل هم يه عيبش ميتونه اين باشه كه در هر محيطي بايد تنظيمات رو دوباره تغيير بدي.مثلا سر كلاس يا در محيطهاي شلوغ .
    در ضمن قراره فردا با گارانتي سيتادل (625000) بخرم ولي راستش رو بخواي هنوز مردد هستم بگيرم يا صبر كنم ارزونتر بشه .
    نظر شما چيه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

METAPEX عزيز ممنونم از راهنمايي مفيد شما .
    من اين مطلب رو در مورد سرعت فيلم برداري درسايت GsmArena خوندم.
    در مورد پروفايل هم يه عيبش ميتونه اين باشه كه در هر محيطي بايد تنظيمات رو دوباره تغيير بدي.مثلا سر كلاس يا در محيطهاي شلوغ .
    در ضمن قراره فردا با گارانتي سيتادل (625000) بخرم ولي راستش رو بخواي هنوز مردد هستم بگيرم يا صبر كنم ارزونتر بشه .
    نظر شما چيه ؟
    منم این مطلبو خوندم ولی وقتی خودم امتحان کردم تفاوت محسوسی ندیدم. البته یه مسئله ای هم هست و اون اینکه ورژن Firm Ware اون گوشی که GsmArena بررسی کرده، 2-3 تا پایین تر منه. شاید هم من درست دقت نکردم و متوجه تفاوت نشدم. به هر حال من رزلوشن بالاتر رو ترجیح میدم.
    بله پروفایل یه چیز سلیقه ایه. ولی سر کلاس گوشیو با نگه داشتن c سایلنت کنی راحت تره یا پروفایل رو تغییر بدی؟ بگذریم، مهم نیست.
    من خودم 21 آذر بدون گارانتی 620 خریدم بدون هدست بلوتوت. اگه این قیمت 625 با هدست هستش که میارزه. قیمت P990 دیگه خیلی تغییر نمیکنه، مگر موقعی که مدل جدیدش بیاد که اول ارزون میشه و بعد به دلیل عدم تولید و کمیاب شدن دوباره گرون میشه. هر وقت خریدی به فکر امور حفاظتی هم باش. مثلا یه همچین چیزی:

داره خودمونی میشه faryad_ml's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

) salam man mikham pc suite ro nasb konam vali hamash pigham mide

no connecte phone found) dige divonam karde chand shabe dargire einam vali nemishe kablamam vasle

be internetam hata vaslam usB goshimam mishnase vali chon ein pighamo mide nemitonam pc suite ro kamel vasl konam dovom einke to my computer sistemam e deraiv dorost shode OTHER KE ZIRESH E KHAT DARE VA E FAIL MANAGER KE VAGHTI BAZESH MIKONAM E DAERE BA ALAMATE ! HASTESH KE ZIRESH NEVESHTE NOT CONNECTED HAR KARI HAM MIKONAM PAK NEMISHE REMOVE HAM NEMISHE DIGE DARAM KHOL MISHAM MIKHAM APDIT KONAM VALI VASE HAMIN MOSHKELAT NEMITONAM LOTFAN RAHNAMAEIM KONIN MAMNONAM.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

) salam man mikham pc suite ro nasb konam vali hamash pigham mide

no connecte phone found) dige divonam karde chand shabe dargire einam vali nemishe kablamam vasle

be internetam hata vaslam usB goshimam mishnase vali chon ein pighamo mide nemitonam pc suite ro kamel vasl konam dovom einke to my computer sistemam e deraiv dorost shode OTHER KE ZIRESH E KHAT DARE VA E FAIL MANAGER KE VAGHTI BAZESH MIKONAM E DAERE BA ALAMATE ! HASTESH KE ZIRESH NEVESHTE NOT CONNECTED HAR KARI HAM MIKONAM PAK NEMISHE REMOVE HAM NEMISHE DIGE DARAM KHOL MISHAM MIKHAM APDIT KONAM VALI VASE HAMIN MOSHKELAT NEMITONAM LOTFAN RAHNAMAEIM KONIN MAMNONAM.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راستی عید نو و نوروزباستانی نزدیکه ضمن تبریک به همتون وآرزوی موفقیت اگه مسیرتون به شمال و چالوس افتاد درخدمتم : 09124841600 همراه 01912254041 تلفکس

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منم این مطلبو خوندم ولی وقتی خودم امتحان کردم تفاوت محسوسی ندیدم. البته یه مسئله ای هم هست و اون اینکه ورژن Firm Ware اون گوشی که GsmArena بررسی کرده، 2-3 تا پایین تر منه. شاید هم من درست دقت نکردم و متوجه تفاوت نشدم. به هر حال من رزلوشن بالاتر رو ترجیح میدم.
    بله پروفایل یه چیز سلیقه ایه. ولی سر کلاس گوشیو با نگه داشتن c سایلنت کنی راحت تره یا پروفایل رو تغییر بدی؟ بگذریم، مهم نیست.
    من خودم 21 آذر بدون گارانتی 620 خریدم بدون هدست بلوتوت. اگه این قیمت 625 با هدست هستش که میارزه. قیمت P990 دیگه خیلی تغییر نمیکنه، مگر موقعی که مدل جدیدش بیاد که اول ارزون میشه و بعد به دلیل عدم تولید و کمیاب شدن دوباره گرون میشه. هر وقت خریدی به فکر امور حفاظتی هم باش. مثلا یه همچین چیزی:
    من کرستالی P990I رو گرفتم که واقعا یه محافظ خیلی خوبیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •