تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 46 از 46

نام تاپيک: گوشي تا 750000 تومان

پروفشنال surena_iran2564's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

میخوام رم 1 گیگ بگیرم . از کجا بغهمم تقلبیه ,اصله؟
    یعنی چجوری بفهمم اصله یا تقلبی؟ قیمت رم 1 گیگ چنده؟ رم هم جنس خوب و بد داره؟ اگه داره مدلای خوبش چین؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عزیزم شما چرا جوش میزنی وظیفه من و شما اطلاع رسانیه ولی کسی که میخواد گوشی بخره حق انتخاب داره نمیشه که ما به زور بهش بگیم که چه گوشی بگیره چه گوشی نگیره

شما زحمت خودتو کشیدی و ایشون رو راهنمایی کردی دستت درد نکنه ولی باید بزاری خودش گوشیشو انتخاب کنه
    درضمن کی گفته ان73 اذیتش زیاده؟ درسته ورزن 2 یه کم زیادی هنگ میکرد ولی این مشکل هم تو ورزن جدید تا حد بسیار زیادی حل شده
    عزيز دلم فري آقا. بنده برادرخانومم بزرگترين موبايل فروشي مركز يكي از استانهاي خرپول كشور رو داره كه مي گه مردم چشم هم چشمي زياددارن. ايشون به من گفتند من به تو N73 نمي دم كي خريده پسش داده هنگش زياده و هي گفتم مي خوام گفت نه . اون كه به من دروغ نمي گه. تو سايت ها گشتم تو انواع و اقسام فروم ها فقط پر بود از كلوپ N73 ببين كسي از P990‌حرفي زده ؟؟؟؟ خيلي به ندرت چون گوشي اي هستش كه هم كم دارند مردم . يكم گرونه هم اينكه مردم مشكلي توش نديدن.
    با اين همه اگه براي من مسجل بشه N73 ورژن نهاييش آمد و هيچ مشكلي نداره مطمون باش N73‌مي گيرم. فقط به خاطر دوربين و كيفيت صداش نه به علل ديگش ولي نميتونم از P990 هم بگذرم. والا خودم خوددرگيري دارم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

هنگ میکرد ولی این مشکل هم تو ورزن جدید تا حد بسیار زیادی حل شده
    خوبه خودتون هم معترفين كه مسئله ي هنگ تا حد بسيار زيادي حل شده ولي هنوز به طرز عالي (مطلق نمي گم ها... چون كامپيوتر با اين سي پي يوي بالا و رم و اين جور حرفا بازم هنگ داره) حل نشده پس هنوز مشكل داره.
    ولي N70‌هم سرعتش پايينه. كلا گوشي هاي سري N نوكيا خوب سيمبيانش پياده نشده چون هنگيشون زياده ولي اين قضيه در مورد سري اسمارت فونهاي سوني اريكون به ندرته.
    P990‌هنگ نداره ولي اگه مموريت كم بشه بيش از 6 يا خورده اي برنامه باز كني بازم هنگ نمي كنه فقط گوشي رو ري ست مي كنه تا مموريت خالي بشه ولي هنگ نداره. اينهههههههههههههههههههههه
    گرچه نوكيا بدليل قدرت گيرندگيش اسم در كرده بود ولي با راه اندازي سيستم ديجيتالي سلولي ديگه اين يه وهمي بيش نيست. مي گن p990 آنتن دهيش \اليه و...................
    يازهرا
    ياحق

کـاربـر بـاسـابـقـه saeid_ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

صبر کن n95 بیاد بگیر که حرف نداره.
    من شنديم اين گوشي به پول ايران حدود 3 ميليون تومن ميشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

7

كسي كه 3 ميليون به گوشي بده نه خدا ازش راضيه نه خلق خدا.
    3 ميليون اگه اضافه داره بده يه فقير بده يه مفلسي بده يه نيازمندي ... مي تونه جهيزيه ي يه دختر باشه.. مي شه باهاش يه ماشين دست دوم خريد يا لااقل يكمم روش گذاشت خريد و رفت باهاش مسافركشي كنه و خرج زن و بچه بده و شرمندده ي اهل و عيال نشه................

پروفشنال surena_iran2564's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

اشتپ شنیدی. این گوشی قیمت جهانیش 1200دلار هست که با گمرک و اینجور چیزا تو ایران باید تا یکو سیصد یا یکو چهارصد فروش بره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •