یعنی چجوری بفهمم اصله یا تقلبی؟ قیمت رم 1 گیگ چنده؟ رم هم جنس خوب و بد داره؟ اگه داره مدلای خوبش چین؟
یعنی چجوری بفهمم اصله یا تقلبی؟ قیمت رم 1 گیگ چنده؟ رم هم جنس خوب و بد داره؟ اگه داره مدلای خوبش چین؟
عزيز دلم فري آقا. بنده برادرخانومم بزرگترين موبايل فروشي مركز يكي از استانهاي خرپول كشور رو داره كه مي گه مردم چشم هم چشمي زياددارن. ايشون به من گفتند من به تو N73 نمي دم كي خريده پسش داده هنگش زياده و هي گفتم مي خوام گفت نه . اون كه به من دروغ نمي گه. تو سايت ها گشتم تو انواع و اقسام فروم ها فقط پر بود از كلوپ N73 ببين كسي از P990حرفي زده ؟؟؟؟ خيلي به ندرت چون گوشي اي هستش كه هم كم دارند مردم . يكم گرونه هم اينكه مردم مشكلي توش نديدن.
با اين همه اگه براي من مسجل بشه N73 ورژن نهاييش آمد و هيچ مشكلي نداره مطمون باش N73مي گيرم. فقط به خاطر دوربين و كيفيت صداش نه به علل ديگش ولي نميتونم از P990 هم بگذرم. والا خودم خوددرگيري دارم.
خوبه خودتون هم معترفين كه مسئله ي هنگ تا حد بسيار زيادي حل شده ولي هنوز به طرز عالي (مطلق نمي گم ها... چون كامپيوتر با اين سي پي يوي بالا و رم و اين جور حرفا بازم هنگ داره) حل نشده پس هنوز مشكل داره.
ولي N70هم سرعتش پايينه. كلا گوشي هاي سري N نوكيا خوب سيمبيانش پياده نشده چون هنگيشون زياده ولي اين قضيه در مورد سري اسمارت فونهاي سوني اريكون به ندرته.
P990هنگ نداره ولي اگه مموريت كم بشه بيش از 6 يا خورده اي برنامه باز كني بازم هنگ نمي كنه فقط گوشي رو ري ست مي كنه تا مموريت خالي بشه ولي هنگ نداره. اينهههههههههههههههههههههه
گرچه نوكيا بدليل قدرت گيرندگيش اسم در كرده بود ولي با راه اندازي سيستم ديجيتالي سلولي ديگه اين يه وهمي بيش نيست. مي گن p990 آنتن دهيش \اليه و...................
يازهرا
ياحق
من شنديم اين گوشي به پول ايران حدود 3 ميليون تومن ميشه
كسي كه 3 ميليون به گوشي بده نه خدا ازش راضيه نه خلق خدا.
3 ميليون اگه اضافه داره بده يه فقير بده يه مفلسي بده يه نيازمندي ... مي تونه جهيزيه ي يه دختر باشه.. مي شه باهاش يه ماشين دست دوم خريد يا لااقل يكمم روش گذاشت خريد و رفت باهاش مسافركشي كنه و خرج زن و بچه بده و شرمندده ي اهل و عيال نشه................
اشتپ شنیدی. این گوشی قیمت جهانیش 1200دلار هست که با گمرک و اینجور چیزا تو ایران باید تا یکو سیصد یا یکو چهارصد فروش بره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)