تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: در صورتي كه اين روش امكان داشته باشد استفاده از ان خوب ا

راي دهنده
24. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله خوب است

17 70.83%
  • نه خوب نيست

7 29.17%
صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 64

نام تاپيک: آيا ميشه از Persiangig به عنوان ميزبان سايت خود استفاده كرد؟

حـــــرفـه ای mpsjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ¤¤ بندرعباس ¤¤ ، ديار گرما ، شرجي و عشق

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Sadjad Sharifian
    سلام دوستان! یه چند تا سوال دارم منم در مورد همین PersianGig.Com....اول اینکه نمیدونم چرا من به دکمه های Rename,Delete,Move تو FileManager سایت دسترسی ندارم!!! یعنی منظورم اینه که فشردن این دکمه ها هیچ عمل و فعالیتی رو منجر نمیشه!! و دوم هم اینکه آیا میشه به نحوی دسترسی به فایل ها و دیرکتوری های مختلف رو برای افراد بازدید کننده محدود کرد؟!
    من فایل Indexای تو صفحه اولم ندارم و اصلا Pageای ندارم!! منظورم اینه که مثلا تو دیرکتوریه Image مثلا 10 تا عکس دارم...میخوام بقیه که مینویسن xxx.persiangig.com/image به 5 تا از اون 10 تا دسترسی نداشته باشن!! یا مثلا بازم اصلا به دیرکتوریه ]چمیدونم مثلا Grunge دسترسی نداشته باشن! حتی نتونن محویاتش رو هم ببینن...چه با ید کرد؟!
    مخلصم. یا علی.
    با ســلام ..

دوست عزيز سجاد, جان براي استفاده از PersianGig بهتره از مرورگر IE و يا مرور گر هاي تحت IE مثل مكستون و يا AVANT استفاده كني چون كدهايي كه براي كليد هاي برخي سايت ها من جمله PersianGig نوشته شده تحت اين نوع مرور گر ها كار ميده و عمل ميكنه ..

در مورد سوال دوم شما بايد بگم كه به نظر من راهي نداره چون PersianGig بدون فايل Index ( يا صفحه HTML ) تمام محتوايت فايل هايي رو كه اپلود كردين رو نشون ميده مگه اينكه يك صفحه وب درست كنيد ( با فرونت پيچ يا دريم ويور و يا ... ) .. حتي ميتونيد مثل خود صفحه PersianGig رو درست كنيد ... ( كه در اين مورد دوستان وارد تر هستن .. )

موفق باشد :arrow:

پروفشنال Roozedidar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

دوست عزيز سجاد, جان براي استفاده از PersianGig بهتره از مرورگر IE و يا مرور گر هاي تحت IE مثل مكستون و يا AVANT استفاده كني چون كدهايي كه براي كليد هاي برخي سايت ها من جمله PersianGig نوشته شده تحت اين نوع مرور گر ها كار ميده و عمل ميكنه ..
    در اين مورد تفاوتي نداره كه شما از چه مرورگري استفاده كنيد. از هر مرورگري استفاده كنيد به خوبي كار ميكنه به شرطي كه سايت مشكلي نداشته باشه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sadjad Sharifian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايروان - تهرانپارس

پيش فرض

دوستان عزیز Roozedidar جان و mpsjavad جان...واقعا ممنونم از توضیحاتتون!!! ok پس در مورد سوال اول نتیجه این شد که اشکال از عدم سازگاری طراحی سایت با Firefox هستش و در مورد سوال دوم نتیجه این شد که با درست کردن یه فایل Index.Htm میشه از نمایش صفحه اول جلوگیری کرد!! حالا این سوال پیش میاد که اگه User بجای نوشتن xxx.persiangig.com بنویسه مثلا xxx.persiangig.com/image اون موقع چی پیش میاد؟! آیا بازم داشتن یه فایل Index.htm داخل اون Folder میتونه درد رو چاره کنه؟!
    بازم ممنون از جوابتون دوستان!

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان عزیز Roozedidar جان و mpsjavad جان...واقعا ممنونم از توضیحاتتون!!! ok پس در مورد سوال اول نتیجه این شد که اشکال از عدم سازگاری طراحی سایت با Firefox هستش و در مورد سوال دوم نتیجه این شد که با درست کردن یه فایل Index.Htm میشه از نمایش صفحه اول جلوگیری کرد!! حالا این سوال پیش میاد که اگه User بجای نوشتن xxx.persiangig.com بنویسه مثلا xxx.persiangig.com/image اون موقع چی پیش میاد؟! آیا بازم داشتن یه فایل Index.htm داخل اون Folder میتونه درد رو چاره کنه؟!
    با ســـلام ..

در مورد حل شدن مشكلتون خيلي خوشحالم چون اين مشكل رو روزي من هم داشتم اما دوست خوبم اقا SPY با راهنماييشون به من كمك كردند . در مورد سوال جديدتون بايد بگم شما روي وبسايتي كه من طراحي كردم به صورت عملي امتحان كنيد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته چون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در انتهاي ادرس به image ختم شده و image اسم يك صفحه وب نيست ( HTML نيست ) خطاي صفحه مورد نظر پيدا نشد رخ ميده ..

اميداوارم به نتيجه مطلوب رسيده باشيد .

سربلند باشيد ..

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايروان - تهرانپارس

پيش فرض

در اين مورد تفاوتي نداره كه شما از چه مرورگري استفاده كنيد. از هر مرورگري استفاده كنيد به خوبي كار ميكنه به شرطي كه سايت مشكلي نداشته باشه..
    RoozeDidar عزیز...من با Firefox نمیتونستم از اون دکمه ها استفاده کنم ولی خوشبختانه با IE موفق به این کار شدم!! ممکنه مشکل از تنظیمات Firefox من باشه؟!

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

در اين مورد تفاوتي نداره كه شما از چه مرورگري استفاده كنيد. از هر مرورگري استفاده كنيد به خوبي كار ميكنه به شرطي كه سايت مشكلي نداشته باشه..
    RoozeDidar عزیز...من با Firefox نمیتونستم از اون دکمه ها استفاده کنم ولی خوشبختانه با IE موفق به این کار شدم!! ممکنه مشکل از تنظیمات Firefox من باشه؟!
    راست ميگي عزيز با فايرفكس كار نمي كنه و اين يكي ديگه از نقايص اين سايت هست ولي با اپرا به خوبي كار مي كنه و من قبلا تست كردم...

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايروان - تهرانپارس

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mpsjavad
    SPYبا ســـلام ..

در مورد حل شدن مشكلتون خيلي خوشحالم چون اين مشكل رو روزي من هم داشتم اما دوست خوبم اقا SPY با راهنماييشون به من كمك كردم در مورد سوال جديدتون بايد بگم شما روي وبسايتي كه من طراحي كردم به صورت عملي امتحان كنيد

کد:
    البته چون xxx.persiangig.com/image در انتهاي ادرس به image ختم شده و image اسم يك صفحه وب نيست ( HTML نيست ) خطاي صفحه مورد نظر پيدا نشد رخ ميده ..

اميداوارم به نتيجه مطلوب رسيده باشيد .

سربلند باشيد ..
    سلام...میدونین منظور من از xxx.persiangig.com/image این نبود که Image یه فایله!! نه Image اینجا یه دیرکتوریه!! میدونین...یعنی مثلا من یه عکس Upload میکنم!! بعد به شما یه لینک از اون عکس میدم...مثلا xxx.persiangig.com/image/xxx.jpg خوب؟! بعد حالا خوب شما متوجه میشین که عکس xxx.jpg توی دیرکتوری (Folder ) با اسم Image هستش دیگه!! بعد خودتون میتونین اسم خود Sub Folder رو بنویسین...به اینصورت میتونین به همه محتویات اون Sub Folder دسترسی داشته باشین!! مثلا الان همین فضایی که خودم دارم اصلا...من به شما این لینک رو میدم مثلا که یه عکسم هستش!! : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب!؟! شما عکس رو میبینین ولی حالا فقط با حذف 10 کاراکتر آخر شما میتونین کل محتوای Folder من (فولدر Image) رو ببینین!! حالا از این موضوع چطور میشه جلوگیری کرد؟! بازم میشه آیا تو همون Folder هم یه فایل Index گذاشت؟! یا اینکه باید چه کرد؟!
    مرسی
    یا علی.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت

پيش فرض

با ســـلام ..

دوست عزيز من ديشب اكانتم تموم شد و نتونستم پاسخگو شما باشم ..

در مورد سوال شما بايد بگم كه من الان متوجه منظور شما شدم و بهتره كه بگم خودتون پاسخ خودتون رو داديد و شما ميتونيد توي هر كدوم از دايركتوري ها تون يك فايل HTML مثلا با نام index قرار بديد تا ديگران نتونن محتويات دايركتوري هاي شما رو ببينند .. و فايل HTML شما به نمايش در بياد ..

براي اثبات و ديد عملي ميتونيد به ادرس هاي زير مراجعه كنيد ..

کد:
    ,

کد:
    اميدوارم كه مشكلت مرتفع شده باشه ..

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايروان - تهرانپارس

پيش فرض

سلام...بله حل شد...بسیار بسیار ممنون از جوابتون و همینطور مثال!! بعد بازم هی سوال رو سوال آیا این کار (قرار دادن صفحه Index داخل Folder) اصولا کار Safeی هستش برای اجازه ندادن دسترسی به صفحات؟!

کلی مرسی بازم

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام...بله حل شد...بسیار بسیار ممنون از جوابتون و همینطور مثال!! بعد بازم هی سوال رو سوال آیا این کار (قرار دادن صفحه Index داخل Folder) اصولا کار Safeی هستش برای اجازه ندادن دسترسی به صفحات؟!

کلی مرسی بازم
    نه عزيز اصولي نيست ولي اگر بخواي سطح بالاي امنيتي رو در اين سايت رعايت كنيد اين كار بايد به دست صاحبان سايت انجام بگيره...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •