payamf1 جان من تعجب میکنم خودت چرا مدیر نیستی من هر جا تو انجمن آیفون میرم ماشالله با ریخت()شما مواجه میشم!
payamf1 جان من تعجب میکنم خودت چرا مدیر نیستی من هر جا تو انجمن آیفون میرم ماشالله با ریخت()شما مواجه میشم!
مدیر باید همه بخش ها رو ساپورت کنه ولی پیام جان فقط گیر داده به آیفون در حالی که ما نزدیک به حداقل 10 بخش دیگه داریمنوشته شده توسط tazphoenix [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث گیر نیست من زمینه تخصصیم شبکه و کامپیوتر و هنوزم که هنوزه کار دوستان و اقوام رو هم انجام میدم ولی خوب علاقه شخصیم به آیفونه و میخوام تا جایی که میتونم کمکی بکنم. مگه بده؟نوشته شده توسط NINTENDO_DS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته درسته فقط تو انجمن آیفونم اما تا یه مدت دیگه اون روی منو میبینین دارم developer میشم ایشالا چندتا برنامه خوب و به درد بخور مینویسم برای دوستان پی سی ورلد...
قصدم کمکه نه چیز دیگه...payamf1 جان من تعجب میکنم خودت چرا مدیر نیستی من هر جا تو انجمن آیفون میرم ماشالله با ریخت()شما مواجه میشم!
Last edited by payamf1; 06-07-2010 at 12:09.
شما می گین تاپیکو ببندند اما وقتی که افرادی مثل itam نظر دیگری دارن من این تاپیک رو زدم!
الان خیلی از تی جی اس دارا نظرشون همینه!
بذارین شکشون رفع بشه!
راستی این که دو محصول یه کمپانی رو مقایسه نمی کنند من این تاپیکو زدم تا اونایی که تری جی اس دارن برن فور بگیرن یا نه!
بای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)