دوستان من هم مدل ASUS G551VW - B رو حریدم
لپتاپ خوبیه
فقط یه مشکل باهاش دارم اونم اینه که لیبل های روی کیبورد قرمزه و چشمم رو اذیت میکنه
بنظرتون راهی هست اینا رو سفید کرد ؟
دوستان من هم مدل ASUS G551VW - B رو حریدم
لپتاپ خوبیه
فقط یه مشکل باهاش دارم اونم اینه که لیبل های روی کیبورد قرمزه و چشمم رو اذیت میکنه
بنظرتون راهی هست اینا رو سفید کرد ؟
سلام. مبارکه. تا جایی که من میدونم، چون سیستم گیم است و ایجاد هیجان در این لپ تاپ خیلی مد نظر بوده، بک لایت قرمز برایش گذاشتند و قابل تغییر هم نیست.
ممنونمنوشته شده توسط amir_t6262 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی واقعا چشم رو اذیت میکنه
بک لایتش مهم نیست ، خود لیبل ها هم متاسفانه قرمز هستن
حالا میخوام برم گارانتی ببینم اونا این امکان رو دارن کل کیبورد و led زیرش رو عوض کنن واسم
اگرم نشه نهایت لیبل سفید میچسبونم
دوست عزیز می شه بفرمائید این مشکلات چیه چون من فکر می کردم که صفحه 4k بهترینه و از این حرف خیلی تعجب کردمنوشته شده توسط amir_t6262 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز.نوشته شده توسط sarah-sh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این موضوع را من نگفتم. بلکه نقد و بررسی این لپ تاپ در یکی از سایتهای معتبر هست.
در ادامه اش هم دلیلش گفته شده است
علاوهبر مصرف انرژی بیشتر، هنوز بسیاری از نرمافزارها از این دقت تصویر پشتیبانی نمیکنند و تصویری مات را ارایه میدهند. اما رزولوشن بالا و نمایش دقیق رنگها، ویژگیهای جذابی برای گرافیستها و طراحان خواهد بود
با توجه به اینکه بعد از نصب نرم افزارهای مختلف روی هارد 7200 سری 4 سال قدیمتر این سری بوت ویندوز بالای 1 دقیقه طول می کشه(تا بشه با ویندوز کار کرد) از کسایی که این لپ تاپ را تهیه کردند با توجه به مطلب فوق:
1- بوت کامل ویندوز روی هارد ssd این لپ تاپ چقدر طول می کشه؟
2- در حالت ریستارت چقدر زمان می بره تا ریستارت بشه و دوباره آماده بکار بشه؟
3-روی حالت هایبر نت لپ تاپ من در حدود 20 ثانیه آماده بکار می شه در مورد این لپ تاپ این زمان چقدره؟
لطفا همه موارد بالا در زمانی تست شود که نرم افزارهای سبک و سنگین نصب شده و تو استارت آپ بالا می آیند.
5- هارد ssd این لپ تاپ قابل ارتقا به مدل های بهتر و با سرعتر(نظیر هارد ssd سامسونگ با سرعت خواندن 2200 مگبر ثانیه) و با حجم بالاتر هست؟ و اگر جواب مثبته آیا مادربورد این لپ تاپ ssd های سرعت بالا را تو اتصال m2 ساپورت می کنه؟
در آخر به نظرم یکی از مزیت های این لپ تاپ هارد پر حجم 2 ترابایتی هر چند کم سرعت برای آرشیو در کنار ssd با پورت m2 هست هر چند ممکنه بعضی ها بگند خوب هارد اکسترنال هست ولی تجربه نشان داده که هارد های داخلی پایدارتر وامکانی خرابی پایین تری نسبت به هارد های اکسترنال دارند.
مشخصات کارت گرافیک N552 VW
مشخصات رم ( مدل 12 گیگ با صفحه نمایش 4K)
مشخصات HDD و SSD
(2 ترابایت هارد HDD و 128 گیگ SSD)
من شنیدم روی این لب تاپ سی دی درایور های ویندوز 7 الی 10 هم عرضه میشه ؟؟؟ درسته ؟؟ ایا میشه روی دستگاه n552vm ویندوز 7 نصب کرد طوری که همه ی درایور ها را بشناسد ؟ بعنی بدون مشکل باشد
سلام. خیر دوست عزیز. من مدتی قبل این لپ تاپ را برای یکی از دوستان خریدم. رویش فقط DVD درایورهای ویندوز 10 بود.نوشته شده توسط lvl@ster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در سایتش هم فقط درایورهای ویندوز 10 است.
البته شدنش که میشه ولی ممکن است در چند مورد محدود به مشکل درایور بخوری.
دوستان من مدل ASUS G551VW - B رو گرفتم
مایلم با مدل ASUS N552 VW تعویض کنم
اگر خواستید پ خ بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)