کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقای دلفین شما این فایل را نیگا کردی؟
ببین میتونی با این فایل گوشیت را تنظیم کنی؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقای دلفین شما این فایل را نیگا کردی؟
ببین میتونی با این فایل گوشیت را تنظیم کنی؟
نمیدونم والا...ما یه غلطی کردیم!البته من پیشکسوت بودم!
واقعا جای تامل داره !!!
ببين مدل گوشب شمت n880 اصلا توي ليست NEC نبود. آدرس ميلت رو بده تا نشونت بدم.
[COLOR=seagreen[/COLOR]
میگم حالا نزنش شاهین جون شما کوتاه بیا !!!
[QUOTE=MTNIrancell;1372709]شما خودت جوابه خدت رو دادي كه.
مشكل از گوشيه خوته.
تنظيمات رو دوباره انجام بده.
به شما پيشنهاد مي كنم كه توي اين منو الكي نرو و دستكاري نكن. چون به مشكل برمي خوري.
در مورد E-Charge هم قبلا گفتم. اين منو توي همه گوشي ها بعداً فعال ميشه.
بله دیگه وقتی هرکی از پشت کوه میاد میره اپراتور موبایل میزنه از این بهتر که نمیشه هیچ تازه از این بد تر هم میشه (خطاب به کل اپراتورهای ایرانی مخصوصاً همراه اول و ایرانسل )
براي رفع مشكل sms اين چند تا كد رو بعد از وارد كردن شماره مركز پيام وارد گوشي خد تون كنيد.
مركز پيام: 09350001400 و 09350001420 و 989350001420+ و 989350001400+ و 00989350001420 و 00989350001400
واما كدها:
# 16 * 0000 * 35 #
# 16 * 0000 * 33 #
# 0000 * 330 #
البته پيغام خطا نبايد بده.
آخه وقتي مي خواي تغييره آدرس بدي مثل بار اول در ثبت نام نميشه آدرس طولاني نوشت و مجبوريم از كادر بالايي كمك بگيريم.
از ايت بهتر ديگه نمي شد.
[quote=A.J;1376339]من كه متوجه نمي شم شما از چي ناراحتي !!!
اگه كسي فهميد به من هم بگه.
وقتي خيلي واضح در مورد طرح هاي تشويقي توي سايت نوشته شده من ديگه چي بگم؟
وقتي طرف ميگه توي K750 مي تونم برم توي اينتر ولي توي K310 نمي تونم يعني يا گوشي مورد داره ويا تنظيمات درست نيست. من بايد چي بگم؟
وقتي مشترك زنگ ميزنه به ما ميگه رفتم توي منوي خدمات ايرانسل و خطم يكطرفه شده و يا از شارژم الكي 2000 تومان كسر شده من بايد چه پيشنهادي بده؟
Last edited by MTNIrancell; 31-07-2007 at 08:26.
نه بابا منظورم اينه كه براش صفحه مدل هاي گوشي NEC موجود در ليست رو براش بفرستم تا يه وقتي سوء تفاهم نشه.
بله دیگه وقتی هرکی از پشت کوه میاد میره اپراتور موبایل میزنه از این بهتر که نمیشه هیچ تازه از این بد تر هم میشه (خطاب به کل اپراتورهای ایرانی مخصوصاً همراه اول و ایرانسل )
یه نفر دیگه یه حرف الکی زده فحشش روایرانسل میخوره![]()
Last edited by navids; 31-07-2007 at 08:51.
نوشته شده توسط matrix10 مشاهده تاپيک
آقا شاهین جسارتا معنی این جمله که توو جواب پست من نوشتید چیه؟ممنون میشم ترجمش کنید.من میگم آخه چرا ایرنسل گوشی رو که GPRS داره ساپورت نمیکنه؟
بابا ! من كي اين نقل قول را كردم.
آقا شاهين، من رو با يكي ديگه اشتباهي گرفتي!براي Dr.Dolfin بودش.
Dr.Dolfin بگيرش.
Last edited by matrix10; 31-07-2007 at 10:02.
راستي ! يك دوستي گفت كه با شماره 09350000157 اگه پيامك بزني و درخواست وضعيت كارت هديه را بدي ، در جواب وضعيت فعلي را برات مي فرستند. درسته يا نه؟
فعلا ما فرستاديم ولي هنوز كه خبري نشده.
اوووووو!!!!!!!!!!آخه وقتي مي خواي تغييره آدرس بدي مثل بار اول در ثبت نام نميشه آدرس طولاني نوشت و مجبوريم از كادر بالايي كمك بگيريم.
از ايت بهتر ديگه نمي شد.
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)