محمد رضا این رو برای سپرت امتحان کنالبته خودت استادی ها ولی من اون وانت مزدا رو مثل سپر تو براق شده بود این کارو کردم درست شد[prim,env:5,spec]
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
محمد رضا این رو برای سپرت امتحان کنالبته خودت استادی ها ولی من اون وانت مزدا رو مثل سپر تو براق شده بود این کارو کردم درست شد[prim,env:5,spec]
با تشکر فراوان از ebicross....
اوه!! چه خبره ؟؟ چرا شاكي ميشي ؟؟نوشته شده توسط iman_allahyari_rad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما كه دعوا نداريم!!
باشه تو راست ميگي ولي اين كسي كه به شما ضرر زده به من هم زده چون رفتم بازيشو وقتي مسافرت بوديم خريديم وقتي رسيدم خونمون و امتحانش كردم سي دي ها خام بودن!!
ايني كه ميخواي سرچ كني همينجا پيدا ميشه . پيدا نكردي هم بگو برات بذارم ...
به همين سادگي .![]()
بچه ها من يه نصف شبانه روز نبودم چه كار هايي كرديد!
دست همتون درد نكنه . خيلي قشنگ هستند.
حامد جان امتحان كردم همونطوري موند
اينم آخرين تغييرات :
خب ديگه تاپيك داره تموم ميشه . يعني تمومه . چون به 500 رسيده فكر كنم ببندنش . بعد بستگي به تصميم مدير ها داره شايد يه تاپيك جديد اجازه دادن باز كنيم شايد هم اين بحث رو تموم كردن . اگه تموم كردن من يه سايت مخصوص جي تي اي ميزنم آدرسشم بعد توي امضام ميزارم .
تاپیک تموم شد و شما جواب من بدبخت را ندادین.
سلام![]()
دوستان وقتی من در جی تی آی 5 سوار ماشین پژو میشوم هنگامی ترمز میکنم فقط یک دایره قرمز روشن میشود و من میخواهم فقط یک قسمت به شکل مستطیل روشن شود.چطوری میشود با Zmodeler2 درستش کنم؟ ماشینمم پژو 405 است.
لطفا جوابمو هر چه زودتر بدین !!!!
محمد رضا قشنگ شده (راستي لامپش چي شد)
سلام خوشحالم كه اومدي ايجا كارات هم ديدم عالي بود شما اينجا يه ماشين درست ميكنيد و بعد بازد مودلر براي بازي آماده ميكنيد (توضيح مختصر)![]()
Last edited by Mohsen EA; 22-07-2008 at 14:59.
تاپیک تموم شد و شما جواب من بدبخت را ندادین.
سلام![]()
دوستان وقتی من در جی تی آی 5 سوار ماشین پژو میشوم هنگامی ترمز میکنم فقط یک دایره قرمز روشن میشود و من میخواهم فقط یک قسمت به شکل مستطیل روشن شود.چطوری میشود با Zmodeler2 درستش کنم؟ ماشینمم پژو 405 است.
لطفا جوابمو هر چه زودتر بدین !!!!![]()
مي بيني كسي جوابتو نميده يعن نميدونيم ديگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)