کسی نبود کمکم کنه؟
کسی نبود کمکم کنه؟
این قابلیت نصب الف رو هم که داره؟! فارسیش مهم نیست فقط بتونه الف داشته باشه و اینکه cid 53 بهتره یا پایینترش؟!
cid رو می تونم با تست ببینم؟!اخه خیلی وقته گوشی سونی نداشتم و این چیزا همه یادم رفته.....
محدوده قیمتش چی؟!
وقت خرید چه نکاتی باید مورد توجه باشه؟!
به احتمال زیاد بله، برای اطلاعات بیشتر به تاپیک الف مراجعه کنید! cid 53 بهتره با تست گوشی نمی تونی ببینی باید از SETool 1.11 استفاده کنی!
محدوده قیمتش نمیدونم چنده باید بری تو تاپیک درخواست قیمت بپرسی!
دوست من اگه برا هك يا الف ميخواي سيد گوشي بايد 53 به پايين باشــه ...
اگه 53 باشـــه نميتوني الف روش اجرا كنــــي !!!
موفق باشيد!![]()
خوب ببین من یه k750 با فریمور r1ca021 داشتم که روش الف و پچ و منو و درایور صدا نصب کرده بودم.......
تو ایلام چون کمتر کسی تا حالا این کارو کرده گوشیم شاخ بود ولی تو یه حماقت اونو با یه ایفون عوض کردم....بعدشم یه n95 یگرفتم و همینجوری بین برند های مختلف سوییچ کردم و به این نتیجه رسیدم که هیچکدوم k750 خودم نشده هنوز......ولی می خوام توی یه تست اول k800 رو تست بزنم.....حالا شما پیشنهادت چیشه؟!
من یه منو نوکیا با یه پک گرافیک با پچ قفل صفحه کلید و یه تقویت صدا و نمی دونم الف دستکاری تو دسکتاپ ، عدم درخواست زدن yes در هنگام دریافت بلوتوث و یکی دو تای دیگه نصب کرده بودم و همه ی اونها باید باشن تا من بگم یه گوشی دستمه....
حالا خیالم رو راحت کنین......من برم k750 دوباره بگیرم؟! یا k800 هم همین امکانات و چه بسا بهتر و زیبا ترش رو هم داره؟!
دیگه نه درگیر cid بشیم و نه چیز دیگه ای!!!!!!
يادش بخير بعد از مدتها به كلوپ قديميمون برگشتم يه سركي بزنم
قيد اپديت را بزن بدرد نميخوره ...
بايد برنامه setool را داشته باشي
بعد ميتوني بفهمي فريمورت چيه
شما بايد پچ بريزين
چقدر به پچ ريختن آشنايي دارين
ان96 بدرد نميخوره ؟ جدا ؟
اينو چند ميفروشي من مشتريشم
R8BF003 اينو بايد حفظ كني اگه كا800 داشته باشي
همه چي نصب ميشه نترس
CID الان مهم نيست 53 هم باشه همه چي نصب ميشه
در ضمن R8BF003 بطور كامل فارسي هم داره
ميتونين به كلوپ تبديل كا800 به كا810 سر بزنين همه چي اونجا تكميله
الان فرقي نميكنه cid چند باشه
گفتي با يه حماقت اون با ايفون عوض كردي؟
نكنه منظورت اي فون چيني هست ؟
1ن 95 هم كه قويتر از ايناست
اين دوستاتو از كجا پيدا ميكني ما هم سويچي بكنيم :ي
گوشيهاي قويتر از كا800 زياد هستند
ولي در انتخاب بين كا750 و كا800 شكي نيست كه كا800 سرتره
در فرمت هر چي باشه از بين ميره
اگه از همه چي دو تا نشون ميده احتمالا گوشي قاطي كرده
بعد از ريست كلي اگه درست نشه بايد فلش بشه
دوست عزيز تو كلوپ كا800 هم گفتم بايد پچ بريزي
اميدوارم به پچ آشنايي داشته باشي
سلام
پس من با خیال راحت برم یه کا 800 بگیرم؟!
ان96 و کلا n73,n78,n95,5700,5800,3250,6630 و خیلی نوکیا های جدید و قدیم دیگه گرفتم که البته همه بخاطر اینکه من با این سیستم عامل بدرد نخور اینا کار کردن بلد نبودم بیشتر از یه هفته دستم نموندن!(اخه کجای دنیا دیدی برای نصب یه برنامه یا بازی ساده شما مجبور باشی که فار منیجر نصب کنیو بعدشم نمی دونم مثل کامپیوتر برنامه و بازی رو نصب کنی رو گوشی؟! بابا بی خیال من اگه حوصله این کارا رو داشتم تا حالا برا خودم یه سیستم عامل نوشته بودم!!!
بعدشم گوشی های نوکیا خیلی سنگین بود و اینکه به قول دوستان هر لحظه امکان ویروسی شدن وجود داشت!....
ایفون هم ایفونی اصل بود که طرف فک کنم طرفای 820گرفته بود ولی بعد از یه هفته هیچ ازش سر در نیاورد بعدشم من خیلی گوشیمو به رخ می کشیدم و صداش داشت پوز هرچی n73 بود رو به خاک می مالوند! واسه همینم طرف با یه خورده لب و لوچه ریختن من راضی شد ولی راستش بعد از یه هفته خودم گوشی رو پس فرستادم براش و گفتم اقا غلط کردم گوشی خودمو پس بده!!!!!
کلا من از جاوایی که سونی داره استفاده میکنه خوشم میاد......
ضمن اینکه هیچ دنگ و فنگی نداره.......
بعدشم 750 برام گوشی مقاومی هم بود و یه بار تو یه دعوا به دادم رسید!(البته قابش نابود شد ولی خودش مثل ساعت کار می کرد!) همیشه هم گوشی از دستم میوفته پس گوشی های سوسول به دردم نمی خورن.....داداش و خواهر دوقلو و ضد هم تو خونه هم دارم که همیشه گوشیمو باهاش بازی می کونن پس واقعا به یه گوشی که به اندازه بعضی ها 7 تا جون داشته باشه و خیلی هم پر رو باهش و در برخی از موارد خوب دروغ بگه!!!به دردم میخوره.....
حالا من کا 800 کارم رو به راه میندازه؟!
راستش من یه دوربین جیدیتال!!!!دارم که همیشه همراهمه و یه دونه هم mp3 پلیر دارم و از گوشیم یه همچین استفاده هایی نمی کنم پس زیاد از دوربین و نمی دونم کیفیت صداش نمی ترسم ولی البته اگه صداش به اندازه k750 تقویت شده نباشه به درد نمی خوره......
من هنوزم سردرگمم ولی الان یه 750 دستمه بنظرتون چیکار کنم؟!کا800 اگه کارام رو راه میندازه و من مشکلی بابت ترس از اینکه نمی دونم اگه یه چیزی رو امتحان کنم چی میشه و اینا نباشه!!!!!(منظورم اینه که من اولین باری که فلش کردن یاد گرفتم توی یه اقدام انتحاری! سیستم های w800 رو جای فایل های فلش 750 گذاشتم و فلش کردم که البته نتیجه ای نداد و بعدش مقاله مربوط به تبدیل گوشی ها رو خوندم و یادش گرفتم(اون موقع کار درست بود ولی گوشی بالا نمی اومد و تو همون موزیک پلیر گیر میکرد....یعنی سیم کارت رو نم خوند.....)
فک کنم باید یه کا 800 سفید بخرم!(یه بار یه کا 800 با قاب سفید دیدم که خیلی باهاش حال کردم ....الان بهترین و خوشکل ترین رنگش چیه؟!......
كا800 صداش از كا750 ضعيفتره
نميتونم دروغ بگم
در مورد فلش و تبديل كا750 به w800 هم مثل اب خوردنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)