تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 499 از 827 اولاول ... 399449489495496497498499500501502503509549599 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,981 به 4,990 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

نوازي: زمين‌ شماره‌ 2 آزادى‌ افتضاح‌ است‌ زشت‌ است‌ استقلال‌ مدير ندارد

ديروز با محمد نوازى‌ تماس‌ گرفتيم‌ و درباره‌ وضعيت‌ استقلال‌ پرسيديم، گزيده‌هايى‌ از اين‌ گفتگو در زير از حضورتان‌ خواهد گذشت.
    * مشکلاتى‌ که‌ در رأس‌ مديريت‌ باشگاه‌ وجود دارد غيرقابل‌ انکار است‌ و مسئولان‌ بايد زودتر به‌ فکر حل‌ اين‌ معضل‌ بيفتند.
    * براى‌ استقلال‌ زشت‌ است‌ در فاصله‌ دو روزمانده‌ به‌ ليگ‌ برتر هنوز مديرعامل‌ ندارد، البته‌ مى‌دانيم‌ هواداران‌ به‌ اين‌ مسايل‌ کارى‌ ندارند و از تيم‌ نتيجه‌ مى‌خواهند. ما هم‌ تلاش‌ مى‌کنيم‌ از اين‌ مشکلات‌ به‌وجود آمده‌ چشم‌پوشى‌ کنيم‌ و فقط‌ به‌ بازى‌ خوب‌ فکر کنيم.
    * زمين‌ تمرين‌ مناسبى‌ نداريم. زمينى‌ که‌ تمرين‌ مى‌کنيم‌ اصلاً‌ در شأن‌ تيم‌ قهرمان‌ نيست‌ و فوق‌العاده‌ افتضاح‌ است.
    * براى‌ بازى‌ با ذوب‌آهن‌ کاملاً‌ آماده‌ هستيم، البته‌ ذوب‌آهن‌ تيم‌ دست‌ و پا بسته‌اى‌ نيست‌ اما ما هم‌ قهرمان‌ ليگ‌ گذشته‌ هستيم.
    * برخلاف‌ شايعات‌ موجود با اميرآبادى‌ هم‌ اختلافى‌ ندارم. اين‌ درست‌ که‌ با او هم‌تيمى‌ هستم‌ اما اين‌ دليل‌ نمى‌شود که‌ مشکلى‌ باهم‌ داشته‌ باشيم.

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

گفتگو با مهاجم‌ هميشه‌ آقاى‌گل! کلوزه: سلطان‌ وردربرمن‌ هستم‌

زمانى‌ که‌ مسابقات‌ جام‌جهانى‌ 2006 در کشور آلمان‌ برپا شد و ميروسلاو کلوزه، مهاجم‌ گلزن‌ و توانمند ژرمن‌ها گلهاى‌ قابل‌توجهى‌ زد تا عنوان‌ آقاى‌گلى‌ مسابقات‌ را به‌ خود اختصاص‌ داد، برخى‌ عنوان‌ مى‌کردند اين‌ درخشش‌ او ناگهانى‌ و جرقه‌آسا بوده‌ است‌ اما بررسى‌ عملکرد او در خلال‌ فصل‌ گذشته‌ نشان‌ مى‌دهد کلوزه‌ حتى‌ در رده‌ باشگاهى‌ نيز آنقدر آماده‌ و گلزن‌ بود که‌ عنوان‌ بهترين‌ گلزن‌ و پاسور گل‌ بوندس‌ليگا را نيز به‌ خود اختصاص‌ داد.
    او يک‌ دوره‌ طلايى‌ را پشت‌ سر گذارد تا تحليلگران‌ فصل‌ گذشته‌ را موفق‌ترين‌ دوران‌ فوتبالش‌ بخوانند...
    آقاى‌ کلوزه، در خلال‌ چند ماه‌ گذشته‌ شما با دو موفقيت‌ فردى‌ در فوتبال‌ روبه‌رو شديد، يکى‌ کسب‌ عنوان‌ آقاى‌گل‌ بوندس‌ليگا و ديگرى‌ کسب‌ عنوان‌ آقاى‌گلى‌ جام‌جهاني. از اين‌ رو است‌ که‌ به‌ شما «سلطان‌ کلوزه» مى‌گويند. اين‌ لقب‌ مورد پسند شما هست؟
    بله‌ اما خيلى‌ بيشتر دوست‌ دارم‌ به‌ من‌ «سلطان‌ وردربرمن» گفته‌ شود (مى‌خندد). جدى‌ مى‌گويم‌ که‌ من‌ هم‌ عضوى‌ از تيم‌ باشگاهى‌ يا کشورم‌ هستم. اين‌ نکته‌ را قبلاً‌ بارها و بارها گفته‌ و تکرار کرده‌ام. پس‌ از دل‌ تيم‌ هستم. هر يک‌ از ما دست‌ به‌ دست‌ هم‌ مى‌دهيم‌ تا تيم‌ را تشکيل‌ دهيم‌ و آن‌ را به‌ پيش‌ ببريم. در اين‌ حال‌ يکى‌ پاس‌ مى‌دهد يا توپى‌ را دفع‌ مى‌کند، يکى‌ ديگر هم‌ مثل‌ من‌ پيدا مى‌شود که‌ توپ‌ پاس‌ داده‌ شده‌ را تبديل‌ به‌ گل‌ مى‌کند. به‌ شما مى‌گويم‌ اگر در تيمى‌ مثل‌ آلمان‌ در جام‌جهانى‌ 2006 قابليت‌ و توانمندى‌ گروهى‌ وجود نداشته‌ باشد، مطمئناً‌ مهاجمى‌ مثل‌ ميروسلاو کلوزه‌ نمايان‌ نمى‌شود که‌ عنوان‌ آقاى‌گلى‌ را مال‌ خود سازد.
    در وردربرمن‌ هم‌ يک‌چنين‌ فضاى‌ مطلوبى‌ براى‌ درخشش‌ شما وجود داشته؟
    بله، البته.
    در همين‌ چارچوب‌ سئوالى‌ که‌ اغلب‌ از سوى‌ کارشناسان‌ مطرح‌ مى‌شود، بحث‌ مصدوميت‌هاى‌ فصل‌ قبل‌ شماست...
    ... مصدوميت؟
    بله، خود شما تعجب‌ نکرديد که‌ پس‌ از دو مصدوميت‌ سنگين‌ چقدر تند و سريع‌ آماده‌ شديد و به‌ فرم‌ مطلوب‌ رسيديد؟
    چرا! حالا که‌ به‌ گذشته‌ و آن‌ دوره‌ که‌ مصدوم‌ بودم، نگاه‌ مى‌اندازم، متوجه‌ قضيه‌ مى‌شوم. فکر مى‌کنم‌ از اين‌ حيث‌ خيلى‌ شانس‌ آوردم‌ در سايه‌ انجام‌ تمرينات‌ منظم‌ و دقيق‌ بتوانم‌ آمادگى‌ام‌ را از صفر به‌ صد برسانم.
    اين‌ دو مصدوميت‌ دشوارترين‌ مصدوميت‌ تمام‌ دوران‌ فوتبالتان‌ نبوده؟
    چرا! من‌ در سال‌ گذشته‌ دو بار تحت‌ عمل‌ جراحى‌ قرار گرفتم. اين‌ مصدوميت‌ها آنقدر سنگين‌ بودند که‌ مرا از مسابقات‌ جام‌ کنفدراسيون‌ها دور ساختند.
    از اين‌ بابت‌ افسوس‌ مى‌خوريد؟
    بله، درست‌ است‌ که‌ در جام‌جهانى‌ 2006 حضور پيدا کردم‌ و حتى‌ موفق‌ به‌ کسب‌ عنوان‌ آقاى‌گلى‌ جام‌جهانى‌ نيز شدم، معهذا خيلى‌ دوست‌ داشتم‌ حضور در جام‌ کنفدراسيون‌ها را نيز در کارنامه‌ مى‌داشتم. شايد اگر مصدوميت‌ نديده‌ بودم‌ و در جام‌ کنفدراسيون‌ها حاضر مى‌شدم، آنوقت‌ به‌ فاصله‌ 12ماه‌ در جام‌جهانى‌ 2006، باز کيفيت‌ بهترى‌ را ارائه‌ مى‌دادم.
    بله، اين‌ احتمال‌ هست‌ ولى‌ اين‌ نکته‌ را نيز بايد در نظر گرفت‌ احتمال‌ داشت‌ شما صدمه‌ نبينيد و در جام‌ کنفدراسيون‌ها هم‌ حاضر شويد ولى‌ در جام‌جهانى‌ 2006 از انگيزه‌ و کيفيتى‌ بالا برخوردار نشويد.
    همانگونه‌ که‌ گفتيد، اين‌ هم‌ يک‌ احتمال‌ است... معهذا امکان‌ وقوعش‌ کمتر مى‌شود زيرا من‌ در وهله‌ نخست‌ خودم‌ را خوب‌ مى‌شناسم. مى‌دانم‌ از چه‌ قابليت‌هايى‌ برخوردار هستم‌ و امکان‌ انجام‌ چه‌ کارى‌ را دارم.
    شما در حالى‌ افتخارات‌ فردى‌ اخير را کسب‌ کرديد که‌ به‌خصوص‌ در رده‌ باشگاهى‌ براى‌ مدتى‌ به‌ واسطه‌ صدمه‌ديدگى‌ نتوانستيد بازى‌ کنيد. فکر مى‌کنيد اگر فرضاً‌ در همه‌ مسابقات‌ فصل‌ قبل‌ بوندس‌ليگا حضور مى‌داشتيد، به‌ چه‌ رکوردى‌ مى‌رسيديد؟
    نمى‌دانم. اصلاً‌ هم‌ دوست‌ ندارم‌ در اين‌ مورد فکر کنم‌ زيرا از نشستن‌ و خيالبافى‌ کردن‌ خوشم‌ نمى‌آيد.
    به‌ اين‌ سئوال‌ که‌ حداقل‌ مى‌توانيد پاسخ‌ دهيد. آيا بهترين‌ سال‌ دوران‌ ورزشى‌ خود را پشت‌ سر مى‌گذاريد؟
    بله، در خلال‌ سال‌ جارى‌ به‌ افتخارات‌ مهمى‌ رسيدم‌ که‌ قبلاً‌ به‌ اين‌ شکل‌ سابقه‌ نداشته‌ است.
    فکر مى‌کنيد در چه‌ زمينه‌هايى‌ توانستيد وضعيت‌ خود را بهبود ببخشيد که‌ اينگونه‌ موفق‌ رفتار کنيد؟
    در وهله‌ نخست‌ وضعيت‌ بازى‌ گروهى‌ام‌ خيلى‌ بهتر شده‌ است. قبلاً‌ به‌ اين‌ نکته‌ مهم‌ در فوتبال‌ عصر حاضر زياد توجه‌ نداشتم‌ و نمى‌دانستم‌ که‌ با دست‌ زدن‌ به‌ بازى‌ گروهى‌ چقدر زياد مى‌توان‌ موفق‌ و سربلند بود.
    و غير از اين؟
    فکر مى‌کنم‌ حتى‌ از نظر کيفى‌ گل‌هاى‌ قشنگ‌ترى‌ به‌ ثمر برسانم. البته‌ پرواضح‌ است‌ که‌ گل، گل‌ است‌ و مهم‌ نيست‌ که‌ قشنگ‌ باشد يا خير زيرا به‌ گل‌هاى‌ عادى‌ هم‌ همان‌ بهاى‌ گل‌هاى‌ قشنگ‌ را مى‌دهند. معذالک‌ تصور مى‌کنم‌ نسبت‌ به‌ گذشته‌ زيباتر گل‌ مى‌زنم.
    شکل‌ بازيتان‌ انعطاف‌پذيرتر از قبل‌ نشده؟
    چرا! اين‌ مسأله‌ طبيعى‌ است‌ زيرا سنم‌ بالاتر رفته‌ و پخته‌تر شده‌ام.
    الان‌ که‌ به‌ عنوان‌ يک‌ گلزن‌ شاخص‌ و مدعى‌ در سطح‌ بوندس‌ليگا برشمرده‌ مى‌شويد، چه‌ احساسى‌ نسبت‌ به‌ افت‌ قواى‌ مدعيانى‌ همانند روى‌ ماکاى‌ داريد؟
    درست‌ است‌ که‌ در زمين‌ فوتبال‌ من‌ با امثال‌ روى‌ ماکاى‌ رقابت‌ دارم‌ تا در سايه‌ تلاش‌ و کوشش‌ بسيار، موقعيتى‌ ايده‌آل‌تر پيدا کنم. با اين‌ وجود از اين‌ که‌ رقيبى‌ مثل‌ ماکاى‌ را در شرايط‌ نامطلوب‌ ببينم، متأسف‌ مى‌شوم.
    چطور؟
    خب، به‌ اين‌ اصل‌ خيلى‌ اعتقاد دارم‌ که‌ در سايه‌ رقابت‌ فشرده‌ ميان‌ من‌ و مهاجمى‌ مثل‌ روى‌ ماکاى‌ است‌ که‌ مى‌توان‌ شاهد اوجگيرى‌ در زدن‌ گل‌ باشيد. اين‌ يک‌ مسأله‌ روحى‌ و روانى‌ است‌ و به‌ نظرم‌ وقتى‌ از سوى‌ رقيب‌ تحت‌ فشار قرارگيري، قطعاً‌ بهتر کار مى‌کنى‌ که‌ خود همين‌ مسأله‌ شرايطى‌ را فراهم‌ مى‌کند تا به‌ تعداد گل‌هاى‌ بيشترى‌ برسم.
    راستي، الان‌ که‌ صحبت‌ از رقبايتان‌ به‌ ميان‌ آمد، چه‌ نظرى‌ در مورد کارآيى‌ لوکاس‌ پودولسکي، دوست‌ و هم‌تيمى‌تان‌ در تيم‌ملى‌ نزد بايرن‌ داريد؟
    مسلم‌ است‌ که‌ سطح‌ انتظارات‌ از لوکاس‌ در بايرن‌ زياد است، لذا او ابتدا بايد در اين‌ فشار مهلک‌ خودى‌ نشان‌ دهد، بعد مى‌توان‌ از او انتظار داشت‌ در جنگ‌ بر سر عنوان‌ آقاى‌گلى‌ شرکت‌ جدى‌ داشته‌ باشد...
    مثل‌ زمانى‌ که‌ خود از کايزرس‌لاترن‌ به‌ وردربرمن‌ آمديد؟
    درست‌ است. آنچه‌ که‌ الان‌ لوکاس‌ در حال‌ تجربه‌ کردن‌ است، من‌ قبلاً‌ تجربه‌ کرده‌ام.
    اگر او به‌ عوض‌ رفتن‌ به‌ بايرن، راهش‌ را کج‌ مى‌کرد و از اف.ث.کلن‌ به‌ وردربرمن، يعنى‌ تيم‌ شما مى‌آمد، خرسند بوديد؟
    بله، مطمئن‌ باشيد اگر او به‌ اين‌ تصميم‌ مى‌رسيد که‌ به‌ سودش‌ است‌ به‌ وردربرمن‌ بيايد، در آن‌ صورت‌ حتماً‌ اولين‌ نفرى‌ مى‌شدم‌ که‌ به‌ او
    بابت‌ اين‌ حضور تبريک‌ مى‌گفتم.
    خود شما چطور؟ آيا دوست‌ نداريد پس‌ از دوران‌ موفقيت‌آميز حضور در وردربرمن‌ جذب‌ تيم‌ بزرگى‌ همانند بايرن‌مونيخ‌ شويد؟
    من‌ به‌ مونيخ‌ نمى‌روم. چونکه‌ با موقعيتى‌ که‌ الان‌ در وردربرمن‌ دارم، فکر مى‌کنم‌ برايم‌ انتقال‌ به‌ تيمى‌ ديگر از بوندس‌ليگا جذاب‌ نيست.
    دوست‌ داريد راهى‌ تيمى‌ خارجى‌ شويد؟
    بله‌ اما توضيح‌ مى‌دهم‌ فعلاً‌ چنين‌ تصميمى‌ ندارم‌ زيرا در حال‌ حاضر وظيفه‌ اصلى‌ من‌ زدن‌ گل‌ براى‌ وردربرمن‌ به‌ قصد کمک‌ به‌ آن‌ است. از طرفى‌ با باشگاه‌ تا سال‌ 2008 قرارداد دارم...
    مى‌خواهيد تا پايان‌ دوران‌ قراردادتان‌ با وردربرمن‌ صبر کنيد و بعد راهى‌ تيمى‌ خارجى‌ شويد؟
    بله. همه‌ خواب‌ و خيال‌ من‌ براى‌ آينده‌ همين‌ است‌ که‌ تا سال‌ 2008 صبرکنم‌ و بعد در فرصتى‌ طلايى‌ بختى‌ براى‌ بازى‌ کردن‌ در يک‌ تيم‌ بزرگ‌ اروپايى‌ پيدا کنم.
    به‌ اين‌ ترتيب‌ تا زمان‌ مسابقات‌ جام‌ ملت‌ها، شما در عضويت‌ وردربرمن‌ باقى‌ خواهيد ماند؟
    در اصل‌ اينگونه‌ است‌ ولى‌ خب‌ در فوتبال‌ هر اتفاقى‌ ممکن‌ است‌ روى‌ دهد. بنابراين‌ نمى‌توان‌ به‌ صراحت‌ گفت‌ که‌ پس‌ از مسابقات‌ جام‌ ملت‌ها، اين‌ کار را انجام‌ مى‌دهم.
    فکر مى‌کنيد در عين‌ اين‌ که‌ شما براى‌ وردربرمن‌ بازى‌ مى‌کنيد و گل‌ مى‌زنيد، اين‌ تيم‌ نيز فوتبال‌ زيبايى‌ ارايه‌ مى‌دهد؟
    بله. در فصل‌ قبل‌ حتى‌ از بايرن‌مونيخ‌ در اين‌ زمينه‌ جلو زديم‌ و قشنگ‌ترين‌ فوتبال‌ را نشان‌ داديم. امسال‌ نيز هنوز سه‌ هفته‌ از ابتداى‌ فصل‌ سپرى‌ شده‌ و بديهى‌ است‌ که‌ هنوز فرم‌ ايده‌آل‌ سال‌ قبل‌ را پيدا نکرده‌ايم.
    مطمئناً‌ در آينده‌اى‌ نزديک، وردربرمن‌ به‌ اوج‌ آمادگى‌ و هماهنگى‌ مى‌رسد و دومرتبه‌ همان‌ بازى‌هاى‌ زيبا را به‌ معرض‌ نمايش‌ مى‌گذارد. از اين‌ بابت‌ اطمينان‌ دارم.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تيم انگلستان در بازي ديروز خود در جام ملتهاي اروپا با يك گل مولداوي را شكست داد .

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

روبرتو كارلوس مدافع تيم ملي برزيل از بازيهاي ملي رسما خداحافظي كرد .

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

فصل جديد فوتبال باشگاه هاي ايران از امروز ساعت 15:30 رسما اغاز مي شود

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تيم فوتسال شن ساي ساوه به مقام قهرماني نيم فصل ليگ فوتسال كشور دست يافت .

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

در حساسترين بازي اين هفته فوتبال انگلستان ، دربي بندر ليورپول بين دو تيم اورتون و ليورپول برگزار مي شود

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تيم پيروزي تهران در اولين بازي فصل جديد ليگ برتر 3 بر 2 مغلوب ابو مسلم شد .

آخر فروم باز chovalier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    و استقلال تهران با نتیجه ی 2 بر 1 در مقابل ذوب آهن اصفهان به پیروزی رسید
    موفق باشید...
    (افتتاح صـفحه ی 500 توسط خود رو به همه تبریک می گم )
    Last edited by chovalier; 09-09-2006 at 20:27.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تيم فوتبال استقلال تهران فصل جديد فوتبال باشگاههاي كشور را با پيروزي شروع كرد ...

استقلال 2 ذوب اهن 1

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •