سلام.من یه لپ تاپ msi دارم که موقع استندبای بی هیچ دلیل خاصی خودش روشن میشه. حتی وقتی که تموم اتصالات usb رو قطع میکنم باز هم بعد از 5 دقیقه بی هیچ دلیلی روشن میشه. به نظر شما علتش چیه؟
سلام.من یه لپ تاپ msi دارم که موقع استندبای بی هیچ دلیل خاصی خودش روشن میشه. حتی وقتی که تموم اتصالات usb رو قطع میکنم باز هم بعد از 5 دقیقه بی هیچ دلیلی روشن میشه. به نظر شما علتش چیه؟
ممنون.
ولی نمیشه کاری کرد که حداکثر رزولوشن رو داشت؟با افت کیفیت البته چون ظاهرا ساپورت نمیشه!؟
البته لپ تاپ جدید نیست ایا لپ تاپ های امروزی که خروجی hdmi دارند کامل ساپورت میککند؟
Geforce 330 و Geforce 425
ممنون
نه دوست عزیز اگه گرافیک ساپورت نکنه نمیشه
کارت های گرافیکی که اسم بردبد همه حداکثر از رزولوشن 2048*1536 پشتیبانی میکنند که در هر llcd tv تصویر فول میدهند
دوستان سلام.
لپ تاپ sony vaio مدل cs118e
رم SD درست کار می کنه ولی برای ویرایش همش رایت پروتکت می زنه.ویندوز رو هم عوض کردم برطرف نشد.
چککار کنم؟!
من دل 1564 دارم جدیدا وقتی از باطری استفاده میکنم و باطری خالی میشه و میخوام دوباره سارژش کنم 100% سارژ نمیکنه! روی 94% میمونه!؟؟؟!!!!!
میدونید علتش چیه؟!![]()
باتری شما مصرف داخلی داره ، وقتی شارژ میشه در بیارید ببینید گرم هست یا نهمن دل 1564 دارم جدیدا وقتی از باطری استفاده میکنم و باطری خالی میشه و میخوام دوباره سارژش کنم 100% سارژ نمیکنه! روی 94% میمونه!؟؟؟!!!!!
کنار کارت حافظه SD یه سوییچ کوچیک هست که قفل سخت افزاری حفاظت از نوشتن رو فعال میکنه ، اون رو در حالت غیر فعال قرار بدید و بعد در لپ تاپ قرار بدید و استفاده کنید .رم SD درست کار می کنه ولی برای ویرایش همش رایت پروتکت می زنه.ویندوز رو هم عوض کردم برطرف نشد.
با سلام
من vaio F116FG دارم و دستگاه رو تازه خریدم.
چند روز پیش با استفاده از Burn Disk خود Windows 7 خواستم فایلی رو روی سی دی رایت کنم که دستگاه پیغام failed می داد.
بعد از چند روز که دوباره با دستگاه کار کردم متوجه شدم که دستگاه هیچ CD و DVD رو نمی تونه بخونه.
باید اینم بگم که دستگاه هر CD و DVD رو قبلا می خوند!
مشکل چی میتونه باشه؟
لطفا راهنماییم کنید
قفل در حالت غیر فعال هست.
سلام.
دوستان راه حلي براي سوييچ درست كارتهاي گرافيك ايسوس سراغ داريد؟؟؟؟؟؟
نه گرم نمیشه خنک خنکه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)