سلام........یه سئوال داشتم........چرا تو بازی صفحه انقدر چپ و راست میشه....دیگه سر گیجه گرفتم....Rockstar torento آبروی rockstar north رو با این پورتش برد........ فعلا که هیچ سیستمی تا اونجایی که من میدونم نتونسته iv رو کاملا بی عیب اجرا کنه
سلام........یه سئوال داشتم........چرا تو بازی صفحه انقدر چپ و راست میشه....دیگه سر گیجه گرفتم....Rockstar torento آبروی rockstar north رو با این پورتش برد........ فعلا که هیچ سیستمی تا اونجایی که من میدونم نتونسته iv رو کاملا بی عیب اجرا کنه
جالبه که راحت می تونید اجرا کنید بازی رو
بله قرائن که اینطور نشون میده. من هم نتونستم بازی کنم
شما از پله ها برو پایین بعد تماس بگیر، اونی که گوشی رو بر می داره همون نزدیکی هاست. وقتی دیدیش، گوشی رو قطع کن و بکشش.بعد یه چیزی از دستش می افته که باید برداری ببری بدی به اون که بهت ماموریت داده.
موفق باشی
شما باید کرک فدور یا کرک ریزور رو نصب کنی تا مشکلت حل بشه.این هم کرک فدور با حجم 27 کیلوبایت :
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید چندتا مرحله بری تا آزاد شه !
بدون مرحله هم برو روبروی یکی از در های پارک شهر اول , اونجا هستش
من در سطح دانش آموز هستم ولی من که هرجا دیدم نسخه ی کامل بوده.نوشته شده توسط keshish [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه اساتید محترم
می دونم این سوال رو خیلی ها پرسیدند اما گشتن تو 500 صفحه این تاپیک خیلی سخته.
می خوام بدونم چه طور و از کجا می تونم نسخه اصل و بدون سانسور این بازی رو گیر بیارم.
ممنون و شرمنده
اساتید سوال من جوابی نداره؟
سانسور کردن GTA به همین مفتی ها نیست که به این زودی سانسور بشه.
برو بگیر مطمئن باش اصله.
من Sanandreas رو سانسور کردم برای GameNet یک ماه طول کشید. حالا اینا بخوان IV رو سانسور کنن دیگه هیچی از بازی نمیمونه.
مطمئن برو بخر
واسه من که عمل کرد
سلام دوستان تو این gta نمیشه خونه و مغازه خرید؟
اگه میشه لصفا توضیح دید من بازی رو تمام کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)