تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 499 از 510 اولاول ... 399449489495496497498499500501502503509 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,981 به 4,990 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

خودمم یکی از این اپاچی هارو داشتم.بقیشونم میگیرم حالا

نمی دونم چه پیله ای هست که فقط با یک Race میتونم بازی کنم اونم Wood Elf هست.
    توی بازی های RPG هم اکثرا همون تصمیم های قبلیمو میگیرم
    ریس Ningheim یکی از بارزترین ویژگی های Elf ها رو داره اونم گوش درازه البته با RaceMenu فکر کنم میشه واسه همه ریس ها گوش ها رو تغییر داد ولی به این ریس خیلی میاد.

حالا شما یه ترای بزن پشیمون نمیشی

درمورد تصمیماتت هم نشون میده ثبات اخلاق داری
    Last edited by R.P.G; 16-07-2014 at 17:25.

داره خودمونی میشه G.O.Batistuta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    l

پيش فرض

من که ازین بازی خوشم نیومد اول اولش که اژدها جونشو نجات میده بعدش باس کجا رفت

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

خب وقتی ابتدایی ترین چیزش واستون جای سوال باقی گذاشته مسلمه که خوشتون نمیاد

4. این کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

آقا جون مادرتون کمک کنید
    من نسخه walmart این بازی رو دارم( legendry edition باحجم 13 گیگ)
    چند روز پیش بازی رو رایت کردم امروز که خواستم نصبش کنم دوباره، فهمیدم دو تافایل setup-9.bin و setup-13.bin موقع رایت صدمه دیده
    از صبح دارم تو نت دنبال این دوتافایل میگردن ولی همه آپلودسنترها لینکاشون رو حذف کردن نامردا
    آقا جون مادرتو هرکی این نسخه رو داره، آقایی کنه این دوتا فایل رو واسم آپلود کنه...مدیونش میشم به مولا

داره خودمونی میشه aliraadlar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

وقتت رو هدر دادی . به قول خود خارجیها اسکایریم بدون مود مثل بستنی وانیلیه یا همون Vanilla . من یه چند ماه بدون مود بازی کردم و بعدش مود نصب کردم و الان این چند ساله به صورت پراکنده با مود بازی میکنم و دقیقا مثل خودت هم هیچ وقت 50% بازی رو هم نرفتم .
    شاید بیش از 200 کاراکتر عوض کردم ولی همیشه به دلایل نا معلومی دوباره بازی رو از اول شروع کردم . مثلا تو همین یه ماه شاید 20 تا کاراکتر عوض کردم . نمیدونم چرا . خودم هنوز موندم توش .

واسه نصب مود هم من واسه همین دوست خوبمون ordi اموزشهای زیادی نوشتم که اگه توی تاپیک سرچ کنی یا 10 تا 20 صفحه بری عقب میتونی پیداشون کنی .

HDT یه تحول خفنی توی اسکایریمه . یه جورایی تعامل اشیای خاص با محیط رو به بازی اضافه میکنه . مثلا موقع دویدن موهات تکون میخوره . یا لباست باد میخوره . یا ... سانسور شد D:
    فکر کنم باید همراه یک مود دیگه که این قابلیت رو پشتیبانی میکنه نصب کنی نصب کنی . مثلا این : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی پیشنهاد میکنم هنوز نگیری . چون هنوز در مرحله ازمایشی قرار داره و کامل نیست . همونطور که میبینی هنوز توی سایت نکوس نزاشتنش و توی سایت loverslab هست که مودهای ازمایشی رو اونجا میزارن .

راستی یه چیزی . مودهام رو چند روز پیش اپدیت کردم . واسه unofficial patch ها اپدیت اومده . حتما بگیرشون . بازیم خیلی روون تر شده و اون تیکهایی که میگفتم رو دیگه نداره یا خیلی کم شده . حالا نمیدونم از اونه یا نه . چون Bashed patch رو هم این دفعه بهتر درست کردم .
    سلام دوست عزیز بنظر میاد شما در اسکایرم مستر هستین میخواستم سوالایی بکنم bbp و tbbp چین و به چه دردی میخورن

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اگه دوست داری بازیت از این رو به اون رو متحول بشه . این مود رو نصب کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی نصب کردنش ریسک زیادی داره و باعث میشه واسه هر مود دیگه ای که بخوای نصب کنی چک کنی ببینی با این مود مشکل داره یا نه . پچ میخواد یا نه . کلا دردسر زیاد داره . مخصوصا واسه نصب زره ها و سلاحها یا جادوهای جدید .
    ولی بازی رو از این رو به اون رو میکنه واقعا . بازی کاملا بالانس میشه . هم در زمینه مبارزه با سلاح و هم با جادو بازی رو بهتر میکنه و میتونی مثلا توی یک جادو تخصص بگیری جوری که قدرتت با اون جادو بیشتر میشه ولی نمیتونی دیگه از جادوهای دیگه استفاده کنی . کلا مود خیلی عظیمیه .

ولی اگه دوست نداری از این مود استفاده کنی و فکر میکنی اسکایریم همینطوریش خوبه یا حس میکنی به دردسرش نمیارزه این مود رو بگیر واسه جادو :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کلی جادوی جدید به بازی اضافه میکنه .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    افکت برخورد جادو رو بهتر میکنه .

اگه مود skyre رو نصب نکردی راحت میتونی زره ها رو نصب کنی و هیچ مشکلی هم ندارن با هم .
    سلام دوست عزیز میگم bbp و tbbp چین و چه فرقی باهم دارن چطور میتونم ازشون استفاده کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

آقا جون مادرتون کمک کنید
    من نسخه walmart این بازی رو دارم( legendry edition باحجم 13 گیگ)
    چند روز پیش بازی رو رایت کردم امروز که خواستم نصبش کنم دوباره، فهمیدم دو تافایل setup-9.bin و setup-13.bin موقع رایت صدمه دیده
    از صبح دارم تو نت دنبال این دوتافایل میگردن ولی همه آپلودسنترها لینکاشون رو حذف کردن نامردا
    آقا جون مادرتو هرکی این نسخه رو داره، آقایی کنه این دوتا فایل رو واسم آپلود کنه...مدیونش میشم به مولا
    دوست عزیز من فعلا اینترنت شبانه رایگان ندارم به محض این که گرفتم براتون آپلود میکنم

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوست عزیز شاید تجربیات من از این بازی بدردتون خورد من دفعه اول که بازی کردم کاملا گیچ شدم با ralofرفتیم ریور وود بعد به یه مرغی حمله کردم هیچی دیگه همه به من حمله کردن و منو کشتن اعصابم خورد شد بازی رو پاک کردم بعد یک ماه دوباره نصب کردم ایندفعه به هیچکی نزدم از داخل اون رودخونه نزدیک ریوروود رفتم وایتران دیدم یه جایی اسب هست اونو برداشتم و دوباره [emoji12]به من حمله کردن بازی رو از اول شروع کردم چون میدونستم حتما یه دلیلی داره که بهترین بازی دنیا شده ایندفعه هیچ کاری نکردم و رفتم سراغ فرماندار وایتران از اون به بعد تاحالا ۴بار کامل بازی رو تموم کردم ۳بار هم دی ال سی ها شو تموم کردم الان هم کلی مود های مختلف نصب کردم و.... خلاصه بهت بگم که بهترین و بزرگترین و معتادکننده ترین بازی دنیا همینه اما بدون اولش همه گیچ میشن شاید باید سازنده بازی آموزش میداد تا مردم گیچ نشن اما تو بازی آزادی کامل داری آزادی که تو دنیا نداری این یک بازی نیست یه دنیای دیگه هست به اونایی که بازی نکردن خیلی توصیه میکنم بازی کنن و بدونن هرگز نمیتونن بازیو بصورت کامل تموم کنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوست عزیز من فعلا اینترنت شبانه رایگان ندارم به محض این که گرفتم براتون آپلود میکنم
    داداش دمت گرم لطف داری
    ولی دیگه احتیاجی نیس از اول دانلودش کردم

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

داداش دمت گرم لطف داری
    ولی دیگه احتیاجی نیس از اول دانلودش کردم
    خواهش میکنم اگه کمکی خواستین در خدمتیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •