البته بریدن سر گاو و کشتن و خوردن اونها انسانیه
البته بریدن سر گاو و کشتن و خوردن اونها انسانیه
بله چون ممکنه زورت نرسه و کتک بخوری وقتی انتظار داری با بزرگتر از خودت دربیافتی و پیروز بشی
پس اصلاح حرف شما میشه: با بزرگتر از خودت درنیافت
جاخالی دادن هم کار ترسوهاست کسی که ادعای توخالی نیست میجنگه برای عقایدش به ویژه اگه حرفش حق باشه به جای این که فرار کنه و در حال فرار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
Last edited by pro_translator; 13-06-2022 at 19:49.
دوستان عزیز بحثهای سیاسی و همینطور استفاده از لحن نامناسب و توهین خلاف قوانین است. تفاوت نظرها رو میشه با لحن مناسب و منطقی هم بیان کرد.
لطفا این چیزها رو ادامه ندید.
کل کشور را اعتراضات مردمی در بر گرفته، واقعا چشمگیره، مردم ایران خدا قوت و همراهتان باد. پیروزی با شماست.
متحجر اونی نیست که عرق چین داره
اونی ه که شلوار جین آبی و تی شرت صورتی میپوشه !
تو سال 2022 ایلان ماسک به فکر اینه که آدم بفرسته مریخ تو مملکت ما جین آبی هنوز مساله هست
ببین این اروپایی ها و غربی ها شعورشون هنوز نمی رسه .......که به هر اعتقاد و عقیده ایی نباید احترام گذشت.................و نباید هر اعتقاد و عقیده ایی رو ازاد کذاشت
اللخصوص اگر عقیدشون از نوع رحمانی باشه
ببین من کی گفتم این خط + این هم نشون
ببین تا حدود 15 الی 20 سال دیگه ببین به چه لجنی کشیده بشه جامعه اروپا و آمریکای شمالی............
و اون وقت.....................
و اون وقت وقت و زمان خنده ماست...........................
Last edited by Yuri Gagarin; 15-06-2022 at 16:17.
یه چیزیرو هم بگم فقط شما مخاطب این پست بنده هستید ....یعنی فقط دارم به شما می گم این مطلب رو که بهش فکر کنی ................
تو این 43 -44 سال...............که حقشونو خوره بودن اعتراض کردن ؟؟؟
کردن ها نه که نکردن ولی گسترده نکردن...............
می دونی برادر چرا ؟ الان گسترده شده و همه گیر این اعتراض ها ..........؟
سلام دوستان. این مطلب درسته که ترکیه کسایی که بار اولشون هست که درخواست اقامت میدن، رو رد میکنه؟
مشکلم برطرف شد. ممنون
سلام. دانشگاه های ترکیه برای تحصیل، فاند هم میدن؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)