تبلیغات مجانیدیگه.حداقل تو امضات بزار همه میبینند دیگه .البته ادرس یه سایت بود تو اینجا به دردم خورد
![]()
تبلیغات مجانیدیگه.حداقل تو امضات بزار همه میبینند دیگه .البته ادرس یه سایت بود تو اینجا به دردم خورد
![]()
دوستان عزیز هر کی این نوشته رو میخونه بره اعتراض کنهمن اصلاع دادم زیاد وقتتون نمیگیره .بلا نسبت شما فکر نکنن خریم
256 1به 10 دارم سرعتش 15 هست
اینا اصلاً با واژه "فکر" آشنایی ندارن ....
یکی از دوستان حق داشت واقعاً از کی به کجا باید شکایت کرد؟ چقدر طول میکشه پیگیری کنند؟ و اصلاً ایا پیگیری میکنند؟!
باید به حال دانشگاهامون تاسف بخوریم این وسط از قیافه یه دانشگاه فقط یه اینترنت کمی سریعتر رو داشتند که دیگه اونم نخواهند داشت!
فکرش رو بکن انگلیس میانگین سرعت یه کاربر عادی که تازه یادگرفته اینترنت همون ویندوز نیست 12 مگابایته ... حالا اینجا سرعت دپارتمان کامپیوتر دانشگاههای ما به 8مگ هم نمیرسه!
شیفت شب بزنگ درستش کنن
1ب10 هارو درست کردن یه دفعه! بعد دوباره خرابش کردن
دوست عزیز سلام-من میخام 256 یک به 10 بگیرم--شما که این سرویس را دارید نوسان سرعتش زیاد؟بین چند تا چند نوسان میکنه؟
یعنی حداکثر 15 تا میرسه؟
الان 64 یک به 5 قیمتش 13 تومنه و 256 یک به ده 14 تومنه-من نمیدانم سرعت 64 یک به پنج چنده-قاعدتا باید 8 کیلو باشه ولی ااینجوری باشه 256 بهتره-بعضی دوستان گفتند درست میشه یعنی چی؟قراره سرعتش چند بشه؟
sc@ry گفت فعلا پهنای باند نداریم نمی تونیم دست بهش بزنیم
سروست رو عوض کن
سرعتش که نوسان داره
تا 19 20 هم میره ولی همش سوریه
توی پنل که نگاه کنی روی 14 15 هست یعنی عملا از 15 بیشتر نمی شه![]()
اگه سیگنال وایرلس رو 2 خط باشه سرعت دانلود کم میشه؟
از 100 به 20 مثلا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)