با سلام.
System Setting > Controller Setting > Controller 1 > Cursor Setting > Cursor Name
در ضمن اگه این گزینه Cursor Name رو None کنید , تنهــا اسامی بازیکنای تیم شما حذف میشه .
سپاسگذارم.
با سلام.
System Setting > Controller Setting > Controller 1 > Cursor Setting > Cursor Name
در ضمن اگه این گزینه Cursor Name رو None کنید , تنهــا اسامی بازیکنای تیم شما حذف میشه .
سپاسگذارم.
بچه ها کسی استادیوم های serie a رو که با stadium creator ساخته شده نداره؟
با سلام
اگه پچ 1.02 رو نصب کرده باشین، با None کردن Cursor Name، علاوه بر اسامی بازیکنای تیم خودتون، اسامی بازیکنای تیم حریف هم حذف میشه.
خوش باشید...
من اینو تو یدونه از این سایت ها دیدم . یکی امتحان کنه بگه کار میکنه یا نه.
همیشه این یه مشکلی بود که در سری PES مشاهده میشد و اونهم نبود امکان بازی کردن اون در شبکه بود ! اما به لطف برنامه ی PES Green این قسمت برای نسخه ی PES 2011 فعال شده و شما میتونید از اون استفاده ببرید !
گام اول
شما نیاز به دانلود کردن برنامه ی PES Green از این لینک دارید .
گام دومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی که فایل دانلود شده رو Extract کردید ، شما باید فایلی با نام pesgs1.0.3e رو اجرا کنید . یه پنجره ای شبیه پنجره ی زیر براتون ظاهر میشه
گام سوم
حال برنامه ی Hamachi رو باید نصب و اجرا کنید ، همه در یک Network قرار بگیرید و آی پی خودتون رو یادداشت کنید
توجه : تمامی بازیکنان باید IP هاشون رو یادداشت کنند .
حالا داخل برنامه ی PES Green عدد ۰ رو وارد کنید تا تنظیمات بر روی برنامه ی Hamachi اعمال شود .
گام چهارم
وقتی که تنظیمات اعمال شد ، اگر میخواستید میزبان شوید ، عدد ۱ و اگر میخواهید به یک میزبان متصل بشوید ( مثلا دوستتان ! ) عدد ۲ را وارد کنید . زمانی که از شما خواسته شد باید IP رو وارد کنید ..
گام پنجم
زمانی که میزبان و بازیکنان هر دو آی پی هاشون رو وارد کردن از شما خواسته میشه تا وارد بازی شوید ! میزبان باید در ابتدا Room رو در بازی ایجاد کنه و بازیکنان در بازی به اون ملحق بشوند ..
ورژن dlc بازی را از کجا میشه فهمید ؟؟
اگر موقع دانلود dlc جدید از طزیق خود برنامه اگر دانلود قطع بشه آیا dlc اصلی برنامه خراب میشه ؟؟
بچه ها این آنلاین بازی کردن که دوستمون گفت جواب مییدهههه؟؟؟؟؟
اگه بشه یه کاپ و لیگیی همینجا بین بر و بچ پی سی ورلد میزارییییییم صفااااااااااااا..
PESEditcom_2011_Patch_04_-_Additional_Stadium_Package این پچ استادیوم اظافه میکنه یا همون پچ pesedi هست؟ 350 مگه ارزش دانلود داره؟ چندتا استادیوم اظافه میکنه؟
سلام دوستان. من این بازی رو تازه خریدم و نصب کردم. از اونجایی که خیلی مبتدی هستم ، چندتا سوال داشتم. چرا هنوز بعضی از بازیکنها تیمشون رو عوض نکردن مثل زلاتان که هنوز توی بارسلون هست؟ آیا باید کاری انجام بدم؟ اگه میشه با لینک واسم توضیح بدید ممنون میشم
راهی نیست که این استادیوما رو که تو پچ PESEdit هست حذف کرد !!
منظورم اون 16 تا استادیومه
سلام خسته نباشید.
من پچ 3 رو ریختم و الان پچ 5 اومده.
می خواستم بدونم باید پچ 4 رو اول بریزم بعد پچ 5 یا اگه الان پچ 5 رو بریزم تمام آپدیتهای پچ 4 رو هم شامل میشه؟
مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)