تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 499 از 1291 اولاول ... 399449489495496497498499500501502503509549599999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,981 به 4,990 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه EXXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان به نظرتون برای 2 مگ نامحدود از وایمکس ایرانسل استفاده کنم یا Adsl?قیمت وایمکس در میاد130 ماهانه ولی adsl ماهی 210 هزار تومان نامحدود میده..به نظرتون کدوم بهتره؟در ضمن پوشش وایمکس جایی که هستم سبز هست
    من به شما به شدت پیشنهاد میکنم سراغ وایمکس نرین.پستهای بچه های اینجا هم بخونین متوجه میشین و به شدت پشیمونن که نامحدودو از وایمکس گرفتم چون تو تعرفه نامحدود سرعتو کاهش میده تا شما دانلود نداشته باشین.خود من منطقم سبزه ولی همه جای خونه امتحان کردم 40%بیشتر انتن ندارم.
    دانلودم افتضاح.پینگ وحشتناک بده.
    این سرویس 128 با این سرغت:خدا وکیلی چه وضشه سرعت من باید 16 باشه نگاه کن.
    زنگ زدم به ایرانسل زنه بر میگرده میگه شما بهترین سرعتو دارین فقط اپلودتون کمه میگم سرعتم باید 16 باشه میگه نه چون اشتراکی هست.

هرکدومشون اذیت و آزار خودشون رو دارند ... بنظرم وایمکس بگیر اگه پوشش منطقه ات سبز هستش چون اختلاف 80 هزار تومانی رقم کمی نیست ! قابلیت های وایمکس خیلی بیشتره و تکنولوژیش بروز تره . 130 تومن بدی فحش بدی بهتر اینه که 210 تومن بدی بازم فحش بدی !!
    80 تومان اختلاف یعنی خودش سرویس 1 مگ نامحدود !!!
    وایمکس چه قابلیتی داره؟دوست من کسی که امکان خرید adsl داره هیچوت نباید وایمکس بگیره چون 100%پشیمون میشه.
    البته بنده با نظر شما موافق نیستم. من خودم در منطقه ای هستم که امکان گرفتن ADSL دارم اما نه تنها ADSL ام رو پس دادم بلکه از وایمکس خیلی هم راضی ام. از لحاظ قیمت هم تفاوت چندانی نداره.
    از لحاض قیمت تفاوت نداره؟مودمش 80 تومنه این اختلاف نیست؟ترافیکش هر گیگ 7 تومنه واسه ای دی اس ال 4500 تومنه این اختلاف ناچیزه به نظرت؟
    از همه مهمتر تو وایمکس اصلا ثبات سرعت نداره و همیشه در حال تغییره.
    یه رعدو برق بشه سرعت کم میشه تازه تو دفترچه مودم نوشته رعدو برق شد مودمو جداکن تا به سیستم اسیب نزنه.
    انتن بره زیره 60 درصد پینگ شدید افت میکنه.

یک زمانی یه سایتی بود اسمش E-Care بود. توش میرفتیم حسابمون رو می دیدیم!!!
    یادش بخیر ...

---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------

---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------

این هم وضعیت 512 من
    از صبح اینقدر Disconnect شده میخواستم مودم رو از پنجره پرت کنم پایین
    اصن یه وضی
    ecare برای من باز میشه بدون مشکل.
    Last edited by EXXTREME; 17-09-2011 at 16:16.

2. این کاربر از EXXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با این حرف هایی که دوستان میزنند آدم پشیمون میشه از خرید وایمکس...واقعا اون کسانی که دارند وقتی هوا ابری و بارونی چقدرافت سیگنال دارند؟
    کلا قطع میشه موقع ابری شدن و بارون اومدن؟؟

به نظر خودم نباید اینطور باشه اونوقت موبایل هم موقع بارندگی باید قطع میشد..
    یعنی اینقدر تکنولوژِی وایمکس ضعیفه که به این راحتی قطع بشه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این حرف هایی که دوستان میزنند آدم پشیمون میشه از خرید وایمکس...واقعا اون کسانی که دارند وقتی هوا ابری و بارونی چقدرافت سیگنال دارند؟
    کلا قطع میشه موقع ابری شدن و بارون اومدن؟؟

به نظر خودم نباید اینطور باشه اونوقت موبایل هم موقع بارندگی باید قطع میشد..
    یعنی اینقدر تکنولوژِی وایمکس ضعیفه که به این راحتی قطع بشه؟
    نه بابا قطع نمیشه موقع باد و بارون
    شرایط جوی توش تاثیری نداره

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوباره وضعیت نرمال شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ای بابا کی این مودم رو میاره پس؟
    چرا میگین اون مودم بهتره
    یعنی تا کی باید صبر کنم

داره خودمونی میشه milad.vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من به شما به شدت پیشنهاد میکنم سراغ وایمکس نرین.پستهای بچه های اینجا هم بخونین متوجه میشین و به شدت پشیمونن که نامحدودو از وایمکس گرفتم چون تو تعرفه نامحدود سرعتو کاهش میده تا شما دانلود نداشته باشین.خود من منطقم سبزه ولی همه جای خونه امتحان کردم 40%بیشتر انتن ندارم.
    دانلودم افتضاح.پینگ وحشتناک بده.
    این سرویس 128 با این سرغت:خدا وکیلی چه وضشه سرعت من باید 16 باشه نگاه کن.
    زنگ زدم به ایرانسل زنه بر میگرده میگه شما بهترین سرعتو دارین فقط اپلودتون کمه میگم سرعتم باید 16 باشه میگه نه چون اشتراکی هست.

وایمکس چه قابلیتی داره؟دوست من کسی که امکان خرید adsl داره هیچوت نباید وایمکس بگیره چون 100%پشیمون میشه.

از لحاض قیمت تفاوت نداره؟مودمش 80 تومنه این اختلاف نیست؟ترافیکش هر گیگ 7 تومنه واسه ای دی اس ال 4500 تومنه این اختلاف ناچیزه به نظرت؟
    یه رعدو برق بشه سرعت کم میشه تازه تو دفترچه مودم نوشته رعدو برق شد مودمو جداکن تا به سیستم اسیب نزنه.

ecare برای من باز میشه بدون مشکل.

سلام دوست عزیزی که از وایمکس ایرانسل بد میگی من از وقتی وایمکس گرفتم پشیمون بودم که چرا قبلا به جای وایمکس از ای دی اس ا استفاده میکردم دوست عزیز هر تکنولوژی مشکل خودشو داره شما نباید از ایرانسل انقدر بد بگین من چند ماهه سرویس 512 ایرانسل دارم و واقعا راضی هستم دوستی که میخواستی بین ای دی اس ال و وایمکس یکی رو انتخاب کنی به نظر من اگه میخوای پشیمون نشی وایمکس ایرانسل بگیر چون ای دی اس ال دست مخابراته و میتونه هر کاری میخواد انجام بده و قطعش کنه اگه میخوای نظر منو که 5 سال از ای دی اس ال و چند ماه از وایمکس استفاده کردم خدایی از وایمکس بیشتر راضی بودم دلایلم رو بهت مبگم با مقایسه ای دی اس ال و وایمکس
    1- ای دی اس ال ثابته ولی وایمکس رو میتونی همه جا ببری خونه اقوام و شهرستانها
    2- موقع اتمام شارژ ای دی اس ال شما باید پول رو به بانک بریزی و زنگ بزنی و ترافیک بگیری ولی واسه شارژ وایمکس یه شارژ میگیری رمزشو و شماره کدش رو وارد میکنی ئ همون لحظه شارژ میشه سه سوت
    3- ای دی اس ال دست دولته و میتونه هر موقع بخواد قطعش کنه ولی وایمکس امکان قطعش خیلی کمتره کی گفته تو شرایط جوی قطع میشه جون مادرتون اطلاعات ندارین حرف الکی نزنین
    اصلا همینکه که بتونی اینترنت رو همه جا استفاده کنی مزیت بسی بسیار مهمیه از من میشنوی که تجربه زیاد در استفاده از ای دی اس ال و وایمکس داشتم وایمکس ایرانسل بگیر فقط ایرانسل اینم تست من از وایمکسم در خیابان خاوران ، خیابان پیروزی و سرآسیاب خونه اقولمم استفاده کردم از من میشنوی که تجربه زیاد در استفاده از ای دی اس ال و وایمکس داشتم وایمکس ایرانسل بگیر فقط ایرانسل
    هر سوالی هم داشتی از خودم بپرس تا در مورد وایمکس کمکت کنم

تست من سرعت من 512

Last edited by milad.vista; 17-09-2011 at 18:46.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

از نظر سرعت قبول دارم که وایمکس راضی کننده نیست. الان پسر عمه ی من داره 256 پارس آنلاین استفاده میکنه بین 100 تا 120 رسیوش هست! ولی وایمکس 32!!!
    میشه گذاشت به حساب کم فروشی ولی بهتره قبلش یاد اون روزی بیفتین که همینم نداشتین!!
    -
    بهترین روش برای شارژ بسته ی افزایشی از طریق کارت شارژ هست!! من در کمتر از 10 دقیقه پول به حسابم ریختم و بسته ی افزایشی رو فعال کردم!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    یه سوال
    من adsl دارم ولی متاسفانه همش wifi قطع میشه و اگه نخوام قطع باشه یاید یه سیم از مودم مستقیم به کامپیوتر وصل کنم
    حالا میخوام وایمکس بگیرم این مشکلات رو داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1- اگر معیار شما مودم هست باید عرض کنم یک مودم خوب ای دی اس ال که وایرلس هم داشته باشه رو باید حدود 60 تومن بالاش پول داد که من مودم ایرانسل رو توی یکی از اعیاد خریدم 40 تومن !!!
    2-من عرض نکردم که تفاوتی نداره بلکه گفتم اختلافش ناچیزه ...
    3- بله در مورد ترافیک اضافه درسته حرفتون و ای دی اس ال ارزون تره ولی این رو فراموش نکنید که ایرانسل روی اشتراکش چهار گیگ ترافیک می ده که من در ای دی اس ال دو گیگ داشتم با همین قیمت تقریبا و البته اختلاف کیفیت فاحش! - تازه مبین نت که شبانه رایگان هم داره. البته من به کسی مبین رو توصیه نمی کنم.
    4-این نکته رو هم فراموش نکنید که قابلیت جابجایی وایمکس بسیار بسیار به درد بخوره و بارها به کار من یکی که اومده. تازه تکنولوژی وایمکس از ای دی اس ال جدیدتره و این مسخره بازی های رانژه شدن خط و سیم تلفن و این ها رو هم نداره.
    5-اصلا ثبات سرعت ندارههههه؟!!!!! ... اتفاقا وایمکس به ثبات سرعت و واقعی بودن سرعتاش معروفه. تازه الحمدلله که من تا الان موقع رعد و برق و طوفان و سیل و اینا ... ... هیچ مشکلی نداشتم و عالیه ..
    6- در آخر هم باید عرض کنم که هدف من طرفداری کورکورانه نیست و این ها تجربیاتمه که عرض کردم خدمتتون. این نکته رو هیچ وقت فراموش نکنید که اینجا ایرانه و ممکنه در یک نقطه دیگه پوشش وایمکس افتضاح باشه و پایداری ای دی اس ال یه شرکتی خوب ... پس نباید مطلق صحبت کرد ..
    شاد و پیروز باشید

11. این کاربر از ghafari88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه EXXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیزی که از وایمکس ایرانسل بد میگی من از وقتی وایمکس گرفتم پشیمون بودم که چرا قبلا به جای وایمکس از ای دی اس ا استفاده میکردم دوست عزیز هر تکنولوژی مشکل خودشو داره شما نباید از ایرانسل انقدر بد بگین من چند ماهه سرویس 512 ایرانسل دارم و واقعا راضی هستم
    دوست عزیز من تا اون جا که یادمه شما از موقعی که در این بخش شر.ع به فعالیت کردین فقط طرفه ایرانسلو گرفتین و هر کی به ایرانسل توهین کرد باهاش برخورد کردین که به ایرانسل بدو بیرا نگو این طرفداریئ شما منو یاده کارمندان شرکت ایرانسل میندازه که وظیفشون تبلیغ است و در فرومهای دیگه دستشون رو شده مثل پرشین تولز ولی اینجا هنوز مشخص نیست هر چند کم کم داره معلوم میشه.
    ای دی اس ال ثابته ولی وایمکسو میتونی خونه اقوام بببری
    تنها تنها و تنها مزیت وایمکس همینه و بس.شما از پینگه ایرانسل خبر داری؟واسه 700 بود.سرته دانلودم 8 تو صفحه های قبل هم دوستان تست گزاشتن.
    یک سوال دارم شما میری خونه اقوام به جای دیدو بازدید میری میشینی پای اینترنت؟واقعا جالبه.
    2- موقع اتمام شارژ ای دی اس ال شما باید پول رو به بانک بریزی و زنگ بزنی و ترافیک بگیری ولی واسه شارژ وایمکس یه شارژ میگیری رمزشو و شماره کدش رو وارد میکنی ئ همون لحظه شارژ میشه سه سوت
    عزیزم ای دی اس ال هم امکان خرید انلاینو داره.
    3- ای دی اس ال دست دولته و میتونه هر موقع بخواد قطعش کنه ولی وایمکس امکان قطعش خیلی کمتره کی گفته تو شرایط جوی قطع میشه جون مادرتون اطلاعات ندارین حرف الکی نزنین
    مگه شهر حرته که قطعش کنه تازه اگر هم بکنه تمام سرویسها قطع میشه اعم از وایمکس و وایرلس و هیچ استثنایی نداره این دیگه کاملا واضحه.
    اص
    لا همینکه که بتونی اینترنت رو همه جا استفاده کنی مزیت بسی بسیار مهمیه از من میشنوی که تجربه زیاد در استفاده از ای دی اس ال و وایمکس داشتم وایمکس ایرانسل بگیر فقط ایرانسل اینم تست من از وایمکسم در خیابان خاوران ، خیابان پیروزی و سرآسیاب خونه اقولمم استفاده کردم از من میشنوی که تجربه زیاد در استفاده از ای دی اس ال و وایمکس داشتم وایمکس ایرانسل بگیر فقط ایرانسل
    همین دیگه تنها مزیتش همینه خودت هم 10 بار اشاره کردی.
    یادم باشه از این به بعد رفتم خونه فامیلا لپتاپو با مودمو ببرم بشینم پای نت
    واسم خیلی جالبه شما داری adsl با اون همه امکانات(سرعت بیشتر مثلا خطه 128 شمارو رو 1مگ بستن و این یعنی پوله 128 میدی و 120 کیلوبایت سرعت داری.پینگ پایین.ثبات سرعت.قیمت ارزانتر.مشله انتن دهی نداره.شبانه رایگان و....)با وایمکس که تنها قابلیتش فقط استفاده در بیرونه مقایسه میکنی تازه اون استفاده هم فقط در حالت ثابته یعنی تو ماشین باشی و در حال حرکت قطع میشه.

در کل به دوستانم پیشنهاد میکنم بیشتر تحقیق کنن با خوندن پستهای برخی افراد که وظیفه تبلیغ و... دارن زود تصمیم نگیرن.

13. 2 کاربر از EXXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •