میشه عکسی از بازیکنای بارسلونا بزارین
میشه عکسی از بازیکنای بارسلونا بزارین
دوستان درجه سوپر استار توی نسخه نهایی هست یا نه ؟
حسین جان ترکیب تیم فرانسه رو که آنالیز کرده بودی واقعا عالی بود من همیشه با اسپانیا که بقیه تیم ها رو باهاش میزدم از ایتالیا شکست میخوردم ولی بعد از بازی کردن با تیم فرانسه با ترکیب و راهنمایی های شما تونستم ایتالیا رو 3 -1 شکست بدم و استفاده کردن از ترکیب واقعی فرانسه واقعا لذت بخش بود واقعا باید یه خسته نباشید درست به شما گفت![]()
در ضمن حسین جان اگه امکان داره ترکیب تیم های اسپانیا و چلسی رو هم آنالیز کن و شیوه بازیشون و اجرا کردن تاکتیک هاشون با PES2010 رو توضیح بده
خیلی ممنون![]()
Last edited by d_a_n_t_e; 16-10-2009 at 19:47.
بله دوست عزیز.دوستان درجه سوپر استار توی نسخه نهایی هست یا نه ؟
خیلی ممنونم دوست عزیز این تشکرهای شما ( که البته من لایقش نیستم ) واقعا خستگی تحقیق کردن و نوشتنو از تنم در میاره .
تازه شما الان این سیستمو داری جلوی کامپیوتر پیدا میکنی اگه زمانی با یکی از دوستانت بازی کنی اون وقت لذت واقعی طراحی سیستم و تاکتیکها رو خواهی چشید .
میدونی علت قویتر شدن تیم بعد از طراحی سیستم , کارتها , استراتژیها و سبک بازی تیم چیه ؟ علتش بر میگرده به نفراتی که در یک تیم خاص وجود دارن . کونامی خیلی دقیق تواناییها و قابلیتهای بازیکنان ( بخصوص بازیکنان بزرگ ) رو توی دیتا بیسشون قرار داده ( این همون INDIVIDUALITY هستش که من همیشه دربرابر طرفداران فیفا با سربلندی ازش یاد میکنم )به همین خاطر با طراحی درست سیستم و ارنج تیمی قدرت تیم افزایش پیدا میکنه همین تیم فرانسه بازیکنان بسیار قدرتمند و قلدری داره که جون میدن برای اون نوع برنامه ریزی .
حالا شما اگه در مقابل حریف انسانی قرار بگیری لذت طراحی سیستم رو بیشتری حس خواهی کرد چون شما علاوه بر مهارت خودت مجهز به شیوه بازی هم هستی که البته باید خودت هم در جریان بازی با همون سبک بازی کنی .
Last edited by 4039; 16-10-2009 at 20:18.
اگه FREE KICK اش از همه بیشتر نباشه من بازی نمی کنم![]()
درسته دوست من ولی نباید از صدا گذاری fifa غافل شیم انصافا بی نظیر صدای تماشاگراش آدم احساس می کنه خودش تو ورزشگاه ولی در کل only pes2010
نبود کسی جواب بده؟کسی میدونه نسخه psp گزارش داره یا نه؟؟
فردا ویدئویی از مود مستر لیگ منتشر میشه توی مود مستر لیگ امسال ما 5 تا لیگ و یک زیر گروه 20 تیمی داریم .
علاوه بر صدا گذاری , گزارشگری و انیمیشن های فیفا کاملا برتر از PES هستند و همینطور لایسنس ها . اما در گیم پلی که بخش بسیاری مهمی از بازیه ( و کاملا به سلیقه و نگرش گیمرها مربوط میشه ) , آنلاین , مودهای بازی و گرافیک ( هر چند من معتقدم PES در این زمینه برتریهای محسوسی داره ) کاملا شانه به شانه حرکت میکنن و هرکدوم برتریهایی دارن . مساله دلزدگی از بازی بعد از مدتی بازی کردن هم دقیقا برمیگرده به همون مساله روانشناسی و سلیقه گیمرها .
اگه سه فاکتور گزارشگری و انیمیشن ها اصلاح و لایسنسها کامل میشدن من فکر میکنم میانگین نمراتی که سایتهای معتبر بازی به این نسخه PES میدادن بیشتر از فیفا میشد چون این سه تا حداقل یک نمره از بازی کم کردن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)