تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 499 از 804 اولاول ... 399449489495496497498499500501502503509549599 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,981 به 4,990 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

آخر فروم باز enimonte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آهان
    مرسی رضا جان
    اس ام اس زدم فرار کردم دیدم الان اومده
    زده پایانه گارانتی 13 ماه
    خیلی خوبه .حالا هر بلایی دوست داری سرش بیار مال من رو نوشته شماره سریال معتبر نمی باشد.امروز برنامه nokia massege رو نصب کردم گفت باید گوشی ریستارت بشه وقتی روشن میشد توی استارت آپ نمیرفت و صفحه نمایش یکی دوبار روشن و خاموش میشد.گفتم خرابش کردم.آخرش فرمتش کردم اومد بالا،خیالم راحت شد

2. این کاربر از enimonte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

از چه لحاظ اصل باشه؟الان اکثر 5800 چینی هستند.مال خودم هم اصل چینه ولی داره کار میکنه.اگر از لحاظ سریال گوشی میخواهی مطمئن بشی برو تو این سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نگران نباش
    این سریال گوشی همین IMEI هست؟
    این رو از کجا بیارم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

این سریال گوشی همین IMEI هست؟
    این رو از کجا بیارم؟
    آره.ستاره مربع صفر شش مربع رو بزن

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

آقایون با عرض سلام. من 5800 رو حدود سه یا چهار ماهه دارم (ورژنش هم 40 هستش) . ولی الان دو روز هستش که میخوام با کسی تماس بگیرم تماس برقرار نمیشه و پیغام No Answer یا Not Allowed رو میده ولی از اون طرف میتونن با من تماس بگیرن . مشکل از کجاست آیا خطم Blockشده اگه این باشه که من کاری نکردم تا Blockبشه . آیا با ریست کردن حل میشه در ضمن گوشیم هم حدود دو روز هست که خیلی سنگین کار میکنه جدیدا هنگ هم میکنه . نمیدونم اصلا قاطی کردم . اگه ممکنه من رو راهنمایی کنید . ممنـــون

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقایون با عرض سلام. من 5800 رو حدود سه یا چهار ماهه دارم (ورژنش هم 40 هستش) . ولی الان دو روز هستش که میخوام با کسی تماس بگیرم تماس برقرار نمیشه و پیغام No Answer یا Not Allowed رو میده ولی از اون طرف میتونن با من تماس بگیرن . مشکل از کجاست آیا خطم Blockشده اگه این باشه که من کاری نکردم تا Blockبشه . آیا با ریست کردن حل میشه در ضمن گوشیم هم حدود دو روز هست که خیلی سنگین کار میکنه جدیدا هنگ هم میکنه . نمیدونم اصلا قاطی کردم . اگه ممکنه من رو راهنمایی کنید . ممنـــون
    یک ماه پیش همین مشکل برام پیش اومد.اگر هم برگردی عقب فکر کنم پستش رو ببینی.سیم کارتت رو روی یک گوشی دیگه امتحان کن اگر دیدی تونستی تماس بگیری فرمتش کن درست میشه مثل همون کاری که من کردم و درست شد

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

یک ماه پیش همین مشکل برام پیش اومد.اگر هم برگردی عقب فکر کنم پستش رو ببینی.سیم کارتت رو روی یک گوشی دیگه امتحان کن اگر دیدی تونستی تماس بگیری فرمتش کن درست میشه مثل همون کاری که من کردم و درست شد
    حالا چجوری فرمت کنم از خود گوشی باید فرمت شه ؟ اگه فرمت شه هر چی تو رمم هستش میپره؟ حالا اومدیم و با فرمت هم نشد اون موقع چه گلی باید به سرم بگیرم

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

حالا چجوری فرمت کنم از خود گوشی باید فرمت شه ؟ اگه فرمت شه هر چی تو رمم هستش میپره؟ حالا اومدیم و با فرمت هم نشد اون موقع چه گلی باید به سرم بگیرم
    اول سیم کارتت رو روی یک گوشی دیگه امتحان کن ببین میتونی تماس بگیری یا نه؟اگر تونستی پس بدون مشکل از گوشیه.اونوقت از فایل های مورد نظرت یک کپی بگیر.از خود گوشیت با کد ستاره مربع 7370 مربع ریستش کن.مال من با فرمت درست شد

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

خیلی خوبه .حالا هر بلایی دوست داری سرش بیار مال من رو نوشته شماره سریال معتبر نمی باشد.امروز برنامه nokia massege رو نصب کردم گفت باید گوشی ریستارت بشه وقتی روشن میشد توی استارت آپ نمیرفت و صفحه نمایش یکی دوبار روشن و خاموش میشد.گفتم خرابش کردم.آخرش فرمتش کردم اومد بالا،خیالم راحت شد
    هه هه هه
    بابا 20 تومن به خاطره همین گارانتیه بیشتر دادم الکی
    میگم حالا این برنامه هه رو برای چی نصب کردی؟
    اگر برای مسیج دادن و این چیزاش خوب همون پی سی سوییت هست دیگه
    چه برنامه ی خطرناکی بوده

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

هه هه هه
    بابا 20 تومن به خاطره همین گارانتیه بیشتر دادم الکی
    میگم حالا این برنامه هه رو برای چی نصب کردی؟
    اگر برای مسیج دادن و این چیزاش خوب همون پی سی سوییت هست دیگه
    چه برنامه ی خطرناکی بوده
    فکر کنم اسم کاملش nokia email masseging بود یا یک چیزی به همین اسم،مثلا حواستم تستش کنم.آره خیلی خطرناک بود طوری که تا گوشیم اومد بالا از توی مموری پاکش کردم

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

سلام
    میخواستم ببینم مسوول این تاپیک کیه؟
    میشه همه ی لینک ها و برنامه ها و آموزش هایی که توی این 499 صفحه هست رو توی صفحه ی اول بزارین که راحت تر بشه پیدا کرد؟:(
    من الان میخوام بدونم چه جوری میشه GPS گوشیم رو فعال کنم و نقشه تهران رو روش نصب کنم!
    ولی حدود 50 دقیقه هست دارم توی این صفحات میگردم ولی پیداش نکردم:(

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •