سرعت دانلود فوقش 140 هست؟؟؟؟؟؟؟؟من از شهردانت سرویس 512 گرفتم ماکزیمم سرعت دانلودش 50 هست... اون وقت این 140؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این که عالیه!
برای دانلود شبانش هم مساله ای نیست؛ من ساعت 3 وصل می شم 7 کارم تمومه!![]()
سرعت دانلود فوقش 140 هست؟؟؟؟؟؟؟؟من از شهردانت سرویس 512 گرفتم ماکزیمم سرعت دانلودش 50 هست... اون وقت این 140؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این که عالیه!
برای دانلود شبانش هم مساله ای نیست؛ من ساعت 3 وصل می شم 7 کارم تمومه!![]()
جواب منم بده.
می شه بپرسم ده گیگ می خوای چی کار؟![]()
من دانلود زیاد دارم.بیشتر میخوام فیلم دانلود کنم.![]()
خوب برات 3 گیگ هم بسه!چون صبانت شب ها دانلود رایگان داره
![]()
گفتم بیشتر فیلم دانلود میکنم نگفتم که چیز دیگه ای دانلود نمیکنم.بعدشم مگه هر فیلم که بخوام دالود کنم هر کدوم 5 گیگ نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه این جوری باشه که 1000 گیگ هم کمته!!!
خوب لینک فیلم ها رو توی روز پیدا کن، کامپیوتر و دانلود منیجر رو تنظیم کن. شب برو بخواب!!! سر ساعت 3 خودکار کامپیوتر روشن می شه و کانکت می شه. دانلود منیجر هم خودکار دانلود می کنه! صبح هم پاشو فیلم ها تو ببین![]()
اییییییییییییییییییییییول .پس میشه اینکار رو کرد.اول یاد بگیرم بعد برم وایرلس بگیرم.
بهم یاد بده همینجا باعکس.ممنون.
سلام.لطفا یک سرویس دهنده اینترنت معرفی کنید که 128Kb نامحدود و 256Kb با ترافیک 5 GB داشته باشه(شبانه رایگان) البته 256 رو به خونه ها هم بده و برای مخابرات توحید(6643) پورت خالی داشته باشه.
البته با قیمت های معقول مثلا 128Kb نامحدود رو حدود 20000-25000 تومن و 256Kb با ترافیک 5GB رو با قیمت 15000-20000 تومان بده(با مالیات و آبونمان و عوارض)
هیاهو و رایان سما این سرویس ها رو دارن؟به نظرتون کدومشون بهتره؟
ممنون
سلام
میشه من راهنمایی کنید . من در منطقه سعادت آباد ( مخابرات سلمان فارسی ) پیش شماره 2211 می تونم ADSL بگیرم ؟
از کدوم ISP ? --- نامحدود میخوام .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)