خب برید توی جایی که بازی رو نصب کردین، توی قسمت game بعد bin و TS3 رو اجرا کنین.
من خودم هیچ وقت از Luncher بازش نمیکنم
خب برید توی جایی که بازی رو نصب کردین، توی قسمت game بعد bin و TS3 رو اجرا کنین.
من خودم هیچ وقت از Luncher بازش نمیکنم
چرا لقمه رو میچرخونی؟
آدرس شورتکات رو به همین مسیر تغییر بده.
من هم هیچوقت از لانچر اجرا نمیکنم.
sims medieval رو بذارم آپدیت شه؟ کرکش هست بعد آپدیت؟ الان کرک میهن دانلود رو بازیه
من خودم هیچ وقت از Luncher بازش نمیکنممشکل من اجرای بازی نیستچرا لقمه رو میچرخونی؟
آدرس شورتکات رو به همین مسیر تغییر بده.
من هم هیچوقت از لانچر اجرا نمیکنم.
مشکل من اینه که فایلهای رو که با فرمت sims3pack هستش وقتی دانلود می کنم و می خوام توی بازی اجراش کنم باید حتما از طریق gamelauncher نصب بشن.الان یه راه حل براش هست که این فایلهارو به فرمت packeage تبدیل کنم اما طول میکشه و بعضی از فایلها مثل یه شهر یا یه خونه رو ممکنه اشتباه کنه .
منم همچین مشکلی داشتم دوباره نصب کردم و بعده یه مدت دوباره خراب میشهمشکل من اجرای بازی نیست
مشکل من اینه که فایلهای رو که با فرمت sims3pack هستش وقتی دانلود می کنم و می خوام توی بازی اجراش کنم باید حتما از طریق gamelauncher نصب بشن.الان یه راه حل براش هست که این فایلهارو به فرمت packeage تبدیل کنم اما طول میکشه و بعضی از فایلها مثل یه شهر یا یه خونه رو ممکنه اشتباه کنه .
فشرده کردم فایلهای تو پوشه ی اصلی رو هر وقت خراب میشد میرختم تو همون جا....
توی late night کدوم آپارتمانا جای ماشین دارند ؟
آقا یه سوال دیگه
من یه آپارتمان ساختم . تو فقط این سیمزم هست . اولا اینکه چیکار کنم سیمزای دیگه سر بزنن به خونم.
دومن چطوری همسایه دار شم
مثلا خونه جای شلوغی باشه . (خونه من نه ها آپارتمان)
اونایی که پارکینگ دارند.
نداشته باشن هم inventory هست.
معمولا دوستان و کسانی که میشناسی سر میزنن.
واحد قابل بازی یا قابل رویت دیگه ای در هر یه آپارتمان نیست.(بر خلافThe Sims 2: Apartment Life )
یه سوال داشتم من یه پک از سیمز 3 دارم به اسم world adventure وقتی نصبش میکنم همراهش سیمز 3 هم نصب میشه ..داخل بازی هم میره و مشکلی نداره..فقط میخواستم بدونم بقیه پک های سیمز هم روی این سی دی که دارم میتونم نصب کنم؟؟؟؟![]()
راستی من یه رییس دارم یه زنه هستش (سیمز منم دختره) باهاش رفیقم حتی چند بار woohoo in elavator هم کردم () اما گزینه Ask for promation نیست کلا . موقعی هم که میاد میزنیم هیچی نمیشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)