تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 499 از 1081 اولاول ... 399449489495496497498499500501502503509549599999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,981 به 4,990 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست عزیز من پوشه Update distribution رو از مسیر زیر :

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8

برمی دارم و ورژن هر دو برنامه هم 8.0.0.454 هست
    شما بايد يك مسير جداگانه براي جمع آوري آپديتها در تنظيمات كاسپر اعمال كنيد تا از آن آپديتها براي آپديت آفلاين كاسپر در ساير سيستمها بتونيد استفاده كنيد.پوشه آپديت بايد حاوي 3 فولدر به نامهاي AutoPatches و bases و index باشه تا عمليات آپديت بدرستي انجام بگيره.در غير اينصورت به ساختار كاسپر آسيب رسانده ميشه.

لطفا اگه کسی میدونه راهمایی کنه که باید با ون فایلهای پسوند DMP (در آدرس گفته شده) چیکار کنم؟ (درایو C به خاطر اونها داره سرریز میشه)
    اگر صبر كنيد من اين موضوع را دقيق بررسي كنم و خدمت شما پاسخ بدم.

2. 2 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

شما بايد يك مسير جداگانه براي جمع آوري آپديتها در تنظيمات كاسپر اعمال كنيد تا از آن آپديتها براي آپديت آفلاين كاسپر در ساير سيستمها بتونيد استفاده كنيد.پوشه آپديت بايد حاوي 3 فولدر به نامهاي AutoPatches و bases و index باشه تا عمليات آپديت بدرستي انجام بگيره.در غير اينصورت به ساختار كاسپر آسيب رسانده ميشه.

اگر صبر كنيد من اين موضوع را دقيق بررسي كنم و خدمت شما پاسخ بدم.
    منم نیاز دارم . یواش یواش می خوام برم سراغ NOD از دست ای فایلها

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

لطفا اگه کسی میدونه راهمایی کنه که باید با ون فایلهای پسوند DMP (در آدرس گفته شده) چیکار کنم؟ (درایو C به خاطر اونها داره سرریز میشه)
    وجود فایلهای dmp یعنی اینکه برنامه کرش میکنه
    برای حل مشکل شما باید مشخص کنید چه موقع کرش پیش میاد ... موقع آپدیت ؟ یا مواقع دیگه ؟
    همچینین گزارش GSI کسپرسکی رو همه تهیه کنید

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز من پوشه Update distribution رو از مسیر زیر :

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8

برمی دارم و ورژن هر دو برنامه هم 8.0.0.454 هست
    دوست عزیز برای آپدیت آفلاین باید پوشه زیر را بردارید و پس از نصب مجدد پوشه مزبور رو به عنوان سرور معرفی کنید

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8\Data\Updater\Temporary Files\temporaryFolder

البته استفاده از پوشه ذخیره ساز آپدیت ها گزینه مناسب تری هستش. در ضمن برای آپدیت افلاین باید ورژن های کسپرسکی دقیقا یکی باشد

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستاني كه قصد دارند آپديتهاي كاسپر را جمع كنند (بصورت اتوماتيك) و در سيستمهاي ديگر استفاده كنند يا در هنگام نصب سيستم جديد براي خود استفاده كنند بايد تنظيماتي را در كاسپر اعمال كنند تا در هنگام آپديت كاسپر يك كپي از فايلهاي آپديت در مسير ديگري كه شما مشخص ميكنيد ذخيره بشوند.توصيه اكيد ميشه اين مسير ذخيره سازي آپديت در مسيري غير از مسير نصب ويندوز باشه تا در صورت بروز مشكل براي سيستم فرد به آپديتها آسيبي وارد نشه.دوستان ميتوانند مطابق تصوير زير وارد Settings در بخش Update شده و تنظيمات را مطابق تصوير زير انجام دهند:

7. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

وجود فایلهای dmp یعنی اینکه برنامه کرش میکنه
    برای حل مشکل شما باید مشخص کنید چه موقع کرش پیش میاد ... موقع آپدیت ؟ یا مواقع دیگه ؟
    همچینین گزارش GSI کسپرسکی رو همه تهیه کنید
    البته من بعد از نصب ویندوز جدید،اصلا کسپر رو آپدیت نکردم
    ولی با این تفاسیر ، راه حل چیه؟ اگه DMPها رو توی آدر سی که قبلا گفتم پاک کنم مشکلی پیش میاد؟

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آپدیت به صورت آنلاین این آنتی ویروس چه شکلیه ؟ هر موقع آنلاین آپدیت می کنم یه چیزایی نشون میده ولی عدد database تغییر نمی کنه !؟ فکر کنم یه جای کارم اشتباه و راه درست رو بلد نیستم و مجبورم دستی آپدیت کنم. ورژنش هم مال 2007 هست!
    من همش دارم اون فایل 50 مگی کلی رو هر جند هفته دانلود می کنم و دیگه حوصلم سر رفت از این کار!؟

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آپدیت به صورت آنلاین این آنتی ویروس چه شکلیه ؟ هر موقع آنلاین آپدیت می کنم یه چیزایی نشون میده ولی عدد database تغییر نمی کنه !؟ فکر کنم یه جای کارم اشتباه و راه درست رو بلد نیستم و مجبورم دستی آپدیت کنم. ورژنش هم مال 2007 هست!
    من همش دارم اون فایل 50 مگی کلی رو هر جند هفته دانلود می کنم و دیگه حوصلم سر رفت از این کار!؟
    ورژن رو درست نفهمیدم، 2007 نداریم. ورژن 6 داشتیم که از رده خارج شد. حالا ورژن 7 داریم و ورژن 8 که بهش 2009 هم میگند.

اگر منظورت همون ورژن 7 بوده ،یک تصویر از بخش آپدیت بگذار تا ارورش رو ببینیم چی هست.نسخه دقیق ورژن رو هم بگو.
    Last edited by omid-p30; 05-06-2009 at 07:41.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

البته من بعد از نصب ویندوز جدید،اصلا کسپر رو آپدیت نکردم
    ولی با این تفاسیر ، راه حل چیه؟ اگه DMPها رو توی آدر سی که قبلا گفتم پاک کنم مشکلی پیش میاد؟
    ظاهرا اين فايلهاي .dmp در هنگام Crash كردن برنامه ايجاد ميشوند و براي حل مشكلات برنامه توسط سازندگان آن مورد استفاده قرار ميگيرند. پاك كردن اين فايلها مشكلي براي كاسپر ايجاد نميكنه.

12. 2 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hitman-Group's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

با سلام دوستان
    ببخشید من هر دفعه که فایل های اپدیت را از سایت کاسپراکی دانلود میکنم تا 6 در صد میرود و می گویید
    database obsuled
    فکر کنم اینطوری نوشته بود یعنی کلمات ابسولید را اشتباه نوشته باشم
    خوب باید حالا چکار کرد
    در ضمن دوستان من یک فایل زیپ اپدیت از یک سایت دانلود کردم که درونش چنین پوشه هایی است
    base
    Autopatch
    و یکی دیگه که یادم نیست اگر میشه مشکلات من را حل کنید و نگویید برویید یک جای دیگه پس بدید همین جا جواب را بدهید.
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •