این دو تا عکس واقعا باحالن ، کاره خودمه . اگه خوشتون امد تشکر یادتون نره
دوربین : fujifilm s1500
دوربین : nokia x2
من این اولی رو یه بار ادیت کردم ، سیم برق رو برداشتم ، به نظرتون با سیم برق بهتره یا بدون سیم برق ؟؟؟
این دو تا عکس واقعا باحالن ، کاره خودمه . اگه خوشتون امد تشکر یادتون نره
دوربین : nokia x2
من این اولی رو یه بار ادیت کردم ، سیم برق رو برداشتم ، به نظرتون با سیم برق بهتره یا بدون سیم برق ؟؟؟
مورتال کمبات 2008 اون عکس مار رو چطوری گرفتید ؟ از چه فاصله ای ؟ عکسو می بینم میترسم چه برسه خودم عکاس باشم !
رفیق اسم من جماله. عکس رو از فاصله 5 سانتی گرفتم . خودم بد جوری از مار ها خوشم میاد و مارگیر هم هستم ، اونم از نوع حرفه ایش. راستشو بخوای این ماره انقدر چخس بود که سرشم دست میکشیدم هیچی نمی گفت. انقدر بد ژست می گرفت که 10 بار زدم تو سرش تا اخرش خوب شد![]()
سلامنوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.سعی کنید از کار خودتون بعریف نکنید تا بقیه بیشتر تعریف کنن
2.عکس اولتون با سیم هم می تونه باشه ولی اگه بخواید ابر صاف باشه سیم کجه و اگه سیم صاف باشه ابر به نظر کج میاد. برای همین ممکنه برای کادرتون مشکل درست کنه !فکر کنم فضای بالای کادر زیاده و بهتره کم تر بشه .مثلا یه همچین چیزی :
موفق باشید![]()
اخه دیدم از پستام تشکر نمیشه ، خشته شدم گفتم یه اشاره ای کنم.
در ضمن در مورد کادر باید بگم که اون لحظه ابره داشته سریع میومده و منم جایی بودم که دیگه وقت تنظیم دقیق کادر رو نداشتم. حتما نکته ای که بهش اشاره کردین رو یادم می مونه. ممنون از نظرتون.![]()
نیازی ینست حتما کادرتون از اول درست باشه ! من هر عکسی که میزارم اول کاردشو اصلاح می کنمنوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کراپ کردن تمرین خوبیه. از دستش ندین![]()
FujiFilm S2500HD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس ویژگی جالبش اینه که از هر دو طرف به نظر طبیعی میاد !!! کاره خودمه.
تاریخ : اسفند 1388
![]()
این عکسه رو هم از همون ماره که قبلا گذاشتم گرفتم ولی این یکی فک کنم قشنگ تر باشه.
![]()
خوب شده . ولی می تونست بهتر هم باشهنوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو نکته :
1.بیشتر عکس فضای خالی هست.بهتره کمی از فضای بالا و پایین رو حذف کنید
2.توی عکس هایی که قرینه هستند بهتره با یک عنصر کوچیک تقارن رو به هم بزنید تا عکس جذاب تر بشهمثلا یک تخته سنگی ... تکه ابری چیزی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)