سلام
جواب شما :
قبلا هم بحث شده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل در shutdown سیستم
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
جواب شما :
قبلا هم بحث شده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل در shutdown سیستم
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام
من یه ویندوز xp دانلود کردم که فارسی نداره! یعنی تو لیست advanced در Regional and Languages Option هستش ولی وقتی انتخابش می کنم و ok رو می زنم با پیغام خطای : setup was unable to install the chosen locale. please contact your system administrator. مواجه می شم!!؟؟؟؟؟علتش چیه؟
اين تايپيك رو بخونيد ببينيد جواب ميده,
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این زیاد بودن درصد پروسس رو چجوری درست کنم؟
![]()
Last edited by Kasra 91; 20-03-2010 at 00:42.
ممنون از دوستان
ولي deep freez نصب نبود رو سيستم
احتمال ويروس هم نيست آخه nod آپديت شده است !!!
سلام
اينطور كه از تصوير معلومه شما از انتي ويروس nod32 استفاده ميكنيدو فايل ekrn.exe كه يكي از فايلهاي پروسس انتي ويروس نود 32هست فضاي زيادي از پردازش cpu رو به خودش اختصاص داده.شما ميتونيد نود رو اجرا كنيد و كليد f5را فشار بديد. بعد از قسمت Real-Time File System Protection زير عبارت Scan On تيك اين گزينهها File Open, FileCreation,Diskette Access رو برداريد يا اينكه انتي ويروستون رو uninstall كنيد و يه انتي ويروس قوي ديگه نصب كنيد.
نمي دونم احتمالا اين مشكل تو قسمت انتي ويروسها يا اورژانس سيستمهاي الوده باشه.اگه جوابي كه دادم نتونست مشكلتون رو حل كنه ترجيح ميدم مشكلتون رو اونجا مطرح كنيد.
سلام
از این طریق هم نمی شه؟!! اصلاً در تب Languages و قسمت Details توی Add زبان فارسی وجود نداره!!!!!
سلام,
خوب از يه سي دي ويندوز ديگه كه زبان فارسي توش داره ميتونين براي نصب زبان فارسي استفاده كنين.
با سلام وتبريك سال نو خدمت همه دوستان
من تازگي يه لپتاپ از شركت سازگار ارقام گرفتم و روش ويندوز اكس پس كه تو دي وي دي اين شركت بود ريختم. مشكلم اينه كه موقع نصب ويندوز يه اكانت با نام ادمينستريتور و اختيارات ادمين ايجاد شده و با اينكه بهش پسورد اختصاص دادم موقع بالا اومدن ويندوز بدون پرسيدن پسورد وارد ويندوز ميشه. يه اكانت ديگه هم با اختيارات ادمين درست كردم ولي از اون اكانت نمي تونم اكانت قبلي رو ببينم تا پاكش كنم... در ضمن قسمت اكانت در كنترل پنل حالت ابتدايي داره و نمي تونم وارد تب ادونسد بشم تا بوسيله اون موقع لاگ اين اول alt+ctrl+del رو بزنم... ممنوم ميشم راهنماييم كنيد
سلام دوست عزيز. سال نو شما هم مبارك
سوالتون رو اينجا مطرح كنين زودتر به نتيجه ميرسي:
سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)