تاریخ دقیق : 2 نوامبر 2010
یعنی دقیق 35 روز دیگه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاریخ دقیق : 2 نوامبر 2010
یعنی دقیق 35 روز دیگه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصل سوالم این بود که وقتی میگن 35 روز دیگه دقیقا تو همون روز بازی میاد یا این که ممکنه که حرفشون 2 تا بشه
تاریخ رلیز توی اروپا و آمریکا دقیق همینه ، توی ایران هم معمولا 10 روز بعد میاد . از الان هم توی فروشگاه های بزرگ مثل زاتورن دارند ماکت هاش رو نصب میکنند . کامل شد ازشون براتون عکس میگیرم![]()
ما که این همه سال منتظر موندیم خب 10 روز هم رو اون 35 روز چیزی نمیشه دیگه....![]()
داداش من مثل اینکه درست متوجه نشدم !! شما Keyboard BT داری ؟!
میلاد جان بی انصافی نکن داداشGOW 3 بعد از 3 روز اومد !! تاجرامون فهمیدن نون تو چیه
!!
من موندم دانگل بخرم یا نخرم آخه مغازه دارا می گن اگه بازی بیاد که قطعا می آد که فریم ور بالاتر از 3.41 بخواد با این دانگل های موجود نمی شه بازی رو اجرا کرد ! من منتظرم یه بازی بیاد که فریم ور بالاتر بخواد ببینم می شه مثل PSP بازی هاش رو پچ کرد بعدا بخرم ...
البته یه مغازه بود دانگلش می گفت قابلیت آپدیت داره گرون ترم م یداد ، اونجا که صاحب نداره تقریبا شک ندارم یارو دروغ می گفته که بفروشه ... ولی دانگلش حداقل با چسب برق بسته بندی نشده بود !
تا اونجا که من فهمیدم قابلیت اپدیت هم دارن. و اینکه جاهایی هستن که کارشون تمیز باشهمن موندم دانگل بخرم یا نخرم آخه مغازه دارا می گن اگه بازی بیاد که قطعا می آد که فریم ور بالاتر از 3.41 بخواد با این دانگل های موجود نمی شه بازی رو اجرا کرد ! من منتظرم یه بازی بیاد که فریم ور بالاتر بخواد ببینم می شه مثل PSP بازی هاش رو پچ کرد بعدا بخرم ...
البته یه مغازه بود دانگلش می گفت قابلیت آپدیت داره گرون ترم م یداد ، اونجا که صاحب نداره تقریبا شک دارم یارو دروغ می گفته که بفروشه ... ولی دانگلش حداقل با چسب برق بسته بندی نشده بود !
و اینکه منم شنیدم که بازی ها رو پچ میکنن
کسی از این دانگل ها گرفته.........؟؟؟نحوه عملکردش چجوریه........!!
راستی 500 صفحه ای شدن تاپیک رو هم تبریک میگم.....![]()
محمد جان من میخوام بگیرم. تست میکنم جوابشو میدم البته اگه کسی قبل از من نگیره![]()
جسارت نباشه ولی من یه سوال واسم پیش اومد...
شما حد اقل 1.5 ملیون تا حالا پول بازی دادین ( خودتون گفته بودین خیلی وقت پیشا) و کلی بازی انحصاری PS3 دارید ( که عکسشونو یه بار گذاشتین
) با
این وجود خیلی از بازی هاتون رو اصلا بازی نکردین یا خیلی کم بازی کردید ( uncharted 1 , GOW 2 , resistance 2 , yakuza 3 ,و ..و ....LBP... و.... ) و فقط U2
, GOW 3 , HR , KZ 2 , MAG رو دوس دارین ، چرا دنبال دانگلین !!!! ... !!!! ...
شرمنده اگه فضولی کردم![]()
Last edited by foxyjanam; 28-09-2010 at 02:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)