ممنون از جوابتون . یه سوال دیگه . اصلا امکان نداره gears of war رو روی یه سیستم بصورت co-op بازی کرد ؟؟؟
ممنون از جوابتون . یه سوال دیگه . اصلا امکان نداره gears of war رو روی یه سیستم بصورت co-op بازی کرد ؟؟؟
متاسفانه نه. فقط آنلاینه.
با سلام
منم بازی شبیه mafia2 میخواستم که معرفی کنید
خیلی بازیهارو جدیدا همتحان کردم اما اون جذابیتش کشش داستانیشو نداشت
سلام .استاد ایا بازی igi3 برای دانلود در سایت قرار می دهید ....یا برای خرید از فروشگاه سایت ایا این بازی را دارید ..ممنون
این وسط فقط سری Grand Theft Auto رو داریم.
چیزی به اسم IGI 3 نداریم!
IGI 2 آخرین عنوان بود.
بازی Chessmaster: Grandmaster Edition پیشنهاد میشه ولی متاسفانه امکان معرفی لینک دانلود بازی ها رو در انجمن نداریم.
سلام.ببخشید میشه لینک دانلود بازی sonic and all sega stars racing رو برام پیدا کنین.
من اومدم اینجا که Bastion رو به اساتید محترم معرفی کنن بازی کنن لذتشو ببرن نمیدونم رو پی سی هم هست یا نه اما به هر حال از لایو میتونن به قسمت 1200 پوینت دان کنن و مظمئن باشن ضرر نمیکنن سبک بازی Action RPG بود فکر کنم با گرافیک هنری بسیار زیبا و کم نظیر با گیم پلی شدیدا متنوع و داستان خوب به همراه یک عدد راوی خفن با صدای دلنشین که به خوبی داستان رو جلو میبره , طراحی کاراکترها فوق العاده و همچنین صداگذاری و موزیک های بسیار قشنگ که کاملا با شرایط و محیط بازی همخونی دارن . بخوام جزئیات رو توضیح بدم خیلی طولانی میشه . به هیچ وجه این بازی رو از دست ندین . برای اطلاعات بیشتر و دیدن تریلر و تصاویر نام بازی رو سرچ کنین : دی
من خودم 2 بار تمومش کردم و بهش 10 میدم چون کلا نقصی توش ندیدم و کاملا هم ارزش 1200 پوینت داشت
میانگین امتیازاتش هم فکر کنم حدود 85 باشه
خوش باشیم همه با هم
دوستان اگر لينك دانلود بازي Lucky Luke: Go West رو دارين ممنون ميشم بذاريد
فقط اين لينكي كه تو ايترنت و از 3 ساله قبله كه ميگه مستقيم رو نذارين
يك لينكي از راپيد شير يا هر سايتي ديگه
![]()
دوستان کسی بازی های shinig force که واسه سگا زدن رو دیده واقعا معرکه است
لطفا اگه غیر از نسخه های 1 و 2 اون بازی لینکشو بزارید ممنون میشم
چون بازیش اولا برا سگا بود بعدا واسه کنسول های دیگه ساخته شده میشه
من هم واسه سگاشو میخوام هم کنسول pc
ممنون
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
این سایت بازی رو به صورت 22 پارت برای دانلود گذاشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)