راستی بازم یه سوال :
چرا صدای بازی ها رو تو بازی نمیشه کم و زیاد کرد.
دوستان تو رو خدا یکی جواب بده دیګه
راستی بازم یه سوال :
چرا صدای بازی ها رو تو بازی نمیشه کم و زیاد کرد.
دوستان تو رو خدا یکی جواب بده دیګه
سلام
بازی های سیمبین که میشه صداشون رو تغییر داد...میمونه جاوا....اونو نمیشه با دکمه های صدا کم و زیاد کرد و اصلآ نمیشه مقدار دلخواهی تنظیم کرد...تویه تنظیمات خود بازی هم فقط 4 گزینه کم و زیاد و متوسط و خاموش هست....ولی تویه N78 میشه با دکمه های صدا صدای بازی رو به دلخواه تنظیم کرد ...علتش هم استفاده 78 از Java MIDP 2.1 هستش که 95 از Java MIDP2 استفاده میکنه.
خوش باشی
آقا من هر برنامه سیمبین میخوام برزم یه ارور میده.
مثلا همین x-plore
میګه
certificate not valid
یا هر برنامه دیګه که سیمبینه میګه
not valid
ویا
not supported
واز این حرفا. چی کار باید بکنم؟اینا رو هم جواب بدید ممنون میشمراستی یه چیزی میریزی توش با ovi suit کجا میره؟
یه پی دی اف ریختم معلوم نیست کجا رفت.
بعد برنامه ها رو چه جوری میشه با بلوتوث فرستاد.
بعد یه سوال دیګه توی فایل منیجر برنامه های ریخته شده تو مبایل کجاشه؟
ممنون این و سوال های قبلی رو پاسخ بدید
X_Plore کدو ورژنشو میخواستی بنصبی ؟؟ مطمئنی مخصوص S60V3 هستش ...
در ضمن برنامه ها رو با X_Plore میتونی بفرستی ... اون فایل PDF مه با Ovi ریختی یحتمل تو Documents ذخیره میشه ... در ضمن فایل های نصب شده در پوشه هایی چون Resouce و ... ذخیره میشن که اگه هک رده باشی و X_Plore هم داشته باشی کار کردن باهاشون راحت تره ...
شما گوشیتون رو هک کردید?
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hovo; 11-07-2009 at 21:36.
بچه هایی که هنوز باطری گوشیشون رو عوض نکردن دست نگه دارن تو اون یکی سایت خوندم باطری n78هم به این گوشی میخوره و خیلی بهتر جواب میده
سلام من تازه 95 گرفتم میخواستم به ورژن 30 اپ کنم فایل های اپدیت افلاین رو دارم اما اموزش ......!!!!؟؟؟
لطفا اموزش رو برام بزارید البته به صورت افلاین چون نمیتونم انلاین اپ کنم در ضمن انلاین به 31 اپ میشه من 30 میخوام اپ کنم لطفا راهنمایی کنید ممنونم.
چرا 30؟ یه دفعه 31 کن بره دیگه بهتره از 30.
اینجا هم آموزشش:
سوال داشتی همونجا بپرس دوستان جواب میدن!
این فیلم رو هم که aydin_eb7777 درست کرده دانلود کن همه چیو یاد میگیری:
Last edited by Sajad2006; 11-07-2009 at 22:43.
اینا رو هم حواست باشه:
PC Suite رو اجرا کرده و برنامه Nokia Software Updater رو انتخاب کنید...(معمولا" خودش اگه آپدیت بخواد اعلام میکنه،که شما باید بزاری بکنه) بعد گوشیرو با:
پروفایل جنرال General
شارژ پر
واسه محکم کاری بک آپ هم بگیرید از شماره هاتون(البته پاک نمیشه برای اطمینانه)
از طریق usb و حالت PC Suite به کامپیوتر وصل میکنید..برنامه گوشی رو شناسایی و آخرین ورژن رو به شما اعلام میکنه...گزینه آپدیت رو میزنید و صبر میکنید تا فایل ها رو دانلود و در مرحله بعد وارد گوشی کنه...
به گوشی نباید دست بزنید..خصوصا" در 15 دقیقه آخر....ضمنا" گوشی نباید زنگ بخوره...
ببخشید اما اینا واسه اپ کردن انلاینه من میخوام افلاین اپ کنم قبلا یه روش بود یادم رفته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)